Bröllopsfotograf i Blekinge och Småland

Fotograf Modigh Westlund - MW Fotograf - Mia Modigh Westlund, alltså

Men vem är egentligen jag, Mia, bakom kameran?

Ni behöver ha humor om ni ska dela er dag med mig 😉 Jag skrattar väldigt mycket. Och skämtar!

Jag dricker mycket kaffe, jag bakar världens godaste kladdkaka, har en crush på Nutella (gärna egen hemmagjord) och jag tar gärna ett litet glas vitt vin (eller rosé) en fredagkväll.  😍

Har ni provat att föra en hel konversation enbart med GIF’ar, helt utan ord? Skriv med mig så testar vi 😉 Jag kommunicerar mycket med smileys och GIF’ar. Ja, jag älskar det rent av!

Jag är uppväxt i Karlshamn – Blekinge, vid havet, men flyttade till Eksjö för kärlekens skull 😉 Jag föll för en lång kille med mörkt lockigt hår som var toastmaster på ett westernbröllop där jag var gäst. Med en charm och humor som kunde få vilken kvinna som helst på fall fick han mitt hjärta att slå dubbla slag. Glenn (nej, han kommer inte från Göteborg) gör mig fortfarande knäsvag när han tittar in i mina ögon och såhär 6,5 år senare är vi gifta och bor i Eksjö med vår hund Idun, som är en Staffordshire Bullterrier.

Jag blev bröllopsfotograf av en slump. Det började faktiskt med en dröm om att jobba som naturfotograf. National Geographics liksom. Men jag började få förfrågningar om att fota barn och familjer och året efter att jag själv gift mig fotade jag mitt första bröllop. Jag var fast i den där galet fantastiska kärleksbubblan som en träder in i!

2018 tog jag examen som Grafisk formgivare och erbjuder således även grafiska tjänster i mitt företag. Bland annat inbjudningskort, bröllopsmonogram, affischer, logotyper och andra layout-uppdrag.

Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund Eksjö Jönköping

Kladdkaka på bröllop - ja tack!

Bröllopsfotograf i Blekinge
Bröllopsfotograf i Blekinge
Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund
Fotograf Mia Modigh Westlund
Bröllopsfotograf i Eksjö
Fotograf Mia Modigh Westlund tillsammans med Idun
Bröllopsfotograf i Blekinge
Bröllopsfotograf i Blekinge