Fotograf i Småland och Stockholm 

Kontakt

Är det dags att boka fotografering? Du hittar all information, priser och paketupplägg på varje respektive sida. Om något formulär inte fungerar eller du inte fått svar inom två arbetsdagar, ta en kik i din skräppost eller skicka ett nytt mail direkt till hej@mwfotograf.se

Gravidfotografering

Gravid kvinna i underkläder och kimono omfamnar sin mage i solljus med skuggor på

En gravidfotografering med mig tar ungefär 1 timme och sker antingen i lifestyle-stil i ert hem, eller utomhus på någon av mina fantastiska platser.

Din kropp är ditt tempel. Just nu delar du ditt tempel med ett nytt liv. Du står i fokus under denna fotograferingen men oftast delas en graviditet med en partner och eventuella syskon, så för mig är det självklart att de är inkluderade i den här fotograferingen.

Nyföddfotografering

Nyföddfotografering i Eksjö

En nyföddfotografering med mig tar ungefär 2 timmar och sker i ert trygga hem, under bebisens 3-4 första veckor i livet.

Livet kastas omkull. Plötsligt är ni +1 med allt vad det innebär. Den första tiden går så himla fort i dimman av hormoner, babyblues och amningshjärna. Men jag ser till att föreviga det fantastiska i er nya familjekonstellation, med ett extra fokus på er nya familjemedlem.

Familjefotografering

Lifestylefotografering i Stockholm

En familjefotografering med mig tar ungefär 1 timme och sker antingen i lifestyle-stil i ert hem, eller utomhus på någon av mina fantastiska platser.

Livets gosigaste kramar, näsgnuggar och bus antingen hemma hos er eller utomhus i härligt ljus och fantastiska miljöer. Jag ser till att hela familjen får vara med. Livet passerar så fort och jag tycker det är så himla viktigt att alla är med, på riktiga bilder, inte bara mobilbilder.

Boudoirfotografering

Boudoirfotograf i Stockholm

En boudoirfotografering med mig tar ungefär 1,5 timme och sker antingen hemma hos dig, på ett lyxigt hotellrum eller utomhus i någon vacker miljö.

En hyllning till dig själv. Oavsett vad du och din kropp har gått igenom och oavsett var i livet du är, så är din kropp och kärleken till dig själv någonting som förtjänar att hyllas. En egoboost som resulterar i vackra bilder som du kan spara för dig själv eller ge till din käresta.

gapskratt, glädjetårar och gofika

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag älskar tacos på fredagar, hög musik i bilen, söndagsutflykter och fika. Jag tycker att bilder på familjen hör hemma på väggarna och i fotoböcker, inte på en hårddisk. Min instagram hette från början PysselMajsan och jag vill gärna ha hela förrådet fullt med olika pysselgrejer ”om andan faller på”. Allt från virkning till lera till sömnad och måleri. ”Det är bra och ha” är lite av ett måtto jag ärvt av min pappa, samtidigt som jag älskar att rensa och slänga. Logiskt, eller hur?!

10 snabba om mig

förrätt | efterrätt
film | brädspel
sms | samtal
semestra | hemestra
storstad | landsbygd
överraska | bli överraskad
äta smeten | äta kakan
träna | chilla
ljudbok | pod
GIF’ar | memes

Fotograf Mia Modigh Westlund
"vi blev så nöjda med resultatet!"
"Vi är väldigt nöjda med vår gravidfotografering! Mia var verkligen bra på att få oss att slappna av. Det var skönt att få vara i sin hemmamiljö och bilderna blev väldigt naturliga. Det var en rolig upplevelse att bli fotad som familj och vår treåring uppskattade också detta! Leveransen av bilderna var smidig och vi blev så nöjda med resultatet!"
Gravidfotografering i Småland
- Fanny & Petter

Läs bloggen här

Familjefotograf i Eksjö

Familjefotografering i hemmet

en fotografering full med bus, kramar, skratt och syskonkärlek Lifestyle familjefotografering Familjefotografering i Eksjö och Stockholm! Jag är fotografen från

LÄS MER »