Gravidfotografering i Stockholm

Är du på jakt efter en fotograf för din gravidfotografering i Stockholm? Då behöver du inte leta längre! Jag är en lättsam, rolig och varm fotograf som sätter extra stort fokus på genuina känslor i mina bilder. Du kan lita på att min personlighet lyser igenom i mina bilder, vilket ofta skapar en varm och glädjefylld känsla.

Mitt namn är Mia Modigh Westlund och jag bjuder på en härlig mix av dialekter från Blekinge och Småland, skämt a’la Göteborg och ibland kan jag till och med börja prata på skånska för att det är så roligt! Med mig som din gravidfotograf kan du förvänta dig en riktigt mysig upplevelse. Och det bästa av allt? Jag levererar så klart proffsiga bilder i högsta kvalitet – det är ju en bonus!

Så, om du vill ha en gravidfotografering i Stockholm med en fotograf som är både kunnig och rolig, så är jag det självklara valet för dig! Låt oss skapa några minnesvärda bilder tillsammans och föreviga denna speciella tid i ditt liv.

Glad fotograf med kamera i handen

En avslappnad gravidfotografering inomhus eller utomhus

Jag fotar din graviditet i Stockholm

Har du gått och tänkt på att boka en gravidfotografering i Stockholm, men är lite nervös över att vara framför kameran? Du vill ju gärna hitta en fotograf som är avslappnad och rolig, en som hjälper dig att fånga bilder som fokuserar på det viktigaste i livet. Jo men då har du kommit rätt! Vi tar oss tid att fånga nära och äkta ögonblick – de ordentliga skratten, gosiga näsgnuggarna och varma kramarna som gör livet lite extra mysigt. Tillsammans skapar vi minnen för livet och fyller era väggar med bilder på det mest värdefulla i livet. Livets resa i ett fotoalbum och minnen för livet, för generationer!

En av de grymma fördelarna med att ha din gravidfotografering i ditt egna hem är att du slipper stressa med restid till något annat ställe. Och det bästa av allt? Om du råkar få graviditetsillamående eller behöver kissa, så finns toaletten alltid nära till hands! Dessutom spelar det ingen roll om det regnar eller blåser ute – vi behöver inte oroa oss över vädret. 

När jag fotograferar gravida i hemmet så guidar jag dig till det bästa ljuset och hjälper dig att posera på ett avslappnat och mysigt sätt. Vi stressar aldrig genom en fotografering så du hinner med klädbyten, ta en fika eller bygga en kramhög i sängen med hela familjen. Låt oss skapa en minnesvärd gravidfotografering tillsammans.

Gravidfotografering utomhus

Naturligtvis fotograferar jag inte bara gravidfoto inomhus utan även utomhus på väl utvalda platser. Jag har en förkärlek till varmt kvällsljus och härlig natur, så om du önskar gravidfotografering utomhus så träffas vi på en härlig plats där jag vet att ljuset blir perfekt, en miljö som passar dig och en tidpunkt som ger oss vackert ljus och magiska gravidbilder.

Klicka på knappen nedan för att se lediga tider som passar din graviditetsvecka.

Gravid kvinna i underkläder och kimono omfamnar sin mage i solljus med skuggor på
"Mia är en fantastisk fotograf!"
"Mia är en fantastisk fotograf! Hon har fått mig, en person fylld av självkritik, att våga prova nytt och se mig själv från nya perspektiv. Det säger verkligen något om hur talangfull hon är som fotograf när jag efter fotografering har valt att dela en mer exponerad bild av mig själv med vänner och bekanta. Tack för den fina möjligheten!"
Gravid kvinna sitter i profil på en säng med bh och jeans och fixar med håret
- Rita Von Feilitzen

Vanliga frågor inför en gravidfotografering i Stockholm

Det brukar vara en lagom tid mellan vecka 27-35 då magen hunnit växa till sig så den syns men innan den börjat sjunka. Men eftersom ingen graviditet är den andra lik så går vi mycket efter hur du mår och hur magen växer.

Eftersom jag snabbt blir uppbokad är det bra om ni bokar så tidigt som möjligt. En del hör av sig redan då de plussat, men de flesta bokar efter KUB eller RUL, alltså ungefär när du är någonstans i vecka 14-18.

Nejdå, jag fotograferar gravidfotografering utomhus också! Då ses vi på någon av mina noggrant utvalda platser, där jag vet att ljuset kommer bli magiskt. Vi fotograferar vanligtvis sen eftermiddag, alternativt kväll om du önskar bilder i solnedgången.

Naturligtvis! En graviditet är sällan en enskild persons resa, även om det i vissa fall är så. För mig är det viktigaste att ni får de bilderna ni önskar så i de fall där det finns syskon med i bilden blir fotograferingen lite mer som en familjefotografering, men där magen och den blivande mamman ändå får vara lite mer i fokus.

Ni får en digital guide med tips och tankar inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder. Jag har några skira negligéer, spetskimono och gosiga koftor att låna ut till fotograferingen om du skulle önska.

Självklart hjälper jag dig om du vill unna dig något lite extra denna dagen! Jag har ett nära samarbete med en professionell makeupartist som hjälper dig med både hårstyling och makeup, så du får känna dig som ditt allra vackraste jag på din gravidfotografering. Du väljer makeupartisten som ett tillval och jag ombesörjer hela bokningen så du behöver inte göra någonting extra utan jag löser allt!

Då bokar vi om, tack och bock! Jag ser alltid till att boka in ett reservdatum till er om någon blir sjuk.

Jag fotograferar inte enbart Gravidfotografering i Stockholm, då vi även har huset kvar i Eksjö är jag även där ofta för att fotografera. Dessutom har jag fotograferat lifestyle på fler ställen i landet och självklart kommer jag till er om det är möjligt! Om ni önskar att jag reser till er tillkommer 50 kr/mil i reseersättning. Har ni en vän som också vill boka en fotografering när jag ändå är i trakten? Då delar ni bara på resekostnaden, smidigt va?!

Ja! Jag har valt ut några av Europas bästa leverantörer och kan erbjuda vackra, handtillverkade produkter som bara går att beställa via mig! I ert webbgalleri får ni en personlig webbshop där ni kan beställa fotoalbum, canvastavlor, förstoringar, inramningar och annat fantastiskt som bara går att hitta hos professionella fotografer. Om ni vill ha min hjälp med skapandet av fotobok eller beställning så bara säg till så hjälper jag er!

"resultatet blev magiskt!"
"Mia är så trevlig och proffsig, och hennes engagemang och pepp gjorde att man kände sig bekväm i en annars ganska ovan situation. Hon gjorde fotograferingen både rolig och lättsam, samtidigt som hon guidade oss igenom den på ett tydligt sätt. Och resultatet blev magiskt!"
En gravid kvinna fotograferas i solnedgången tillsammans med sin partner, gnuggar näsorna och skrattar och håller en hand på magen.
- Nicole Tallberg & Casper Lie
Gravid kvinna i grön långklänning sitter på golvet framför en vit soffa där hennes sambo sitter och håller om henne.
"Mia var verkligen bra på att få oss att slappna av."
"Vi är väldigt nöjda med vår gravidfotografering! Mia var verkligen bra på att få oss att slappna av. Det var skönt att få vara i sin hemmamiljö och bilderna blev väldigt naturliga. Det var en rolig upplevelse att bli fotad som familj och vår treåring uppskattade också detta! Leveransen av bilderna var smidig och vi blev så nöjda med resultatet!"
Gravidfotografering i Småland
- Fanny & Petter Nord
En gravid kvinna kysser sin man som har deras gemensamma dotter på axlarna under deras gravidfotografering i Stockholm

Det är inte en dans på rosor att vara gravid

Gravidfotografering med fokus på livet

Foglossning, svullna fötter, obekväm i kroppen, jobbigt att böja sig ner, kliar på magen, trött, kan inte sova bekvämt, saknar att ligga på magen, orkar inte gå långa promenader, vill inte vara gravid men längtar ihjäl sig efter bebisen.

Jag kan inte påstå att jag älskade att vara gravid. Men vi hade kämpat för det här i 3 år, en tuff resa i bagaget med flera graviditeter som inte fullföljdes, så trodde jag någonstans att när det väl blev på riktigt så skulle det vara sådär fantastiskt som det verkade på film. Men nejdå, jag fick foglossning redan vecka 9, jag kände mig obekväm, det kändes inte naturligt att ”prata med magen” och även om jag kände mig vacker ibland ville jag bara hoppa över hela graviditeten.

Längtan efter barn är inte bara min

Trots allt kände jag att det var självklart att föreviga vår resa med en gravidfotografering! Jag visste att oavsett hur jag mådde i min kropp, så ville jag ha något mer än bara spegelselfies på min mage och förändringen jag gick igenom. För mig var det viktigt att min man, Glenn, också var med på bilderna. Graviditeten var inte bara min, och längtan efter barn var inte bara min heller. Vi gjorde det här tillsammans och även om det var jag som bar på vårt barn så var det Glenn som bar mig.

Idag, när jag tittar tillbaka på våra bilder, så ser jag inget av allt det jobbiga. Jag ser en resa som jag känner stor tacksamhet för – en resa där min kropp under 9 månader var hem för vår älskade son Jack. 

"Tack snälla för jättefina bilder!!"
”Tack snälla för jättefina bilder!! Vi är jättenöjda! ❤️”
- Josefine & Alexander Augustsson

Jag vill minnas min graviditet som något fint

Fotograf Mia Modigh Westlund

Självutlösarbild på mig själv, 2020

Att dela sin kropp med ett helt nytt liv är en känsla som inte går att beskriva. Det kan vara dötrist och långtråkigt och alldeles, alldeles underbart! Oavsett hur du känner över att känna de där bubbliga första sparkarna som sedan övergår till en inre misshandel av revbenen och kisseblåsan, så är det oerhört praktiskt att kunna ställa chipsskålen på magen en fredagkväll och det är något alldeles alldeles magiskt när ens partner för första gången kan känna sparkarna på utsidan!

Jag som gravidfotograf

När ni bokat mig som gravidfotograf har ni full support både före och efter fotograferingen, oavsett om ni har funderingar gällande klädval till fotograferingen, ha tips på vad ni ska packa i bb-väskan eller vilken den bästa bärsjalen är, så finns jag här för er hela vägen!

När vi ses för att fotografera så guidar jag er hela vägen med hur ni ska posera för att få det bästa ljuset och magen ska synas så bra som möjligt. Ni kommer få små uppdrag som skapar genuina skratt och gosiga stunder. Och varesig ni har barn sedan tidigare som är med eller det bara är du och den andra blivande föräldern, så är mitt fokus under fotograferingen att ni ska ha en kul stund och bli sådär mysigt fina på bilderna, som ni är i verkligheten!

Jag vill minnas min graviditet som något fint

Fotograf Mia Modigh Westlund

Självutlösarbild på mig själv, 2020

Att dela sin kropp med ett helt nytt liv är en känsla som inte går att beskriva. Det kan vara dötrist och långtråkigt och alldeles, alldeles underbart! Oavsett hur du känner över att känna de där bubbliga första sparkarna som sedan övergår till en inre misshandel av revbenen och kisseblåsan, så är det oerhört praktiskt att kunna ställa chipsskålen på magen en fredagkväll och det är något alldeles alldeles magiskt när ens partner för första gången kan känna sparkarna på utsidan!

När du bokat mig som din gravidfotograf har du full support både före och efter fotograferingen, oavsett om du har funderingar gällande klädval till fotograferingen, ha tips på vad du ska packa i bb-väskan eller vilken den bästa bärsjalen är, så finns jag här för dig hela vägen!

Jag som gravidfotograf

När du och eventuell partner träffar mig för gravidfotografering så kommer jag att guida er genom hela processen, från hur ni ska posera för att få det bästa ljuset till att magen ska synas så bra som möjligt. Under fotograferingen kommer ni att få små uppdrag som leder till genuina skratt och gosiga stunder. Oavsett om ni har barn sedan tidigare som är med eller om det bara är du och den andra blivande föräldern, så är mitt fokus att ni ska ha en kul stund och bli sådär mysigt fina på bilderna, precis som ni är i verkligheten! Vi fokuserar även på bilder på bara dig och magen, för det är trots allt du som är dagens huvudperson!

"Vilken glädje att ha fått lyckan fångad i så vackra bilder!"
”Åh, Mia! Vilken glädje att ha fått lyckan (även vad vi kallar bebisen) fångad i så vackra bilder! Tack, tack, tack! ❤”
Gravidfotografering i Småland
- Elin & Kent Juthe
"ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!"
”Tack Mia Modigh Westlund för dessa bilder, du har fångat våra viktigaste stunder här i livet och ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!”
Gravidfotografering utomhus
- Alva & Anders
"Vad fina alla bilder blev!!"
”Vad fina alla bilder blev!! Och många roliga & fartfyllda 😂😍 hur ska man välja 🥺”
Gravid kvinna blir omhållen av blivande pappan som håller handen på magen
- Jannika & Hannes Edemyr

Priser och information

Vad kostar en gravidfotografering i Stockholm?

Fotograferingskostnad: 1 500 kr (betalas vid bokning, bilder köps till efteråt).
Kontakta mig för fullständig prislista via formuläret nedan.

Lediga tider

 Om en månad är fullbokad, hör gärna av dig ändå för att hamna på väntelistan vid eventuell öppning.

Såhär kan du tänka kring vilken månad vi bör fotografera:
Om du har BF 1 oktober, så är min rekommendation att vi fotograferar ungefär i juli-augusti. Men hur du mår, hur magen växer och vad du har för önskemål, styr så klart också valet av månad.

MAJ

BF juli – augusti

FULLBOKAD

JUNI

BF augusti – september

2 TIDER – VARAV 1 AV DEM I SMÅLAND

JULI

BF september – oktober

FULLBOKAD

AUGUSTI

BF oktober – november

6 TIDER

Jag tar endast ett fåtal bokningar av gravidfotografering i Stockholm varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka din förfrågan.

Inom 2 arbetsdagar får du mailsvar.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

Kontakta mig här för gravidfotografering i Stockholm

Gravid kvinna håller på magen under en gravidfotografering i Stockholm