Skapa en lyxig fotobok

låt inte bilderna fastna på datorn

Investera i bilder för livet

Att bläddra i gamla fotoalbum är verkligen som att kastas tillbaka i tiden. När jag var barn spenderade jag många helger och lov hos min farmor. Jag älskade att få titta i hennes gamla fotoalbum, se bilder på pappa när han var barn, men även farmor när hon var ung. Vilken tidsmaskin! Än idag när jag besöker min mormor, som är den enda som finns kvar i livet av den generationen, så tycker jag det är fantastiskt med alla gamla fotografier. Det finns inramade bilder i bokhyllorna och på väggarna. Ansikten av människor som betyder något för dem, människor som jag känner igen från svunna tider. 

När jag var hos min svärmor för ett tag sedan plockade hon fram gamla fotoalbum från tiden då min man Glenn var barn. Han tyckte inte det var speciellt roligt, men för mig var det fantastiskt! Att få se bilder från hans uppväxt, hur han såg ut som barn och nyfödd, och bröllopsbilderna på mina svärföräldrar!

De känslorna jag upplever när jag tittar på gamla fotografier, de känslorna är vad jag hoppas att bilderna från mig ska framkalla hos er, era barn och barnbarn.

Minnen bevaras bäst i ett vackert fotoalbum

Bilderna från er fotografering är inte bara bilder, de är minnen från något fint i era liv. Hade ni inte tyckt att det var något betydelsefullt att dokumentera så hade ni antagligen aldrig bokat mig? Era minnen förtjänar att lyftas fram i ljuset, ut i verkligheten, få upplevas av betraktare, på riktigt!

Du tänker att du kan fixa ett fotoalbum själv? Jag vet hur resonemanget går.
”Jag ska ta tag i det där sen, jag ska fixa ett album med alla bilder sen när jag är ledig. På helgen. På semestern. Sen.”

När är sen? Det tog mig 3,5 år att göra ett album med våra bröllopsbilder. Tre-och-ett-halvt-år. Det är ju nästan bara sjukt. Och då är jag ändå fotograf?! Min man Glenn fick albumet i julklapp, när vi firade jul hos hans föräldrar. Hans pappa bläddrade i det albumet flera gånger den helgen. Först då gick det upp för mig att hans föräldrar inte sett fler bilder är de som vi skickade som tackkort! Herrejösses. De har ju inte facebook och instagram, de enda ställena jag lagt ut massa bilder på. Och där sitter vi med minnen från en av de största dagarna i vårt liv, och så får inte ens de viktigaste personerna i våra liv, ta del av dem? 

Unna er en fotobok!

Som fotograf har jag lyxen att kunna erbjuda otroligt vackra fotoböcker som tillverkas för hand och håller den högsta kvalité du kan tänka dig! Släng dig i väggen ”billig-sida-med-fotoböcker” 🤪
Det går inte att jämföra med dessa böcker. Dessa är så magiskt fina! Det finns många vackra omslag att välja på, sammet, nubuk, linne och läder. Valfri text kan tryckas på framsidan, antingen i guld, silver eller laser som på mina bilder. Möjligheterna är oändliga! Antingen kan ni designa fotoboken själva genom er privata webbshop som finns i ert digitala galleri, eller så hjälper jag er och gör hela designen och skickar till er för godkännande!

Här kan ni läsa mer om mina fotoböcker, se alla omslag osv.
Om ni har några frågor så är det bara att ni hör av er.

Fotoalbum med familjebilder