Presentkort på fotografering

Presentkort till fotografering

Fira Alla Hjärtans Dag med den perfekta presenten!

Jag och min man säger ofta om vår son ”han kommer aldrig vara såhär liten igen” och vi inser hur fort tiden går sedan vi fick barn. Det händer så mycket hela tiden, han växer och förändras och vi vill inte glömma bort tiden som är nu. Den kommer liksom inte tillbaka och det är lätt att tänka att man ska boka den där fotograferingen innan barnen blir för stora, men att man aldrig kommer till skott.

En fotografering med mig är rolig, det är en lekdejt som skapar minnen både i hjärtat och på bild. Jag är inte en skolfotograf som ber er sitta stilla och titta in i kameran. Min styrka är att jag möter barnen på deras nivå samtidigt som jag ser till att ni vuxna kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och kan leverera bilder som ni vill hänga upp på väggen i hemmet.

En fotografering är den perfekta presenten att ge bort. Oavsett om det är alla hjärtans dag, mors dag, fars dag, julklapp eller födelsedag, så är minnen för livet en present som uppskattas av alla. Till alla hjärtans dag har jag ett färdigt paket redo att ges bort! Den perfekta alla hjärtans dag presenten (presentkortet) levereras fint inslaget i en box tillsammans med lite praliner efter önskemål. Du behöver med andra ord inte ens slå in paketet!

Det går även att beställa presentkort med valfritt belopp som mottagaren kan använda som delbetalning på sin fotografering. Lägsta beloppet som går att beställa är 500 kronor. Observera att det inte ingår praliner eller inslaget paket i detta valet.

Läs mer om familjefotografering här!

"vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla!"

Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!

– Sandra & Jesper

Familjefotograf i Eksjö
Gravidfotograf Småland
Familjefotograf i Eksjö
Familjefotograf

Alla ♡ Dag

Vackert inslaget paket med praliner och presentkort

Infobroschyr med tips inför fotograferingen

30 minuters fotografering (familj, barn, gravid)

Personligt webbgalleri med bilderna från er fotografering

5 stycken högupplösta bilder digitalt

2 700 kronor
Presentkort på fotografering

Information

Sista beställningsdag för presentkort som ska levereras till Alla Hjärtans Dag är 8 februari (postas senast den 9 februari).
Hämtar du ditt paket direkt hos mig är sista beställningsdag 11 februari.

Betalsättet är faktura som skickas via mail med 14 dagars betalningsvillkor. Presentkortet skickas först när betalningen mottagits.

Presentkortet är giltigt i ett (1) år från inköpsdatumet. Innehavaren av presentkortet bör boka sin fotografering inom utsatt tid, även om själva fotograferingen kan ske senare än så. Koden som står på presentkortet bör anges i samband med bokning. Fotograferingen sker i utomhusmiljö i Eksjö, för fotografering längre bort tillkommer ersättning för resan. Presentkortet kan ej returneras eller bytas mot kontanter.

Spårbar frakt tillkommer (66 kronor) om paketet inte avhämtas i Eksjö hos mig.
Vid köp av presentkort med valfritt belopp ingår porto, presentkortet skickas då som vanligt brev.

Presentkort på fotografering
Fotograf i Småland

Heej!

Heej! Det är jag som är Mia, familjefotograf för närvarande baserad i Eksjö, Småland.

Jag brinner verkligen för det jag gör och älskar att skapa och fånga de genuina stunderna, med glädjen, skratten, tårarna och skrapsåren.

Jag kallar det jag gör snarare för livsstilsfotograf än specifikt nyfödd eller familjefotograf. Jag är fotografen som följer er familj genom livet och fångar er familj, oavsett om det är graviditeten, nyföddperioden eller bara en helt vanlig dag i september med er busiga familj.

Beställning av presentkort

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt, så svarar jag dig senast följande vardag.
Du kan även kontakta mig på hej@mwfotograf.se om du undrar över något gällande presentkortet.

Kolla gärna skräpkorgen ifall mitt svar hamnat där!