Parfotografering i Småland

parfotografering - kärleksfotografering - minidejt

Parfotograf som dokumenterar livet som det är. Med äkta känslor, skratt, tårar och lek. På riktigt.

En fotografering där ni som par står i fokus. Man behöver inte boka en fotografering enbart när man gifter sig eller enbart när man har barn. Du och din partner är minst lika viktiga att föreviga på bild!

Kärleksfotograf i Eksjö, här har ni mig! Fotografen från Blekinge som älskar kramar, kaffe och kladdkaka 😍

Jag vill ge er en stund att minnas, för att sedan leverera bilder som bevarar det minnet. Ni vet livet, det där som passerar så fort. Och nog för att din senaste mobil tar grymma bilder, men visst är det dags för någonting annat än bilder på er genom selfiesläget?

Längst ner på denna sidan finns mitt kontaktformulär. Berätta lite om vilka ni är och vad ni önskar minnas efter vår fotografering så återkommer jag med lediga tider och boknings information.

Boudoirfotograf Mia

Fotografen & personen Mia

jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Jag dricker lite för mycket kaffe, bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och skrattar alltid åt mina egna skämt 🤷🏻‍♀️ Jag är hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver.

När jag fotograferar er så är mitt stora fokus GLÄDJE! Jag vill att ni ska ha roligt, skratta, busa, kramas, älska. Min ambition är att ni ska minnas dagen med värme och glädje i hjärtat och tänka ”det här vill vi göra om igen!”.

Läs mer om mig här!

"Åh herregud va du är bra!"

Åh herregud va du är bra! Jag älskar dom!!!!
Jag gråter så jag inte kan se va jag skriver hahaha
Älskar dessa! Wow
Älskar iof alla men jävlar alltså
Du är helt fantastisk!”

– Emma & Darick

Kärleksfotografering i Småland

Parfotografering i Eksjö

information inför er fotografering
bokning

Skicka er förfrågan via formuläret längst ner på sidan och berätta mer om vilka ni är och vad ni har för önskemål inför er fotografering, så återkommer jag med lediga datum. Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge er bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför blir jag snabbt fullbokad.

bokningskostnad

För att reservera er fotografering betalas 1 500 kr i samband med bokning. Denna summan dras av på er slutfaktura.

ombokning

Om någon blir sjuk eller vi planerat att vara utomhus och vädret blir dåligt, så bokar vi om datumet utan några krångel.

efter fotograferingen

Jag lägger mycket omsorg och kärlek på era bilder, inom 2 veckor efter fotograferingen får ni ett webbgalleri med utvalda bilder där ni väljer vilka ni vill köpa. Om ni önskar välja till fler bilder än de som ingår så kan ni köpa till dem enligt bildpaketen nedan.

Era bilder levereras högupplösta och i webbformat för fri användning, när er slutfaktura är betald.

Er förstoring

Det ingår en förstoring i storlek 20×30 cm, ni väljer vilken bild ni önskar i ert webbgalleri. Önskar ni köpa fler förstoringar kan ni göra detta samtidigt, kostnaden tillkommer då på slutfakturan. Spårbar frakt ingår.

Det här ingår

1 timme fotografering

Personligt webbgalleri med bilderna från er fotografering

10 st bilder högupplöst

En valfri förstoring i storlek 20×30 cm

5 000 kr

Bildpaket

fler bilder än de som ingår?

Om ni vill köpa till fler bilder än de som ingår i ert paket så kan ni göra det enligt dessa tre bildpaket:

Lilla paketet

Digitala bilder styckvis

Levereras via webbgalleri 

500 kr / bild
Mellan paketet

10 st extra digitala bilder

Levereras via webbgalleri

3 000 kr
Stora paketet

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30-40 st)

Levereras via webbgalleri

5 000 kr
En kvinna håller i ett framkallat familjefoto

Det ingår en förstoring i storlek 20×30 cm. Er bild trycks på ett lyxigt fine art papper som heter Baryta 310 gsm. Det är ett papper med förstklassiga egenskaper med mycket högt Dmax och upplösning. Blank yta och bestruket med äkta baryta. Halvmatt papper med fin struktur. 100% alfa-cellulosa och helt syrafritt. Jag vet, detta är tekniska egenskaper som inte säger er så mycket. Men med enkla ord kan jag beskriva det som ett otroligt fint papper, oslagbart i både färg och skärpa samt har en lång hållbarhet. Det är en helt annan nivå än ett vanligt fotopapper helt enkelt. Vill ni framkalla fler bilder i detta pappret så löser jag naturligtvis det! Bara säg till så får ni priser och de olika storlekarna som går att beställa.

Gör som Lotta & Johan!

Förstoringar

Så vad ska man göra med bilderna då?
Framkalla dem så klart!
Skippa IKEA-tavlorna och klä väggarna med bilder på er kärlek.
Det är det rimligaste ni kan göra 💪🏼

Boudoirfotografering - bokningsförfrågan

Endast ett fåtal bokningar varje månad

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning om barnen skulle bli sjuka eller vi skulle få dåligt väder. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka er förfrågan.

Ni skickar en bokningsförfrågan via formuläret här nedan. Inom 2 arbetsdagar får ni mailsvar med lediga datum och prisuppgifter.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se men besvara gärna formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er!

Lediga tider:

Maj: FULLBOKAD
Juni: FULLBOKAD
Juli: 1 tid kvar
Augusti: FULLBOKAD
September: 3 tider kvar
Oktober: 2 tider kvar
November: 1 tid kvar
December: 2 tider kvar

Jag erbjuder endast en helgtid per månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

[contact-form-7 id=”7583″ title=”parfotografering”]

Parfotografering i Småland