Handtillverkade fotoböcker av högsta kvalité

Spara era minnen i en fotobok

Minns du när du som barn besökte dina mor och farföräldrar? Inte nog med att det ofta bjöds på sju sorters kakor, hembakade så klart. Så fanns där också alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn? Leta likheter mellan er. Titta på bilderna på släktingar som inte längre finns med er.. ❤️

Jag vill att ni gör någonting med bilderna från vår fotografering. De ska inte bara stanna på datorn, i mobilen eller molnlagringen. De ska synas, kännas, visas upp! En fotobok kan placeras på en tavelhylla, man kan byta uppslag lite då och då och få slungas tillbaka till en fin stund.

En fotobok är en fantastisk present till nära och kära som ”har allt”. Lite mer än ett kort, lite mer än en blomma, någonting som varar.

Fotobok julklapp

Den perfekta presenten

Vilken är den bästa presenten till mors dag?

Fotobok till mors dag?
Det är personligt. Det väcker minnen. Det betyder något extra. Det slår en bukett rosor och en chokladask. Det visar att du bryr dig på riktigt, för din fotobok fylls med minnen som varar för evigt.

professionell kvalité

Fotoböcker som varar i generationer

Fotoboken är tillverkad för hand med layflat panoramabindning så att vänster- och högersidorna flyter samman och gör sig perfekt där en bild löper över två sidor. Fotopappret är ett arkivbeständigt papper i kraftig, hållbar och lyxig kvalité som varar i generationer.

Minst antal uppslag är 10, ett uppslag är 2 sidor, alltså är minst antal sidor 20 stycken och max antal sidor är 100. I en bok med 20 sidor får ni plats med ca 20-40 bilder, på 100 sidor rekommenderar jag max 200 bilder, beroende på om ni önskar många bilder i kollage eller låta ett par enstaka bilder synas större.

Beställer ni kopior på er fotobok, perfekt gåva/tackkort/julklapp till exempelvis mor- och farföräldrar, så löser vi en go rabatt!

Fotoalbum med boudoir
En ring med många tygprover för omslag till fotoböcker

Materialval

Jag erbjuder ett stort urval omslag, material och färger, samtliga i högsta kvalité. Tryck på varje bild för att se den i större format, håll muspekaren över bilden för att se vad varje omslag och färg heter, så du skriver rätt i beställningsformuläret nedan.

Sammet

Mjukt, lyxigt, lätt glänsande tyg som gör boken omöjlig att lägga ifrån sig, tillverkas med fina rundade hörn. Vegansk.

Tryck på omslaget:
Lasergravyr (text, egen design, färdig design)

Nubuck

Lite som en fuskmocka, men bättre. Mjuk, len och fantastisk att röra vid, tillverkas med fina raka hörn. Vegansk.

Tryck på omslaget:
Lasergravyr (text, egen design, färdig design)
Embossing (text eller färdig design)

Läder

80 % naturligt läder i tidlös, ”vintage” och exklusiv form. Otrolig att röra vid, med något åldrat utseende och korneffekt. Tillverkas med fina rundade hörn.

Tryck på omslaget:
Lasergravyr (text, egen design, färdig design)

Lasergravyr eller embossing?

lasergravyr
Fotobok i julklapp

Omslag: Sammet, Nubuck och läder
Metod: Text (typsnitt se nedan), din egna design eller färdig design (se nedan)

embossing
Fotobok i julklapp

Omslag: Nubuck
Färg: Guld, Silver, Roséguld, Koppar
Metod: Text (typsnitt Futura) eller färdig design (se nedan)

Typsnitt lasergravyr

Typsnitt embossing

Typsnittet som används vid embossing heter Futura, det kommer inom kort komma fler val av typsnitt. Här kan du se hur Futura ser ut.

Färdig design för lasergravyr och embossing

1.
fotoboksdesign 1
2.
fotoboksdesign 2
3.
fotoboksdesign 3
4.
fotoboksdesign 4
Fotoalbum med familjebilder
"Så fin och lyxig och fantastisk bildkvalitet!"
"Jättestort tack för fotoboken! 😍 Vi fick hem den igår och har redan hunnit bläddra i den flera gånger. Så fin och lyxig och fantastisk bildkvalitet! 🤩 Tack så mycket för allting, vi är så glada att vi valde just dig som vår fotograf! Verkligen!"
Bröllopsfotograf i Stockholm
- Catharina & Christoffer

Från beställning till leverans

Information

Fotoböcker

Beställning

Du gör din beställning via formuläret nedan. Inom 2 arbetsdagar får du en bekräftelse på din beställning till din mail. Du får då samtidigt tillgång till ett webbgalleri med bilderna där du väljer ut vilka bilder du önskar ha med i boken. Du väljer dina bilder inom 7 dagar. Om du vill överlåta hela urvalsprocessen till mig går det bra, i så fall skriver du det i din beställning nedan.

wooden banana selfoss velvet 10

Betalning

Du får din faktura på mail med betalningsvillkor på 14 dagar. Det går bra att dela upp betalningen på två tillfällen, ange önskemål kring det i din beställning nedan.

Fotobok uppslagen med bilder från en familjefotografering

Design

Jag designar layouten till boken när fakturan är betald. Du får sedan en länk så du kan ”bläddra” i boken i ett online-program där du kan önska ändringar samt godkänna designen. När designen är godkänd skickar jag fotoboken till tryck. Det går då inte att göra några ytterligare ändringar.

Närbild på fotoböcker i olika färger, som ligger på varandra

Leverans

Fotoböckerna tillverkas för hand och har en leveranstid på ca 6 veckor. Spårbar frakt tillkommer (från 66 kronor) om fotoboken inte hämtas hos mig.

Pris fotoböcker

 • Fotobok 20x20 cm 4 000 kr

  20 sidor ingår. Extra uppslag kostar 180 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 25x25 cm 4 500 kr

  20 sidor ingår. Extra uppslag kostar 200 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 30x30 cm 5 000 kr

  20 sidor ingår. Extra uppslag kostar 225 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 30x20 cm 4 500 kr

  20 sidor ingår. Extra uppslag kostar 200 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 38x25 cm 5 500 kr

  20 sidor ingår. Extra uppslag kostar 225 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

Pris mini-bok

Mindre fotobok i storlek 15×15 cm, startar på 10 sidor och kan tillverkas i upp till 50 sidor. Finns i flera olika färger och material för omslag. Kan endast tryckas med ett hjärta på framsidan, för personligt omslag, se fotoböckerna ovan.

 • 1 styck fotobok, 15x15 cm 1 700 kr

  10 sidor ingår. Extra uppslag kostar 150 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • 3 stycken fotoböcker, 15x15 cm 2 500 kr

  Fotoboksbundle. Beställ 3 likadana kopior på din bok, perfekt att ge bort extra som gåva till mor- och farföräldrar. 10 sidor ingår. Extra uppslag kostar 150 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

Har du inte varit foto-kund hos mig men ändå vill beställa en fotobok med dina bilder? Självklart hjälper jag dig! Maila direkt till mig på hej@mwfotograf.se så förklarar jag närmre hur det går till.

Beställningsformulär
Personifiering till omslaget. Välj nedan om du önskar en av de färdiga designalternativen som finns ovan eller personlig text till framsidan

Om du inte har fått en bekräftelse på din mail inom 2 arbetsdagar, kontrollera din skräppost alternativt kontakta mig på hej@mwfotograf.se

Boudoiralbum