Familjefotografering i hemmet

en fotografering full med bus, kramar, skratt och syskonkärlek

Lifestyle familjefotografering

Familjefotografering i Eksjö och Stockholm! Jag är fotografen från Blekinge, som nu mera bor både i Stockholm och Småland. Jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar 😍 och att hitta på bus medan jag håller i kameran.

Jag minns när jag som barn besökte mormor eller farmor, det bjöds alltid på sju sorters kakor, hembakade så klart. Och så fanns där alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Jag bläddrade i dem om och om igen, varje gång. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn liksom?! ❤️ Minnen av människor från en svunnen tid. Det är dessa minnen som jag vill hjälpa er att bevara. Ögonblick av känslor som är vackra på era väggar, i ett fotoalbum eller på julkort till farmor och farfar.

Familjefotograf med inriktning på lifestyle

Jag älskar verkligen att fotografera lifestyle, hemma-hos fotografering! Att fånga livet som det är, på riktigt. Alla ögonblick och stunder av både skratt, tårar och bus. Det är dessutom barnens trygga miljö, istället för att komma till en stel studio kommer jag till er, låter barnen visa runt och berätta om sina teckningar och favoritleksaker.

Jag älskar att planera bus och upptåg inför en lifestyle-fotografering. Det kan innefatta brädspel, bygga med klossar, att barnen badar, bygger torn med munkar eller något annat som just er familj tycker om att göra.

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad

Ibland blir barnen sjuka, eller vi vuxna. Därför tar jag endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge er bästa möjliga förutsättningarna till ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att kolla min tillgänglighet och skicka er förfrågan här.

Familjefotograf i Småland