Tips på present till mors dag

Mors dag närmar sig och det är dags att hylla alla fantastiska mammor!
I år, 2024, så är Mors dag söndagen den 26 maj. Letar du efter en personlig och minnesvärd present? Som fotograf i Småland, specialiserad på att fotografera fantastiska kvinnor i olika livsskeden, samt familjebubblan (nyfödda och familjer), vill jag dela några inspirerande tips. Varför inte ge ett presentkort till fotografering – en gåva som fångar kärlek, närhet och kvinnlig styrka?

Gravid kvinna bredvid ett fönster iklädd skjorta, bh och jeans

Tips på Presenter till Mors Dag 2024

Att hitta den perfekta presenten kan vara en utmaning. Här är några idéer som kommer att göra Mors dag extra speciell:

  1. Blommor och Choklad: Klassiska men alltid uppskattade gåvor. Välj en vacker bukett med hennes favoritblommor och en ask med lyxig choklad. Eller varför inte en prenumeration på blommor! Hos Blomsterboden i Eksjö kan du välja en blomsterprenumeration här.

  2. Spaupplevelse: Ge mamma en chans att koppla av och njuta av en dag på spa. Massage, ansiktsbehandlingar och bad är perfekta för att skämma bort henne.

  3. Personliga Smycken: Ett vackert smycke med en personlig touch, som gravyr eller initialer, är en betydelsefull och bestående gåva. En personlig favorit är smyckena ”Heartbeat” samt ”Mammaring” från By Sofia Wistam.

  4. Matlagningskurs: Om hon älskar att laga mat, varför inte boka en matlagningskurs där hon kan lära sig nya recept och tekniker? En bonus med en sådan kurs är att hon får träffa likasinnade, kanske få nya vänner för livet och lite välbehövlig egentid.

  5. Böcker eller Tidningsprenumeration: En bra bok eller en prenumeration på hennes favoritmagasin kan ge många timmars njutning.

  6. Presentkort till Fotografering: Självklart, en fotografering är en unik och personlig gåva som fångar minnen för livet. Genom mina bilder framhäver jag värme, genuin närhet och kvinnlig styrka. Detta är en perfekt gåva för att fira moderskapet.

Presentkort på fotografering ligger på en grön fotobok med texten Familj på

Varför ett presentkort till fotografering är en fantastisk gåva

  1. Eviga Minnen: En fotografering fångar de magiska ögonblicken som annars kan gå förlorade. Bilderna blir en värdefull skatt som påminner om de vackraste stunderna i livet.

  2. Personlig och Omtänksam: Ett presentkort för en fotografering visar att du har tänkt på vad som verkligen betyder något för mottagaren. Det är en genomtänkt gåva som visar omsorg och kärlek.

  3. Firar Kvinnlig Styrka: Genom min lins framhäver jag den styrka och skönhet som finns hos varje kvinna, särskilt under graviditeten och de första dagarna med en nyfödd.

  4. Kvalitetstid: En fotosession är också en möjlighet för mamma att njuta av en stunds avkoppling och kvalitetstid med familjen.

Varför ett presentkort till fotografering är en fantastisk gåva

Att ge ett presentkort på en fotografering är enkelt. Du köper presentkortet direkt från mig här och mottagaren kan sedan boka en tid som passar henne bäst. Jag erbjuder flera olika paket som kan anpassas efter era önskemål, vare sig det gäller gravidfotografering, nyföddfotografering eller familjefotografering.

Perfekta presenten till den som redan har allt

Mors dag är verkligen den perfekta tiden att ge en gåva som varar för evigt. En gåva som dessutom i långa loppet blir till hela familjen, för alla kommer värdesätta dessa bilderna. Och en fotografering är verkligen den bästa presenten till en som redan har allt!

Kontakta mig idag för att köpa ett presentkort till fotografering och ge bort en upplevelse som kommer att vara en kär skatt för alltid.

Låt oss tillsammans skapa magiska bilder som firar moderskapet och den oändliga kärleken.

Mörkhårig glad kvinna sitter i soffan med en kamera i handen

Heej, det är jag som är Mia!

Gravid, nyfödd och familjefotograf i Småland

Hey gorgeous, så glad jag är att du hittat hit! Välkommen till min blogg, lite som en dagbok om mina fantastiska kunder, ”behind the scenes” och sådant som hör till mina fotograferingsområden. Häng kvar och säg gärna hej!

Sök