Den perfekta gåvan

Presentkort på fotografering

Presentkort på en fotografering är en av de bästa presenterna du kan ge till den som ”har allt”. Oavsett om det är julklapp, morsdag, alla hjärtans dag eller andra tillfällen som babyshower, dop eller födelsedag.

Du kan välja mellan att köpa ett digitalt presentkort eller ett fysiskt att ge bort. Du kan även välja mellan ett färdigt paket att ge bort eller presentkort med ett valfritt belopp.

Mia Modigh Westlund heter jag och min specialité är att dokumentera livets bubbla – familjebubblan. Jag erbjuder gravidfotografering, nyföddfotograferingfamiljefotografering och självstärkande kvinnofotografering i Småland och Stockholm.

Presentkort på fotografering ligger på en träbricka med en kopp cappuccino bredvid

Tips till Mors Dag

Ge bort en fotografering i present

Jag och min man säger ofta om vår son ”han kommer aldrig vara såhär liten igen” och vi inser hur fort tiden går sedan vi fick barn. Det händer så mycket hela tiden, han växer och förändras och vi vill inte glömma bort tiden som är nu. Den kommer liksom inte tillbaka och det är lätt att tänka att man ska boka den där fotograferingen innan barnen blir för stora, men att man aldrig kommer till skott.

En fotografering med mig är rolig, det är en lekdejt som skapar minnen både i hjärtat och på bild. Jag är inte en skolfotograf som ber er sitta stilla och titta in i kameran. Min styrka är att jag möter barnen på deras nivå samtidigt som jag ser till att ni vuxna kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och kan leverera bilder som ni vill hänga upp på väggen i hemmet.

Information

Såhär går det till

Vem är fotografen?

Mia Modigh Westlund

Jag kommer från Blekinge, har bott i Eksjö, Småland sedan 2012, med en liten avstickare till Stockholm som jag nu lämnar för att återigen bo i Eksjö. Livets resa gör jag tillsammans med min man Glenn, vår son Jack och vår hund Idun.

Vi kallar vår son Vilde Bill, han är den enkla anledningen till att jag älskar att vakna varje dag, även om det oftast är orimligt tidigt (!) och jag inte riktigt vill samtala före första koppen kaffe..

Fredagsmys är en grej

Jag älskar tacos på fredagar, är en riktigt gottegris och äter gärna allt möjligt från popcorn, ostbollar, chips till munkar, lösgodis (sött, salt och surt) eller kakor och kladdkaka.

Dålig humor är ett begrepp jag inte känner igen, min humor är ju den roligaste?! Ordvitsar och ironi, så har ni mig lindad runt fingret. Vägen till mitt hjärta går genom ett hästgarv, men mat är jäkligt gott och därför är jag lyckligt lottad som är gift med en man som lagar god mat!

Lugn, trygg och avslappnad

Med mig som fotograf får ni en härlig mix av dialekter från Blekinge och Småland, skämt a’la Göteborg och ibland kan jag till och med börja prata på skånska. Ni kan förvänta er en rolig, trygg, busig och gosig upplevelse. Men det bästa av allt? Jag levererar så klart proffsiga bilder i högsta kvalitet.

Mörkhårig glad kvinna sitter i soffan med en kamera i handen

Beställ presentkort på fotografering

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt. Inom 2 arbetsdagar får du svar med faktura och bekräftelse på ditt presentkort.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se