Familjefotograf i Blekinge och Småland

Heej

ska vi skratta tillsammans?

Ni är lite sådär smått galna tillsammans, skrattar både med och åt varandra och om ni funderar lite så känner ni att det är tur att ni hittat varandra för det skulle inte finnas någon annan som skulle stå ut med er. 😅

Den ena av er är en gasa-person som gärna hade sett att vissa saker hände direkt, helst igår. Men det är tur att du har din partner, som är en bromsa-person och ser till att hålla båda dina fötter på jorden, fundera igenom vissa beslut ett par varv och sedan, efter ett par vändor, fattar din hand och tar ett skutt tillsammans med dig. ❤️

En av er är projektledaren i er bröllopsplanering, med excel-dokument, budgetlistor och checklistor. Den andra av er är lite go-with-the-flow och tänker att det inte är så bråttom. Ni brukar inte stå framför kameran och tänker att ni egentligen inte gillar det. Men samtidigt lägger ni så mycket tid, energi och pengar på ert bröllop att ni inser att det här måste bannemej förevigas på bästa möjliga sätt! Jaja, ni har kompisar med bra kameror, men ni vill ju att de ska få vara gäster fullt ut, att de också ska få njuta, dricka bubbel och öl och dansa loss på dansgolvet.

Därför vill ni ha en riktig bröllopsfotograf på plats, någon som har erfarenhet av bröllop och sitter inne på massor med tips, utöver fotograferingen. Någon som är grym på att få er, som är ovana, att slappna av och känna er bekväma framför kameran och någon som får er att asgarva åt hennes skämt.

Men framförallt någon som ni känner er trygga med, någon som känns som en vän, som ni kan prata med om allt möjligt med under resans gång. Om ni vill.

Fotograf i Småland

"vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla!"

Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!

– Sandra & Jesper

Familjefotograf i Eksjö

Mia Modigh Westlund

den skrattande fotografen
Fotograf i Eksjö

Med 36 år i bagaget kan jag fortfarande inte förstå att jag är vuxen på riktigt. Ofta tänker jag mig själv som 23 år, bara med lite mer livserfarenhet. Jag är uppväxt i Karlshamn – Blekinge, vid havet, men flyttade till Eksjö för kärlekens skull. Som gäst på ett westernbröllop föll jag för toastmastern som var en lång kille med mörkt lockigt hår och hade en charm och humor som kunde få vilken kvinna som helst på fall. Glenn (nej, han kommer inte från Göteborg) gör mig fortfarande knäsvag när han tittar in i mina ögon och såhär 9 år senare är vi gifta, har Volvo, hund och radhus och en ettåring, vår son Jack som föddes i september 2020 😍

Jag ritade cyklar hemma hos min farmor som åttaåring och sålde mina teckningar för en tia till henne och hennes vänner. Där och då visste jag att jag ville jobba med ”att rita” när jag blev stor.

Efter att ha pluggat Estetisk bild och form och Textildesign fick jag drömmarna raserade av åsikterna att det inte är ”riktiga” utbildningar eller att en inte får några ”riktiga” jobb. Men efter att ha pluggat ”riktiga” utbildningar som t.ex Socialpedagog och senare jobbat med ”riktiga” yrken som behandlingspedagog och samordnare, och då istället drabbats av utmattningsdepression, så insåg jag att det viktigaste för mig är att göra det jag vill och mår bra av!

Att jobba med färg, form och bilder. Det kreativa skapandet. Det är ju det jag alltid drömt om. Jag är en person som suger åt mig känslor som en svamp, både bra och dåliga, med en personlighet med drag av högkänslighet. Så jag mår som bäst när jag befinner mig bland glada människor, positiva känslor och kärleksfulla dagar. Det är väl ändå så det ska vara när en går till jobbet?

Tack vare att jag bestämde mig för att byta bransch och satsa på fotograferandet, så är jag idag helt frisk, men det är fortfarande en stor erfarenhet jag bär med mig. Att förstå hur vanligt psykisk ohälsa är och hur viktigt det är att våga prata om det för ens läkeprocess, har gjort att jag vill vara öppen med min erfarenhet och visa att det går att bli helt frisk.

Bröllopsfotograf på Gotland
Bröllopsfotograf i Blekinge

Jag dricker lite för mycket kaffe, bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och skrattar alltid åt mina egna skämt 🤷🏻‍♀️ Jag är hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver.

Min man säger att GIF’ar är ute och en del kan nog tycka att jag överanvänder smileys i mina mail. Men jag tänker inte be om ursäkt, det är en del av min charm! Har ni förresten provat att föra en hel konversation enbart med GIF’ar, helt utan ord? Skriv med mig så testar vi

Fotografering på Öland
Fotografering på Öland

Häng med mig på instagram och lär känna ännu mer av mig, framförallt i stories! 💪

URSÄKTA RÖRAN, VI BYGGER OM! Det pågår lite uppdateringar på hemsidan, vilket gör att den kan se lite knasig ut en tid. Snart lanseras en helt ny design! Tack för ert tålamod.