letar du gravidfotograf i Stockholm?

Vill du fylla era väggar med bilder från livets resa?

Du letar efter en erfaren och härlig gravidfotograf som kan föreviga den coolaste och jobbigaste resan du någonsin gjort. Du vill hitta en fotograf som är avslappnad eftersom du är lite nervös över tanken på att stå framför kameran.

Här har du mig, jag är svaret på dina funderingar! Mia heter jag och jag är en lättsam, rolig och varm fotograf som sätter extra stort fokus på genuina känslor i mina bilder. Du kan lita på att min personlighet lyser igenom i mina bilder, vilket ofta skapar en varm, avslappnad och glädjefylld känsla i mina gravidbilder.

En personlig gravidfotografering

Det är inte ens dans på rosor att vara gravid

Foglossning, svullna fötter, obekväm i kroppen, jobbigt att böja sig ner, kliar på magen, trött, kan inte sova bekvämt, saknar att ligga på magen, orkar inte gå långa promenader, vill inte vara gravid men längtar ihjäl sig efter bebisen.

Jag kan inte påstå att jag älskade att vara gravid. Men vi hade kämpat för det här i 3 år, en tuff resa i bagaget med flera graviditeter som inte fullföljdes, så trodde jag någonstans att när det väl blev på riktigt så skulle det vara sådär fantastiskt som det verkade på film.

Men nejdå, jag fick foglossning redan vecka 9, jag kände mig obekväm, det kändes inte naturligt att ”prata med magen” och även om jag kände mig vacker ibland ville jag bara hoppa över hela graviditeten.

Jag ser inte det jobbiga, bara det fina, i våra bilder idag

Trots allt kände jag att det var självklart att föreviga vår resa med en gravidfotografering! Jag visste att oavsett hur jag mådde i min kropp, så ville jag ha något mer än bara spegelselfies på min mage och förändringen jag gick igenom. För mig var det viktigt att min man, Glenn, också var med på bilderna. Graviditeten var inte bara min, och längtan efter barn var inte bara min heller. Vi gjorde det här tillsammans och även om det var jag som bar på vårt barn så var det Glenn som bar mig.

Idag, när jag tittar tillbaka på våra bilder, så ser jag inget av allt det jobbiga. Jag ser en resa som jag känner stor tacksamhet för – en resa där min kropp under 9 månader var hem för vår älskade son Jack som föddes i september 2020, samma dag som solrosorna i vår rabatt slog ut. 

Vill du läsa lite mer information först? Läs mer nedan.

Vanliga frågor inför en gravidfotografering med mig som fotograf i Stockholm

Det brukar vara en lagom tid mellan vecka 27-35 då magen hunnit växa till sig så den syns men innan den börjat sjunka. Men eftersom ingen graviditet är den andra lik så går vi mycket efter hur du mår och hur magen växer.

Eftersom jag snabbt blir uppbokad är det bra om ni bokar så tidigt som möjligt. En del hör av sig redan då de plussat, men de flesta bokar efter KUB eller RUL, alltså ungefär när du är någonstans i vecka 14-18.

Nejdå, jag fotograferar gravidfotografering utomhus också! Då ses vi på någon av mina noggrant utvalda platser, där jag vet att ljuset kommer bli magiskt. Vi fotograferar vanligtvis sen eftermiddag, alternativt kväll om du önskar bilder i solnedgången.

Naturligtvis! En graviditet är sällan en enskild persons resa, även om det i vissa fall är så. För mig är det viktigaste att ni får de bilderna ni önskar så i de fall där det finns syskon med i bilden blir fotograferingen lite mer som en familjefotografering, men där magen och den blivande mamman ändå får vara lite mer i fokus.

Ni får en digital guide med tips och tankar inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder. Jag har några skira negligéer, spetskimono och gosiga koftor att låna ut till fotograferingen om du skulle önska.

Självklart hjälper jag dig om du vill unna dig något lite extra denna dagen! Jag har ett nära samarbete med en professionell makeupartist som hjälper dig med både hårstyling och makeup, så du får känna dig som ditt allra vackraste jag på din gravidfotografering. Du väljer makeupartisten som ett tillval och jag ombesörjer hela bokningen så du behöver inte göra någonting extra utan jag löser allt!

Då bokar vi om, tack och bock! Jag ser alltid till att boka in ett reservdatum till er om någon blir sjuk.

Jag fotograferar inte enbart Gravidfotografering i Stockholm, då vi även har huset kvar i Eksjö är jag även där ofta för att fotografera. Dessutom har jag fotograferat lifestyle på fler ställen i landet och självklart kommer jag till er om det är möjligt! Om ni önskar att jag reser till er tillkommer 50 kr/mil i reseersättning. Har ni en vän som också vill boka en fotografering när jag ändå är i trakten? Då delar ni bara på resekostnaden, smidigt va?!

Ja! Jag har valt ut några av Europas bästa leverantörer och kan erbjuda vackra, handtillverkade produkter som bara går att beställa via mig! I ert webbgalleri får ni en personlig webbshop där ni kan beställa fotoalbum, canvastavlor, förstoringar, inramningar och annat fantastiskt som bara går att hitta hos professionella fotografer. Om ni vill ha min hjälp med skapandet av fotobok eller beställning så bara säg till så hjälper jag er!

Fotograf Mia Modigh Westlund

Gravidfotograf i Stockholm

Mitt namn är Mia Modigh Westlund och jag bjuder på en härlig mix av dialekter från Blekinge och Småland, skämt a’la Göteborg och ibland kan jag till och med börja prata på skånska för att det är så roligt! Med mig som din gravidfotograf kan du förvänta dig en riktigt mysig upplevelse. Och det bästa av allt? Jag levererar så klart proffsiga bilder i högsta kvalitet.

Om du letar en gravidfotograf i Stockholm som är både erfaren, rolig och ger dig en avslappnad upplevelse, så är jag det självklara valet för dig! Låt oss skapa minnesvärda bilder tillsammans och föreviga denna speciella tid i ditt liv.

Fotograf Mia Modigh Westlund

Gravidfotograf i Stockholm

Mitt namn är Mia Modigh Westlund och jag bjuder på en härlig mix av dialekter från Blekinge och Småland, skämt a’la Göteborg och ibland kan jag till och med börja prata på skånska för att det är så roligt! Med mig som din gravidfotograf kan du förvänta dig en riktigt mysig upplevelse. Och det bästa av allt? Jag levererar så klart proffsiga bilder i högsta kvalitet.

Om du letar en gravidfotograf i Stockholm som är både erfaren, rolig och ger dig en avslappnad upplevelse, så är jag det självklara valet för dig! Låt oss skapa minnesvärda bilder tillsammans och föreviga denna speciella tid i ditt liv.

Såhär går det till

En gravidfotografering - Från bokning till leverans

Klicka på rubriken nedan och läs mer om stegen från bokning till leverans.

Mina tider bokas upp fort så var gärna ute i god tid med din bokning. Många tar kontakt och bokar redan efter RUL (v 18). Din fotografering bör ske när du är någonstans mellan vecka 25-35, beroende på hur du mår, hur magen växer osv.

När vi bestämt datum för gravidfotograferingen får du ett avtal som signeras digitalt och en bokningsfaktura som reserverar din tid.

Du får en digital inför-guide för inspiration kring klädval och tips och trix med förberedelser inför fotograferingarna. Vi hörs av via mail eller telefon och pratar igenom om du har några frågor eller önskemål inför så väl gravidfotograferingen som nyföddfotograferingen.

Jag tar kontakt dagen innan vårt bokade datum för att kolla av så alla är friska och om vi ska vara utomhus ser vi också över väderläget och pratar om eventuell ombokning om vi har vädergudarna emot oss. 

Vi ses vårt bokade datum, som är när du är någonstans mellan graviditetsvecka 25-35. Om vi fotograferar hemma hos dig så börjar jag med att gå runt lite för att hitta det bästa ljuset. Sedan skapar vi magi tillsammans, har en rolig fotografering och förevigar din minnesvärda resa.

Jag guidar dig hela tiden så du behöver inte vara orolig över att du är ovan att stå framför kameran. Jag ger dig små uppgifter som skapar genuina skratt så du behöver aldrig tänka på var du ska göra av händerna eller åt vilket håll du ska titta.

Inom tre veckor efter fotograferingen får du en länk till ditt digitala urvalsgalleri. Här gör du ditt val av bilder som du önskar köpa. Jag skickar din slutfaktura och inom tre veckor eller tidigast när fakturan är betald, har du dina bilder färdiga i ditt webbgalleri.

Att vara gravid och bära på ett helt nytt liv, det är något av det största du kan göra.
Att sedan få hålla i det nya livet i din famn, det är något av det största du kan få uppleva!

min resa

Att vara gravid och bära på ett helt nytt liv, det är något av det största du kan göra.

Att sedan få hålla i det nya livet i din famn, det är något av det största du kan få uppleva!

Min resa

Jag vill minnas min graviditet som någonting fint

Att dela sin kropp med ett helt nytt liv är en känsla som inte går att beskriva. Det kan vara dötrist och långtråkigt och alldeles, alldeles underbart! Oavsett hur du känner över att känna de där bubbliga första sparkarna som sedan övergår till en inre misshandel av revbenen och kisseblåsan, så är det oerhört praktiskt att kunna ställa chipsskålen på magen en fredagkväll och det är något alldeles alldeles magiskt när ens partner för första gången kan känna sparkarna på utsidan!

Jag som gravidfotograf

När du bokat mig som din gravidfotograf har du full support både före och efter fotograferingen, oavsett om du har funderingar gällande klädval till fotograferingen, ha tips på vad du ska packa i bb-väskan eller vilken den bästa bärsjalen är, så finns jag här för dig hela vägen!

När du och eventuell partner träffar mig för gravidfotografering så kommer jag att guida er genom hela processen, från hur ni ska posera för att få det bästa ljuset till att magen ska synas så bra som möjligt. Under fotograferingen kommer ni att få små uppdrag som leder till genuina skratt och gosiga stunder, så er upplevelse blir både fin, minnesvärd och avslappad.

Vad kostar en gravidfotografering?

Din investering

Gravid kvinna i gul blommig klänning klänning håller om sin mage i solnedgången på ett grönt fält

Förutom det ovärderliga i att ha bilder och minnen för livet, så får du följande:

♥ En rolig gravidfotografering där du är i fokus

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop där ni köper era bilder och produkter

♥ Genomgående redigering på samtliga bilder enligt min bildstil

1 500 kronor

Summan betalas i samband med bokning för att reservera din tid. Observera att produkter och digitala bilder inte ingår i fotoavgiften utan dessa köps till efteråt.

Tillval, för en lyxigare upplevelse

Vad kostar en gravidfotografering?

Din investering

Förutom det ovärderliga i att ha bilder och minnen för livet, så får du följande:

♥ En rolig gravidfotografering där du är i fokus

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop där ni köper era bilder och produkter

♥ Genomgående redigering på samtliga bilder enligt min bildstil

1 500 kronor

Summan betalas i samband med bokning för att reservera din tid. Observera att produkter och digitala bilder inte ingår i fotoavgiften utan dessa köps till efteråt.

Tillval, för en lyxigare upplevelse

Gravid kvinna i gul blommig klänning klänning håller om sin mage i solnedgången på ett grönt fält

Efter fotograferingen

Gravid kvinna i grön långklänning står framför en vit vägg och håller en hand på sin mage

Produkter

För att dina bilder är värda så mycket mer än att ligga på en hårddisk

Den digitala världen i all ära, det är smidigt med usb-minnen, att ha bilder på telefonen osv. Men när du äntligen har investerat i en familjefotografering så förtjänar bilderna mer än att bara ligga digitalt. En fotobok som ni kan bläddra i om 20 år eller en fotovägg full med gosiga bilder på både barnen och hela familjen? Dessa bilderna är ju dessutom den perfekta julklappen till mor- och farföräldrar. Det är få saker som slår en stor inramad tavla på deras favorit barnbarn!

Köper du produkter samtidigt som du köper digitala bildfiler, så får du 10% rabatt på de digitala bilderna.

Tillverkad för hand

Lyxig fotobok

Perfekt att plocka fram på släktmiddagar, ge bort i julklapp eller bara kunna bläddra i en regnig oktoberkväll när barnen vägrat klä på sig och inte ätit mer än ett paket russin. Fotoböckerna tillverkas för hand, och kan få med omslag i linne, sammet, nubuk eller läder i många olika färger. Trycks med valfri text på omslaget.

Priser för fotoböcker från 1 700 kr

Fotoalbum i mocka och sammet med bilder från gravidfotografering

Tillverkad för hand

Lyxig fotobok

Fotoalbum i mocka och sammet med bilder från gravidfotografering

Perfekt att plocka fram på släktmiddagar, ge bort i julklapp eller bara kunna bläddra i en regnig oktoberkväll när barnen vägrat klä på sig och inte ätit mer än ett paket russin. Fotoböckerna tillverkas för hand, och kan få med omslag i linne, sammet, nubuk eller läder i många olika färger. Trycks med valfri text på omslaget.

Priser för fotoböcker från 1 700 kr

Tillverkade för hand

Fine-art förstoringar

”Jag gör det sen”. Känner du igen det? Så många gånger vi tänker att vi ska ta tag i det där sen, ”ska bara först”. Men varför vänta?

Framkalla och förstora dina fantastiska bilder redan nu! Det enda du behöver göra är att säga vilka storlekar du vill ha, så fixar jag resten. Smidigare än såhär kan det inte bli!

Dina bilder trycks på ett 210 grams matt, naturvitt papper med slät yta som ger en otrolig färgåtergivning och en skarp upplösning, starka färger och en hög konstrast.

Vill du har hjälp med inramning? Återkom med önskemål kring ram och storlek så hjälper jag dig.

Pris på förstoringar

 • 20x30 cm 400 kr
 • 30x40 cm 500 kr
 • 40x60 cm 650 kr
 • 50x70 cm 850 kr
 • 60x90 cm 1050 kr
 • 70x100 cm 1 400 kr
 • 80x100 cm 1 700 kr
 • 80x120 cm 1 700 kr

Tillverkade för hand

Fine-art förstoringar

”Jag gör det sen”. Känner du igen det? Så många gånger vi tänker att vi ska ta tag i det där sen, ”ska bara först”. Men varför vänta?

Framkalla och förstora dina fantastiska bilder redan nu! Det enda du behöver göra är att säga vilka storlekar du vill ha, så fixar jag resten. Smidigare än såhär kan det inte bli!

Dina bilder trycks på ett 210 grams matt, naturvitt papper med slät yta som ger en otrolig färgåtergivning och en skarp upplösning, starka färger och en hög konstrast.

Vill du har hjälp med inramning? Återkom med önskemål kring ram och storlek så hjälper jag dig.

Pris på förstoringar

 • 20x30 cm 400 kr
 • 30x40 cm 500 kr
 • 40x60 cm 650 kr
 • 50x70 cm 850 kr
 • 60x90 cm 1050 kr
 • 70x100 cm 1 400 kr
 • 80x100 cm 1 700 kr
 • 80x120 cm 1 700 kr

vänta inte med att ta kontakt

Lediga tider

Om en månad är fullbokad, hör gärna av dig ändå för att hamna på väntelistan vid eventuell öppning.

Såhär kan du tänka kring vilken månad vi bör fotografera:
Om du har BF 1 oktober, så är min rekommendation att vi fotograferar ungefär i juli-augusti. Men hur du mår, hur magen växer och vad du har för önskemål, styr så klart också valet av månad.

NOVEMBER

BF januari – februari

2 TIDER

DECEMBER

BF februari – mars

4 TIDER

JANUARI

BF mars – april

4 TIDER

FEBRUARI

BF april – maj

4 TIDER

Kontakta mig här för gravidfotografering i Stockholm

Jag tar endast ett fåtal bokningar av gravidfotografering i Stockholm varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka din förfrågan.

Inom 2 arbetsdagar får du mailsvar.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Gravid kvinna håller på magen under en gravidfotografering i Stockholm