Handtillverkade fotoböcker av högsta kvalité

Spara era minnen i en fotobok

Minns du när du som barn besökte dina mor och farföräldrar? Inte nog med att det ofta bjöds på sju sorters kakor, hembakade så klart. Så fanns där också alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn? Leta likheter mellan er. Titta på bilderna på släktingar som inte längre finns med er.. ❤️

Jag vill att ni gör någonting med bilderna från vår fotografering. De ska inte bara stanna på datorn, i mobilen eller molnlagringen. De ska synas, kännas, visas upp! En fotobok kan placeras på en tavelhylla, man kan byta uppslag lite då och då och få slungas tillbaka till en fin stund.

En fotobok är också en fantastisk present till nära och kära som ”har allt”. Lite mer än ett kort, lite mer än en blomma, någonting som varar.

professionell kvalité

Fotoböcker som varar i generationer

Fotoboken är tillverkad för hand med layflat panoramabindning så att vänster- och högersidorna flyter samman och gör sig perfekt där en bild löper över två sidor. Fotopappret är ett arkivbeständigt papper i kraftig, hållbar och lyxig kvalité som varar i generationer.

Minst antal uppslag är 10, ett uppslag är 2 sidor, alltså är minst antal sidor 20 stycken och max antal sidor är 100. I en bok med 20 sidor får ni plats med ca 20-40 bilder, på 100 sidor rekommenderar jag max 200 bilder, beroende på om ni önskar många bilder i kollage eller låta ett par enstaka bilder synas större.

Beställer ni identiska kopior på er fotobok, perfekt gåva/tackkort/julklapp till exempelvis mor- och farföräldrar, så får ni 500 kronor rabatt/extra bok.

Fotoalbum med boudoir
Fotoalbum med boudoir

Materialval

Jag erbjuder ett stort urval omslag, material och färger, samtliga i högsta kvalité. Tryck på varje bild för att se den i större format, håll muspekaren över bilden för att se vad varje omslag och färg heter, så du skriver rätt i beställningsformuläret nedan.

Sammet

Mjukt, lyxigt, lätt glänsande tyg som gör boken omöjlig att lägga ifrån sig, tillverkas med fina rundade hörn

Nubuck

Lite som en fuskmocka, men bättre. Mjuk, len och fantastisk att röra vid, tillverkas med fina raka hörn

Läder

80 % naturligt läder i tidlös, ”vintage” och exklusiv form. Otrolig att röra vid, med något åldrat utseende och korneffekt. Tillverkas med fina rundade hörn

Linne

Klassisk linne i exklusiv kvalité, tillverkas med fantastiskt fina raka hörn

Information typsnitt

Till omslagen i Sammet, Nubuk och läder finns följande typsnitt att välja på:
(Observera att till omslag Linne kan endast typsnittet Futura användas)

Information gravyr

guld eller silver embossing

Embossing i guld eller silver kan endast göras med typsnittet Futura på omslag med Linne eller Nubuk. Alternativt kan text/motiv designas för sig och tryckas i guld, kontakta mig för mer information och pris i så fall.

lasergravyr

Lasergravyr kan endast göras på Sammet, Nubuck och Läder, önskas annat typsnitt/motiv så designas detta för sig, kontakta mig för mer information och pris.

egen design

Egen design eller eget val av typsnitt kan designas och tryckas, kontakta mig för specifika önskemål eller om ni har eget motiv ni vill använda – exempelvis personligt monogram, släktvapen eller liknande.

Pris

Fotobok prislista

Från beställning till leverans

Information

Fotoböcker

Beställning

Du gör din beställning via formuläret nedan. Inom 2 arbetsdagar får du en bekräftelse på din beställning till din mail. Du får då samtidigt tillgång till ett webbgalleri med bilderna där du väljer ut vilka bilder du önskar ha med i boken. Du väljer dina bilder inom 14 dagar. Om du vill överlåta hela urvalsprocessen till mig går det bra, i så fall skriver du det i ditt mail.

wooden banana selfoss velvet 10

Betalning

Du får din faktura på mail med betalningsvillkor på 14 dagar. Det går bra att dela upp betalningen på två tillfällen, ange önskemål kring det i din beställning nedan.

Fotograf Mia Modigh Westlund (www.mwfotograf.se)

Design

Jag designar layouten till boken när fakturan är betald. Du får sedan en länk så du kan ”bläddra” i boken i ett online-program där du kan önska ändringar samt godkänna designen. När designen är godkänd skickar jag fotoboken till tryck. Det går då inte att göra några ytterligare ändringar.

wooden banana selfoss velvet 1

Leverans

Fotoböckerna tillverkas för hand och har en leveranstid på ca 6 veckor. Spårbar frakt tillkommer (från 66 kronor) om fotoboken inte hämtas hos mig.

Beställningsformulär

Om du inte har fått en bekräftelse på din mail inom 2 arbetsdagar, kontrollera din skräppost alternativt kontakta mig på hej@mwfotograf.se

Boudoiralbum