Presentkort på fotografering i stockholm

Den perfekta julklappen

Presentkort på en fotografering är en av de bästa presenterna du kan ge till den som ”har allt”. Oavsett om det är julklapp, morsdag, alla hjärtans dag eller andra tillfällen som babyshower, dop eller födelsedag.

Du kan välja mellan att köpa ett digitalt presentkort eller ett fysiskt att ge bort. Du kan även välja mellan ett färdigt paket att ge bort eller presentkort med ett valfritt belopp.

Mia Modigh Westlund heter jag och min specialité är att dokumentera livets bubbla – familjebubblan. Jag erbjuder gravidfotografering, nyföddfotograferingfamiljefotografering och självstärkande kvinnofotografering i Stockholm.

Presentkort på fotografering

Julklappstips 2022

Ge bort en fotografering i present

Jag och min man säger ofta om vår son ”han kommer aldrig vara såhär liten igen” och vi inser hur fort tiden går sedan vi fick barn. Det händer så mycket hela tiden, han växer och förändras och vi vill inte glömma bort tiden som är nu. Den kommer liksom inte tillbaka och det är lätt att tänka att man ska boka den där fotograferingen innan barnen blir för stora, men att man aldrig kommer till skott.

En fotografering med mig är rolig, det är en lekdejt som skapar minnen både i hjärtat och på bild. Jag är inte en skolfotograf som ber er sitta stilla och titta in i kameran. Min styrka är att jag möter barnen på deras nivå samtidigt som jag ser till att ni vuxna kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och kan leverera bilder som ni vill hänga upp på väggen i hemmet.

"fuck it, vi tar alla!"
"Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!"
En mamma pussar på sin ettåring som tittar in i kameran och skrattar
- Sandra & Jesper

Presentkort

Information

Betalsättet är faktura som skickas via mail med 14 dagars betalningsvillkor. Presentkortet är giltigt när betalningen mottagits.

Presentkortet är giltigt i ett (1) år från inköpsdatumet. Innehavaren av presentkortet behöver boka sin fotografering inom utsatt tid, även om själva fotograferingen sker senare. Koden som står på presentkortet skall anges i samband med bokning. Presentkortet kan även användas som betalning vid köp av produkter.

Presentkortet kan inte returneras eller bytas mot kontanter.

Vem är jag då?

Fotograf i Stockholm, Mia Modigh Westlund

Fredagstacos, söndagsbrunch med pannkakor och grädde och ett besök på Skansen eller något museum. Viktiga helgtraditioner i vår lilla familj. Sådana små saker som gör att man längtar lite extra. All ära för att leva i nuet, men ibland måste man ha små gosiga saker att se fram emot också.

Jag har jobbat som fotograf i 7 år, är gift sedan 8,5 år, pälsmamma sedan 7 år, pojkmamma sedan 2 år. Glenn är mannen jag mötte på ett bröllop och föll pladask för direkt. Idun är hunden som är en stor del till att jag kom ur en utmattningsdepression. Jack är barnet som vi kämpade för att få i många år, barnet som har fyllt vårat liv med glädje, kärlek och en del utmaningar.

Jag leker fram skratt, ber barnen leta efter snorbusar i pappas näsa och kolla efter apan som sitter inne i min kamera. Bli inte förvånade om barnen ropar snigelfis nästa gång vi ses! Även med er vuxna leker jag fram den genuina glädjen, ni får små uppdrag som att viska roliga saker i varandras öron, smeka varandras kinder ömt eller kittla den som är mest kittlig.

Med mig som fotograf blir det roligt och ni kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och guidar er utan att det blir stelt.

Fotograf Mia Modigh Westlund busar med en familj under en familjefotografering

Beställning av presentkort

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt. Inom 2 arbetsdagar får du svar med faktura och bekräftelse på ditt presentkort.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

"Barnen hade så kul"
"Tack bästa @mwfotograf.se för fina familjebilder i höstens fina färger ❤️ Barnen hade så kul och vill fotas av dig igen. Tänk att det där är min familj 🥺🥲❤️"
En familj på fem kramas utomhus på sin familjefotografering
- Nathalie & Erik

familjefotograf i stockholm

Familjebubblan

Jag kallar mig för livsstilsfotograf än specifikt nyföddfotograf eller familjefotograf. Jag är fotografen som följer er familj och fångar er genom livet, oavsett om det är graviditeten, nyföddperioden eller bara en helt vanlig dag i september med er busiga familj. Jag fotograferar familjebubblan och jag älskar den!

Gravidfotografering

Gravid kvinna i underkläder och kimono omfamnar sin mage i solljus med skuggor på

En gravidfotografering med mig sker antingen i ert hem eller utomhus på någon av mina fantastiska platser.

Nyföddfotografering

En mamma med fräknar pussar på sin nyfödda bebis

En nyföddfotografering med mig sker i ert trygga hem, tillsammans med hela familjen, under bebisens 3-4 första veckor i livet.

Familjefotografering

En nyföddfotografering med en familj som sitter i soffan, pappan håller den nyfödda bebisen och mamman håller deras treåriga dotter, som i sin tur klappar på pappans kind.

En familjefotografering med mig sker antingen i ert hem, eller utomhus, beroende på vad ni har för önskemål.

Boudoirfotografering

Plus size kvinna sitter i en fåtölj i svarta underkläder på en boudoirfotografering

En boudoirfotografering med mig sker antingen hemma hos dig, på ett lyxigt hotellrum eller utomhus.