Letar du nyföddfotograf i Stockholm?

Den största känslan du någonsin kommer uppleva!

Där halvsitter du, med en kudde under din ömma sittdel, ruffsigt hår, du minns inte ens när du duschade senast, men där sitter du, med det absolut vackraste du någonsin skådat! Ditt alldeles nyfödda barn. Ett helt nytt liv som skapats, som du burit inom dig i nio månader. Nio månaders graviditet, som helt ärligt, kändes som nio år, stundtals åtminstone. Din väntan och längtan som kändes obeskrivligt lång, är äntligen över. Nu är din bebis här och du förstår knappt hur det gick till.

Har jag skapat det här?

Ja, det har du! Du, med din otroligt fantastiska, starka, grymma, coola kropp! Tänk vad den klarat av, tänk vad DU klarat av! Vilken power, vilken mäktig känsla. Oslagbart, helt enkelt oslagbart!

Tack kroppen, för allt du klarar av!

Mia Modigh Westlund heter jag och en sak jag gör allra bäst, är att dokumentera den fantastiska familjebubblan, nyfödda och nyblivna familjer, i det egna hemmet. Jag förevigar er första tid som nyblivna föräldrar och dokumenterar livet med er bebis. Mitt stora fokus i mina bilder är glädje, närhet och äkta känslor i en varm ton.

Ovärdeliga bilder från tiden som går så fort

Låt mig föreviga er första tid med en nyföddfotografering i Stockholm

Den första tiden är så speciell. Brösten ömmar, hormonerna flödar, ni försöker lära känna er nya familjemedlem och plötsligt har tiden gått så himla fort att du glömt det där lungohåret på öronen, de pyttesmå fingrarna och hur er nyfödda bebis snuttade på sin överläpp. Att fotografera nyfödda är att stanna tiden. Vi fryser den för en stund och med magiska bilder som får hamna på era väggar i hemmet så kan ni bli påminda om denna mysiga första tid som går lika fort som en blinkning.

Vill du läsa lite mer information först? Läs mer nedan.

Vanliga frågor inför en nyföddfotografering med mig som fotograf i Stockholm

En nyföddfotografering brukar ske under bebisens första 14 dagar då hen lättare kommer ner i djupsömn och på så vis är lättare att posera. Eftersom jag fotograferar lifestyle så är det inte avgörande att er bebis måste sova, däremot brukar jag rekommendera att vi fotograferar under denna första tiden då båda föräldrarna oftast är lediga tillsammans de 10 första dagarna så alla kan vara med samt för att fånga bebisens nyfödda utseende.

Eftersom jag snabbt blir uppbokad är det bra om ni bokar så tidigt som möjligt. Jag rekommenderar att ni bokar fotograferingen när ni gjort ert RUL, alltså ungefär när du är i vecka 18, för att jag ska kunna garantera en ledig tid kring BF. Om ni bokar nyföddfotografering i samband med att ni bokar en gravidfotografering, så får ni 3 extra digitala bilder från nyföddfotograferingen.

Naturligtvis! Även om vi fokuserar lite extra på er nyfödda bebis under fotograferingen så är den här typen av fotografering lite som en familjefotografering där hela familjen får vara med.

Ni får en digital guide med tips och tankar inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder.

Då bokar vi om, tack och bock! Jag ser alltid till att boka in ett reservdatum till er om någon blir sjuk. Även om bebis hinner bli lite äldre så gör det ingenting eftersom mitt sätt att fotografera nyfödda är just lifestyle.

Då vi har boende i Eksjö, Småland, där jag spenderar en hel del tid både privat och för att jobba, så bokar jag ofta in fotograferingar i närområdet när jag ändå är på resa dit. Jag har även fotograferat lifestyle på fler ställen i landet och självklart kommer jag till er om det är möjligt! Om ni önskar att jag reser till er tillkommer 50 kr/mil i reseersättning. Har ni en vän som också vill boka en fotografering när jag ändå är i trakten? Då delar ni bara på resekostnaden, smidigt va?!

Ja! Jag har valt ut några av Europas bästa leverantörer och kan erbjuda vackra, handtillverkade produkter som bara går att beställa via mig! I ert webbgalleri får ni en personlig webbshop där ni kan beställa fotoalbum, canvastavlor, förstoringar, inramningar och annat fantastiskt som bara går att hitta hos professionella fotografer. Om ni vill ha min hjälp med skapandet av fotobok eller beställning så bara säg till så hjälper jag er!

Berätta livets historia

Gravid- och nyföddfotografering i Stockholm

Att göra både en gravidfotografering och nyföddfotografering skapar tillsammans livets berättelse. Att sätta upp dessa bilder på väggarna och i en fotobok tillsammans ger en större känsla och berättar er resa. Forskning har visat att barn får en stärkt självkänsla och känner sig älskade, av att se bilder på familjen på väggarna.

Vår son Jack som nu är 3 år, har sedan han var ca 1,5 år pekat mycket på våra familjebilder på väggarna och pratat om ”pappa” och ”mamma”. När pappa Glenn är på jobbet och Jack uttryckt att han saknar honom så tittar vi på bilderna på pappa och oss tillsammans och detta har verkligen gjort honom trygg och glad i de stunderna.

Såhär går det till

En nyföddfotografering - Från bokning till leverans

Klicka på rubriken nedan och läs mer om stegen från bokning till leverans.

Även nyföddfotografering är det många som bokar redan efter RUL (v 18). Vi preliminärbokar ett datum kring ditt BF för att reservera en tid för nyföddfotograferingen.

När du bestämt dig för att boka får du (och eventuell partner) ett avtal som signeras digitalt och en bokningsfaktura som reserverar din tid.

Du får en digital inför-guide för inspiration kring klädval och tips och trix med förberedelser inför fotograferingen.

När din bebis äntligen kommit till världen så tar du eller någon anhörig (medförälder, partner, familjemedlem eller vän) kontakt med mig så snart som möjligt för att fastställa datum och tidpunkt för din nyföddfotografering

Vi ses vårt bokade datum som är någonstans när bebis är mellan 1-3 veckor. När jag kommer börjar jag med att tvätta händerna noggrant och eventuellt tar på mig munskydd om du önskar. Om jag inte redan varit hemma hos dig vid en gravidfotografering, så går jag först runt och kollar hur ljuset faller och förbereder inför fotograferingen.

Sedan skapar vi magi tillsammans, har en mysig fotografering och förevigar din nyfödda bebis och den nya familjebubblan ni befinner er i. Jag guidar dig/er hela tiden till det bästa ljuset, hur ni kan hålla er bebis osv.

Inom tre veckor efter fotograferingen får du en länk till ditt digitala urvalsgalleri. Här gör du ditt val av bilder som du önskar köpa. Jag skickar din slutfaktura och inom tre veckor eller tidigast när fakturan är betald, har du dina bilder färdiga i ditt webbgalleri.

Att vara gravid och bära på ett helt nytt liv, det är något av det största du kan göra.
Att sedan få hålla i det nya livet i din famn, det är något av det största du kan få uppleva!

Att vara gravid och bära på ett helt nytt liv, det är något av det största du kan göra.

Att sedan få hålla i det nya livet i din famn, det är något av det största du kan få uppleva!

Skrattande fotograf med en kamera i handen

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag vill ge er minnen för livet

Mitt namn är Mia Modigh Westlund och jag bjuder på en härlig mix av dialekter från Blekinge och Småland och skön humor. Med mig som er nyföddfotograf kan ni förvänta er en mysig och lugn upplevelse. Och det bästa av allt? Jag levererar så klart proffsiga bilder i högsta kvalitet.

Jag har också varit gravid och fött barn och jag vet hur den där första tiden kan vara. Om någon förstår hur oskönt det kan vara att sitta ner, hur lite sömn man fått och hur hopplöst håret kan vara denna tid, så är det jag! Men jag finns här som ett stöd och lovar att ge er den bästa upplevelsen jag kan. För de här bilderna är något av det mest värdefulla att ha i slutändan.

Jag som nyföddfotograf

När jag fotograferar nyfödda i hemmet så har jag samma tankegång som när jag fotograferar familjer. Jag vill att ni ska känna er lugna, ha roligt och inte behöva oroa er över att fönstren inte är putsade. Jag fokuserar på er nyfödda bebis men också er som nybliven familj, närheten, känslorna och kärleken er emellan. Om det finns syskon i familjen så låter jag dem få busa lite framför kameran samtidigt som de kan få små uppdrag som att lukta på bebisens huvud för att se om det faktiskt luktar hallonbåtar.

Jag kommer guida er hela tiden till det bästa ljuset, till att klappa varandra på kinderna, hålla händer, pussas och gosa. Både med varandra, med syskon och med er nyfödda bebis.

Jag poserar inte er nyfödda bebis utan hjälper er hur ni kan hålla hen för att ljuset ska falla fint, för att kameran ska kunna fånga alla små drag och för att ni ska känna er trygga.

Vad kostar en nyföddfotografering?

Din investering

Förutom det ovärderliga i att ha bilder och minnen för livet, så får du följande:

♥ En gosig nyföddfotografering där bebis är i fokus

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop där ni köper era bilder och produkter

♥ Genomgående redigering på samtliga bilder enligt min bildstil

1 500 kronor

Summan betalas i samband med bokning för att reservera din tid. Observera att produkter och digitala bilder inte ingår i fotoavgiften utan dessa köps till efteråt.

Nyfödd bebis ligger och sover iklädd en blå body med rävar på.

Vad kostar en nyföddfotografering?

Din investering

Nyfödd bebis ligger och sover iklädd en blå body med rävar på.

Förutom det ovärderliga i att ha bilder och minnen för livet, så får du följande:

♥ En gosig nyföddfotografering där bebis är i fokus

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop där ni köper era bilder och produkter

♥ Genomgående redigering på samtliga bilder enligt min bildstil

1 500 kronor

Summan betalas i samband med bokning för att reservera din tid. Observera att produkter och digitala bilder inte ingår i fotoavgiften utan dessa köps till efteråt.

Efter fotograferingen

Produkter

För att dina bilder är värda så mycket mer än att ligga på en hårddisk

Den digitala världen i all ära, det är smidigt med usb-minnen, att ha bilder på telefonen osv. Men när du äntligen har investerat i en familjefotografering så förtjänar bilderna mer än att bara ligga digitalt. En fotobok som ni kan bläddra i om 20 år eller en fotovägg full med gosiga bilder på både barnen och hela familjen? Dessa bilderna är ju dessutom den perfekta julklappen till mor- och farföräldrar. Det är få saker som slår en stor inramad tavla på deras favorit barnbarn!

Köper du produkter samtidigt som du köper digitala bildfiler, så får du 10% rabatt på de digitala bilderna.

Tillverkad för hand

Lyxig fotobok

Perfekt att plocka fram på släktmiddagar, ge bort i julklapp eller bara kunna bläddra i en regnig oktoberkväll när barnen vägrat klä på sig och inte ätit mer än ett paket russin. Fotoböckerna tillverkas för hand, och kan få med omslag i linne, sammet, nubuk eller läder i många olika färger. Trycks med valfri text på omslaget.

Priser för fotoböcker från 1 700 kr

Fotoalbum i mocka och sammet med bilder från gravidfotografering

Tillverkad för hand

Lyxig fotobok

Fotoalbum i mocka och sammet med bilder från gravidfotografering

Perfekt att plocka fram på släktmiddagar, ge bort i julklapp eller bara kunna bläddra i en regnig oktoberkväll när barnen vägrat klä på sig och inte ätit mer än ett paket russin. Fotoböckerna tillverkas för hand, och kan få med omslag i linne, sammet, nubuk eller läder i många olika färger. Trycks med valfri text på omslaget.

Priser för fotoböcker från 1 700 kr

Tillverkade för hand

Fine-art förstoringar

”Jag gör det sen”. Känner du igen det? Så många gånger vi tänker att vi ska ta tag i det där sen, ”ska bara först”. Men varför vänta?

Framkalla och förstora dina fantastiska bilder redan nu! Det enda du behöver göra är att säga vilka storlekar du vill ha, så fixar jag resten. Smidigare än såhär kan det inte bli!

Dina bilder trycks på ett 210 grams matt, naturvitt papper med slät yta som ger en otrolig färgåtergivning och en skarp upplösning, starka färger och en hög konstrast.

Vill du har hjälp med inramning? Återkom med önskemål kring ram och storlek så hjälper jag dig.

Pris på förstoringar

 • 20x30 cm 400 kr
 • 30x40 cm 500 kr
 • 40x60 cm 650 kr
 • 50x70 cm 850 kr
 • 60x90 cm 1050 kr
 • 70x100 cm 1 400 kr
 • 80x100 cm 1 700 kr
 • 80x120 cm 1 700 kr

Tillverkade för hand

Fine-art förstoringar

”Jag gör det sen”. Känner du igen det? Så många gånger vi tänker att vi ska ta tag i det där sen, ”ska bara först”. Men varför vänta?

Framkalla och förstora dina fantastiska bilder redan nu! Det enda du behöver göra är att säga vilka storlekar du vill ha, så fixar jag resten. Smidigare än såhär kan det inte bli!

Dina bilder trycks på ett 210 grams matt, naturvitt papper med slät yta som ger en otrolig färgåtergivning och en skarp upplösning, starka färger och en hög konstrast.

Vill du har hjälp med inramning? Återkom med önskemål kring ram och storlek så hjälper jag dig.

Pris på förstoringar

 • 20x30 cm 400 kr
 • 30x40 cm 500 kr
 • 40x60 cm 650 kr
 • 50x70 cm 850 kr
 • 60x90 cm 1050 kr
 • 70x100 cm 1 400 kr
 • 80x100 cm 1 700 kr
 • 80x120 cm 1 700 kr

vänta inte med att ta kontakt

Lediga tider

Om en månad är fullbokad, hör gärna av dig ändå för att hamna på väntelistan vid eventuell öppning. Ibland föds bebisar både tidigare och senare än BF vilket gör att det med kort varsel kan bli en ledig tid en månad.

NOVEMBER

1 TID

DECEMBER

2 TIDER

JANUARI

4 TIDER

FEBRUARI

4 TIDER

Kontakta mig här för nyföddfotografering i Stockholm

Jag tar endast ett fåtal bokningar av nyföddfotografering i Stockholm varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka din förfrågan.

Inom 2 arbetsdagar får du mailsvar.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se