Nyföddfotografering i Stockholm

Letar du fotograf till en nyföddfotografering i Stockholm? Jag förevigar er första tid som nyblivna föräldrar och dokumenterar livet med er bebis. Mitt stora fokus i mina bilder är glädje, närhet och äkta känslor i en varm ton.

Mia Modigh Westlund heter jag och en sak jag gör allra bäst, är att dokumentera den fantastiska familjebubblan, nyfödda och nyblivna familjer, i det egna hemmet.

Bild på fotograf Mia Modigh Westlund

Ovärdeliga bilder från tiden som går så fort

Fotografering av er nyfödda i hemmet

Den första tiden är så speciell. Brösten ömmar, hormonerna flödar, ni försöker lära känna er nya familjemedlem och plötsligt har tiden gått så himla fort att du glömt det där lungohåret på öronen, de pyttesmå fingrarna och hur er nyfödda bebis snuttade på sin överläpp. Att fotografera nyfödda är att stanna tiden. Vi fryser den för en stund och med magiska bilder som får hamna på era väggar i hemmet så kan ni bli påminda om denna mysiga första tid som går lika fort som en blinkning.

Klicka här för att se lediga tider.

Bebis gäspar i sin mammas famn under en nyföddfotografering i Stockholm

"ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!"

”Tack Mia Modigh Westlund för dessa bilder, du har fångat våra viktigaste stunder här i livet och ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!”
Nyföddfotograf i Småland
- Alva & Anders

Vanliga frågor inför en nyföddfotografering i Stockholm

En nyföddfotografering brukar ske under bebisens första 14 dagar då hen lättare kommer ner i djupsömn och på så vis är lättare att posera. Eftersom jag fotograferar lifestyle så är det inte avgörande att er bebis måste sova, däremot brukar jag rekommendera att vi fotograferar under denna första tiden då båda föräldrarna oftast är lediga tillsammans de 10 första dagarna så alla kan vara med samt för att fånga bebisens nyfödda utseende.

Eftersom jag snabbt blir uppbokad är det bra om ni bokar så tidigt som möjligt. Jag rekommenderar att ni bokar fotograferingen när ni gjort ert RUL, alltså ungefär när du är i vecka 18, för att jag ska kunna garantera en ledig tid kring BF. Om ni bokar nyföddfotografering i samband med att ni bokar en gravidfotografering, så får ni 3 extra digitala bilder från nyföddfotograferingen.

Naturligtvis! Även om vi fokuserar lite extra på er nyfödda bebis under fotograferingen så är den här typen av fotografering lite som en familjefotografering där hela familjen får vara med.

Ni får en digital guide med tips och tankar inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder.

Då bokar vi om, tack och bock! Jag ser alltid till att boka in ett reservdatum till er om någon blir sjuk. Även om bebis hinner bli lite äldre så gör det ingenting eftersom mitt sätt att fotografera nyfödda är just lifestyle.

Då vi har boende i Eksjö, Småland, där jag spenderar en hel del tid både privat och för att jobba, så bokar jag ofta in fotograferingar i närområdet när jag ändå är på resa dit. Jag har även fotograferat lifestyle på fler ställen i landet och självklart kommer jag till er om det är möjligt! Om ni önskar att jag reser till er tillkommer 50 kr/mil i reseersättning. Har ni en vän som också vill boka en fotografering när jag ändå är i trakten? Då delar ni bara på resekostnaden, smidigt va?!

Ja! Jag har valt ut några av Europas bästa leverantörer och kan erbjuda vackra, handtillverkade produkter som bara går att beställa via mig! I ert webbgalleri får ni en personlig webbshop där ni kan beställa fotoalbum, canvastavlor, förstoringar, inramningar och annat fantastiskt som bara går att hitta hos professionella fotografer. Om ni vill ha min hjälp med skapandet av fotobok eller beställning så bara säg till så hjälper jag er!

Nyfödd bebis gör en rolig min vid en nyföddfotografering i stockholm
"Meeen vad fina!!!"
"Meeen vad fina!!! 😍😍😍🥰 vad himla bra du är!! 🙏🏽 Jag gillar allihop!"
Nyföddfotograf Småland
- Emelie & Jonas

Berätta livets historia

Gravidfotografering och nyföddfotografering i Stockholm

Att göra både en gravidfotografering och nyföddfotografering skapar tillsammans livets berättelse. Att sätta upp dessa bilder på väggarna och i en fotobok tillsammans ger en större känsla och berättar er resa. Forskning har visat att barn får en stärkt självkänsla och känner sig älskade, av att se bilder på familjen på väggarna. Läs artikeln här

Vår son Jack som är 2 år och pekar mycket på våra familjebilder på väggarna och säger ”pappa” och ”mamma”. När pappa Glenn är på jobbet och Jack uttrycker att han saknar honom så går vi ofta och tittar på bilderna på pappa tillsammans med Jack och jag upplever verkligen att detta gör honom trygg och glad.

Vill ni ha hjälp med att planera och skapa en fotovägg till hemmet? Jag hjälper er hela vägen genom att ni skickar en bild på väggen/väggarna ni vill få upp era bilder på så får ni tillbaka förslag på vilka bilder, storlekar och fotoväggslayout ni ska satsa på. Jag hjälper er även med att designa personliga fotoalbum.

Här kan du läsa mer om gravidfotografering.

Om ni bokar er gravidfotografering samtidigt som er nyföddfotografering, får ni rabatt på nyföddfotograferingen samt bildpaket.

Glad fotograf med kamera i handen

en glad, erfaren och trygg fotograf

Fotograf Mia Modigh Westlund

När jag fotograferar nyfödda i hemmet så har jag samma tankegång som när jag fotograferar familjer. Jag vill att ni ska känna er lugna, ha roligt och inte behöva oroa er över att fönstren inte är putsade. Jag fokuserar på er nyfödda bebis men också er som nybliven familj, närheten, känslorna och kärleken er emellan. Om det finns syskon i familjen så låter jag dem få busa lite framför kameran samtidigt som de kan få små uppdrag som att lukta på bebisens huvud för att se om det faktiskt luktar hallonbåtar.

Jag kommer guida er hela tiden till det bästa ljuset, till att klappa varandra på kinderna, hålla händer, pussas och gosa. Både med varandra, med syskon och med er nyfödda bebis.

Jag poserar inte er nyfödda bebis utan hjälper er hur ni kan hålla hen för att ljuset ska falla fint, för att kameran ska kunna fånga alla små drag och för att ni ska känna er trygga.

Vi stressar aldrig igenom en nyföddfotografering, ibland behöver blöjan bytas eller bebisen matas, syskonen kanske behöver lite fika. Jag följer med och dokumenterar det som sker om ni så önskar.

Nyfödd bebis på en nyföddfotografering i Stockholm
"vi fick verkligen en så mysig stund!"
"Vår lilla Lovis älskade Mia och vi fick verkligen en så mysig stund! 😍 Boka henne!"
En familj sitter tillsammans i soffan med sin nyfödda bebis i famnen
- Cornelia & Pontus
"Vi är jättenöjda!"
”Tack snälla för jättefina bilder!! Vi är jättenöjda! ❤️”
Gravidfotografering i Stockholm
- Josefine & Alexander
Mamma och pappa luktar på sin nyfödda bebis under nyföddfotografering i Stockholm

Priser och information

Vad kostar en nyföddfotografering?

Fotograferingskostnad: 1 500 kr (betalas vid bokning, bilder köps till efteråt).
Kontakta mig för fullständig prislista via formuläret nedan.

Lediga tider

 Om en månad är fullbokad, hör gärna av dig ändå för att hamna på väntelistan vid eventuell öppning.

MAJ

FULLBOKAD

JUNI

1 TID

JULI

FULLBOKAD

AUGUSTI

5 LEDIGA TIDER

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka din förfrågan.

Inom 2 arbetsdagar får du mailsvar med prislista och lediga datum.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

Kontakta mig för nyföddfotografering i Stockholm