Letar du fotograf i Stockholm?

Vill du fylla era väggar med livet?

Ni är lite sådär smått galna tillsammans, skrattar både med och åt varandra och om ni funderar lite så tänker ni ibland att det är tur att ni hittat varandra för det skulle inte finnas någon annan som skulle stå ut med er. 😅

Den ena av er är en gasa-person som gärna hade sett att vissa saker hände direkt, helst igår. Men det är tur att du har din partner, som är en bromsa-person och ser till att hålla båda dina fötter på jorden, fundera igenom vissa beslut ett par varv och sedan, efter ett par vändor, fattar din hand och tar ett skutt tillsammans med dig. ❤️

Nej, ni är inte speciellt vana vid att stå framför kameran, men varesig ni redan påbörjat resan som familj, eller är precis i början av den, så har ni ändå redan insett hur viktigt det är med bilder på er. Ni vill att era barn ska kunna se tillbaka på fina bilder och skratta åt alla härliga minnen som de berättar. Ni vill inte att bilderna bara ligger på Dropbox eller i mobilen. Ni vill att de pryder hemmets väggar, att det finns familjealbum att bläddra i och ni vet att barnens mor- och farföräldrar tycker att den bästa julklappen är fina bilder både inramade och i album, på både barnen och hela familjen.

Därför vill ni ha en riktig fotograf som tar de här bilderna, som ser till att det blir någonting av de digitala filerna. Någon som är grym på att få andra avslappnade framför kameran, som får barnen att skratta och lyckas fånga de där gosiga kramarna som alltid blir suddiga med mobilen.

Fotograf i Stockholm

Mia Modigh Westlund heter jag, baserad i Stockholm men med en härlig dialektblandning från Blekinge och Småland, och ibland lite inslag av Skånska.

Det är jag som är Mia! Egentligen döpt till Mari men inte ens mina egna föräldrar säger det. Jag går även under smeknamnen Majsan och Mammamamma mammamamma mammamamma mammaaaa.

Med 39 år i bagaget kan jag fortfarande inte förstå att jag är vuxen på riktigt. Ofta tänker jag mig själv som 23 år, bara med lite mer livserfarenhet. Jag är uppväxt i Karlshamn – Blekinge, vid havet, men flyttade till Eksjö för 10 år sedan, för kärlekens skull. Just nu bor vi i Stockholm men har kvar vårt hus i Eksjö.

Min älskade man Glenn (nej, han kommer inte från Göteborg) tog mig med storm och det var kärlek vid första ögonkastet när vi träffades på ett bröllop. Än idag får jag höra från min svärmor hur hon såg mig göra segergesten på det där bröllopet, när jag och min vän faktiskt insåg att Glenn var singel! Nu är vi gifta, har 8-åriga hunden Idun och vår son Jack som föddes i slutet av september 2020, samma dag som våra solrosor i trädgården slog ut.

Jag är en gottegris som älskar cappuccino och fika, jag bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och hästgarvar alltid åt mina egna skämt 🤷🏻‍♀️ Och jag är hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver.

Tacos på fredagar med tillhörande fiestamusik är en viktig tradition i mitt liv. Jag älskar julen och börjar tagga till redan efter midsommar, det är då man officiellt får börja lyssna på julmusik! Julmust kan vara livets bästa dryck, efter kaffe! Och står jag i en hiss med spegel måste jag göra roliga miner 🤪

Mörkhårig glad kvinna sitter på en soffas armstöd och ler in i kameran
Mörkhårig glad kvinna sitter i soffan med en kamera i handen
10 snabba (och helt nödvändigt vetande) om mig

förrätt | efterrätt
film | brädspel
sms | samtal
semestra | hemestra
storstad | landsbygd
överraska | bli överraskad
äta smeten | äta kakan
träna | chilla
ljudbok | pod
GIF’ar | memes

Fotograf Mia Modigh Westlund