En fotografs blogg

Tjabba bloggen!

Jag är från den där tiden då bloggandet startade och blev stort. Även jag skrev blogg och tyckte det var roligt att fotografera outfits och publicera. Jag höll redan då på med grafisk formgivning och fick vid ett tillfälle göra ett grafiskt jobb med Kenzas profilbild. Ja det var ju stort på den tiden, att få göra något sådant åt någon som precis började bli känd.

I denna bloggen kommer ni verkligen inte få följa med på dagens outfits eller se foton på mina middagar. Här blir det snarare en blandning av härliga fotograferingar, tips och idéer inför er bokade session och annat kul som kan höra till.

Gravid kvinna i jeans och bh håller en bukett med färgad brudslöja
Gravid
Fotograf Modigh Westlund

Vad ska jag packa i BB-väskan?

Funderar du på vad du ska packa i BB-väskan? Ju närmre BF du kommer, desto mer snurrar frågorna. Jag vet precis hur det är! I det här inlägget kommer jag berätta vilka saker som var mina mest använda på BB och vilka saker jag hade kunnat lämna hemma. Jag skickar med en liten checklista på ”det här är bra att ha i BB-väskan” som en vägledning som du enkelt kan utgå från när du planerar din egen väska.

Läs mer »
Fotoalbum i mocka och sammet med bilder från gravidfotografering
Produkter
Fotograf Modigh Westlund

Skapa en lyxig fotobok

Bilderna från er fotografering är inte bara bilder, de är minnen från något fint i era liv. Hade ni inte tyckt att det var något betydelsefullt att dokumentera så hade ni antagligen aldrig bokat mig? Era minnen förtjänar att lyftas fram i ljuset, ut i verkligheten, få upplevas av betraktare, på riktigt!

Läs mer »
Nyfödd bebis på en nyföddfotografering i Stockholm
Nyfödd
Fotograf Modigh Westlund

Nyföddfotografering i hemmet

Nyföddfotografering i hemmet är en alldeles speciell sorts fotografering. Jag får kliva in i den där lilla bubblan ni befinner er i, kanske vara en av de allra första som får träffa familjens nya medlem. En fantastisk tid som nyblivna föräldrar, men också en väldigt utmanande tid! Man känner ju inte det lilla livet alls. Det finns inga rutiner, man matar konstant, försöker få bebisen att somna och hormonerna flödar så plötsligt gråter man för minsta lilla.

Läs mer »
Familjefotograf i Eksjö
Familj
Fotograf Modigh Westlund

Familjefotografering i hemmet

Att fånga livet som det är, på riktigt. Alla ögonblick och stunder av både skratt, tårar och bus. Det är dessutom barnens trygga miljö, istället för att komma till en stel studio kommer jag till er, låter barnen visa runt och berätta om sina teckningar och favoritleksaker.

Läs mer »