Presentkort på fotografering

Den perfekta julklappen

Presentkort på en fotografering är en av de bästa presenterna du kan ge till den som ”har allt”. Oavsett om det är julklapp, morsdag, alla hjärtans dag eller andra tillfällen som babyshower, dop eller födelsedag.

Du kan välja mellan att köpa ett digitalt presentkort eller ett fysiskt att ge bort. Du kan även välja mellan ett färdigt paket att ge bort eller presentkort med ett valfritt belopp.

Mia Modigh Westlund heter jag och min specialité är att dokumentera livets bubbla – familjebubblan. Jag erbjuder gravidfotografering, nyföddfotografering och familjefotografering i Stockholm samt Småland.

Presentkort på fotografering

Julklappstips 2022

Ge bort en fotografering i present

Jag och min man säger ofta om vår son ”han kommer aldrig vara såhär liten igen” och vi inser hur fort tiden går sedan vi fick barn. Det händer så mycket hela tiden, han växer och förändras och vi vill inte glömma bort tiden som är nu. Den kommer liksom inte tillbaka och det är lätt att tänka att man ska boka den där fotograferingen innan barnen blir för stora, men att man aldrig kommer till skott.

En fotografering med mig är rolig, det är en lekdejt som skapar minnen både i hjärtat och på bild. Jag är inte en skolfotograf som ber er sitta stilla och titta in i kameran. Min styrka är att jag möter barnen på deras nivå samtidigt som jag ser till att ni vuxna kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och kan leverera bilder som ni vill hänga upp på väggen i hemmet.

Presentkort

Information

Betalsättet är faktura som skickas via mail med 14 dagars betalningsvillkor. Presentkortet är giltigt när betalningen mottagits.

Presentkortet är giltigt i ett (1) år från inköpsdatumet. Innehavaren av presentkortet behöver boka sin fotografering inom utsatt tid, även om själva fotograferingen sker senare. Koden som står på presentkortet skall anges i samband med bokning. Fotograferingen sker i Stockholm eller vid utvalda datum i Eksjö, för fotografering längre bort tillkommer ersättning för resan. Presentkortet kan inte returneras eller bytas mot kontanter.

Presentkort på fotografering

Beställning av presentkort

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt. Inom 2 arbetsdagar får du svar med bekräftelse på ditt presentkort.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Vem är jag då?

Fotograf Mia Modigh Westlund

Veckohandling tillsammans på torsdagen, fredagstacos, lekplatshäng på lördagen och söndagsbrunch med pannkakor och grädde. Viktiga traditioner i vår lilla familj. Sådana små saker som gör att man längtar lite extra. All ära för att leva i nuet, men ibland måste man ha små gosiga saker att se fram emot också.

Jag älskar små familjetraditioner och speciellt att göra dem till något eget. När vi äter tacos på fredagar har vi mexikanska hattar på oss och en speciell taco-playlist i bakgrunden som heter ”FredagsFiesta”.

När jag fotograferar familjer så får barnen vara barn, glöm att jag säger ”titta in i kameran och le”. Jag leker fram skratt, ber barnen leta efter snorbusar i pappas näsa och kolla efter apan som sitter inne i min kamera. Bli inte förvånade om barnen ropar snigelfis nästa gång vi ses! Även med er vuxna leker jag fram skratten, ni får små uppdrag som att viska roliga saker i varandras öron, smeka varandras kinder ömt eller kittla den som är mest kittlig.

Med mig som fotograf blir det roligt och ni kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och guidar er utan att det blir stelt.

Har ni också en familjetradition som hade vart rolig att få dokumenterad under er familjefotografering? Ta med mig!

Fotograf Mia Modigh Westlund

lifestylefotograf

Familjebubblan

Jag kallar mig för livsstilsfotograf än specifikt nyföddfotograf eller familjefotograf. Jag är fotografen som följer er familj och fångar er genom livet, oavsett om det är graviditeten, nyföddperioden eller bara en helt vanlig dag i september med er busiga familj. Jag fotograferar familjebubblan och jag älskar den!

Gravidfotografering

Gravidfotograf i Stockholm

En gravidfotografering med mig sker antingen i ert hem eller utomhus på någon av mina fantastiska platser.

Nyföddfotografering

Nyföddfotografering i Eksjö

En nyföddfotografering med mig sker i ert trygga hem, tillsammans med hela familjen, under bebisens 3-4 första veckor i livet.

Familjefotografering

Lifestylefotografering i Stockholm

En familjefotografering med mig sker antingen i ert hem, eller utomhus, beroende på vad ni har för önskemål.

Boudoirfotografering

Boudoirfotograf i Stockholm

En boudoirfotografering med mig sker antingen hemma hos dig, på ett lyxigt hotellrum eller utomhus.