Bröllopsfotograf i Eksjö

Ni letar bröllopsfotograf i Eksjö, och här har ni mig!

Jag har fotograferat bröllop sedan 2015 och är grym på att få brudpar avslappnade framför kameran. Mina bilder fångar och förmedlar vackra, varma och genuina känslor som bevarar minnet av er bröllopsdag, för framtiden.

Mia Modigh Westlund heter jag och är specialiserad på att föreviga kärlek, familjebubblan och starka kvinnor.

Bröllop i Småland

Livets bästa dag

Ett intimt bröllop i Eksjö stadshus där du och din partner lovar varandra evig kärlek tillsammans med vigselförrättare och två vittnen eller en borgerlig vigsel utomhus på er favoritplats, med era närmsta favoritpersoner och vigselförättare? Eller kanske ett kyrkbröllop i Eksjö med omnejd, med hela släkten eller bara några få?

Oavsett om ni väljer ett stort bröllop med massor av gäster eller en intim vigsel med några få av era närmsta, så är dagen precis lika viktig att föreviga som vilken annan bröllopsdag. Det är ju kärlekens dag. En dag där ni två blir ett!

Svartvit bild med ett brudpar där brudgummen håller om bruden vid sitt bröllop på Ullinge i Eksjö

Med mig blir det en rolig och känslosam fotografering!

De flesta brudpar säger ”Vi är inte vana att bli fotograferade, vi är inte så bekväma framför kameran.” Men hörrni, jag löser den biten, jag är expert på att få er bekväma, att ha roligt och att fota när ni minst anar det! Jag är en ninjafotograf 😉

Med humor och lätt guidning gör jag er porträttsession till en av de roligaste fotograferingarna ni haft!

”Jag älskar gapskratt, glädjetårar och äkta känslor”

Det genuina genomsyrar min stil som fotograf, oavsett genre. På en bröllopsdag blir det än mer tydligt, eftersom känslorna då ofta är så mycket större och tydligare och har byggts upp lite extra av alla förväntningar.

Brudpar gråter när de möts på sin first look fotografering i Eksjö

Mia Modigh Westlund

Bröllopsfotograf
i Eksjö

Mörkhårig glad kvinna sitter på en soffas armstöd och ler in i kameran

Jag älskar tacos på fredagar, är en riktigt gottegris och äter gärna allt möjligt från popcorn, ostbollar, chips till munkar, lösgodis (sött, salt och surt) eller kakor och kladdkaka.

Dålig humor är ett begrepp jag inte känner igen, min humor är ju den roligaste?! Ordvitsar och ironi, så har ni mig lindad runt fingret. Vägen till mitt hjärta går genom ett hästgarv, men mat är jäkligt gott och därför är jag lyckligt lottad som är gift med en man som lagar god mat!

Vi kallar vår son Vilde Bill, av förklarliga skäl, men han heter egentligen Jack. Född i september 2020 och är den enkla anledningen till att jag älskar att vakna varje dag, även om det oftast är orimligt tidigt och jag inte riktigt vill samtala före första koppen kaffe.

Jag kallas GIF-master, för jag älskar att skicka GIF’ar och kan lätt föra en hel konversation bara genom det på messenger. Det blir ju som en live-rebus – hur kul?!

Jag kommer från Blekinge, har bott i Eksjö, Småland sedan 2012 (med en liten avstickare till Stockholm mellan 2022-24).

Kvinnlig bröllopsfotograf i Eksjö promenerar med två kameror i en sele på sig

Vanliga frågor inför en bröllopsfotografering i Eksjö

Jaa! Jag fotograferar vanliga människor, inte fotomodeller! En av mina absoluta styrkor som fotograf är att få andra att känna sig lugna och trygga. Jag som person är väldigt avslappnad och skojar mycket, vilket smittar av sig och ger härliga bilder fulla med skratt. Jag har fotograferat människor sedan 2013 så har stor erfarenhet och vana av detta.

Ni tar kontakt med mig via formuläret längst ner på sidan för att bekräfta om jag är ledig ert datum. För att bokningen ska räknas som genomförd så får ni en bokningsfaktura på 50% av beloppet samt ett avtal som signeras digitalt.

Jag brukar rekommendera att vi fotograferar era porträtt före er vigsel, då hår och makeup är nygjort. Detta är även den minst stressiga tiden för er, då gratulationer och mingel efter vigseln gärna drar ut på tiden och riskerar orsaka förseningar för er samt att ni då kommer vilja spendera tid med era gäster.

Det går även bra att lägga er fotografering till solnedgången om det specifikt är dessa bilder ni önskar. Detta strukturerar vi upp i förväg och planerar mer ingående.

Det är inte möjligt att dela upp tiden för er fotografering, utan om ni önskar fotografera både dagtid och kvällstid, bokar ni in två sessioner, under förutsättning att jag är ledig och har möjlighet till upplägget.

Självklart! Eftersom vi har en begränsad tid till era porträtt rekommenderar jag att någon anhörig anländer till vår fotografering efter 30 minuter, med barnen färdigklädda, mätta och utvilade. Så fotograferar vi er tillsammans under de sista 15 minutrarna.

Jag har fotat flera bröllop i regn så jag är van, i de fall då det inte regnar allt för kraftigt så får vi vackra porträtt med hjälp av genomskinliga eller vita paraplyer. Eller så söker vi skydd i någon öppning till en innergård i stan. Lösningarna finns, vi ser till att ha dem klara i förväg.

Vid resa inom Eksjö på plats utvald av mig, tillkommer ingen kostnad för reseersättning. Vid resa utanför centrum på plats som väljs utav er, tillkommer en kostnad om 50 kr/mil räknat från min adress.

Ni får en faktura till er mail för ert valda paket. 50% betalas inom 14 dagar från bokning för att reservera ert datum. Resterande summa betalas efter bröllopet, innan slutleverans sker. Då många bett om att få betala hela summan innan bröllopet, för att ha det avklarat, så går det naturligtvis bra att göra så om ni önskar, bara skriv det i mailet till mig.

Ni får era bröllopsbilder levererade i ett personligt webbgalleri efter ca 4 veckor från ert bröllopsdatum, under förutsättning att er slutbetalning är gjord, och inget annat är avtalat/överenskommet.

Vad kostar en bröllopsfotografering i Eksjö?

Jag har fotograferat långa heldagsbröllop sedan 2015 och har för närvarande en paus från dessa fantastiska dagar. Istället erbjuder jag porträttsessioner, för er som inte vill ha fotograf hela dagen, men som ändå vill ha vackra och professionella bilder på er från denna minnesvärda dag.

Bröllopsporträtt - vardag

Gifter ni er en vardag? Eller har ni redan gift er men missade att fota era bröllopsporträtt och önskar klä upp er i era brudkläder igen, så är detta paketet för er!

❤️ 45 minuters porträttfotografering
Jag fotograferar era bröllopsporträtt på en vacker plats i Eksjö.
❤️ 30 digitala bilder
Era bilder levereras högupplösta i färg i ett privat webbgalleri.
❤️ Webbshop med produkter
Personlig webshop med produkter i anslutning till ert webbgalleri.

7 500 kr

50% av summan betalas i samband med bokning för att reservera ert datum.

Brudpar håller om varandra på sitt blåsiga bröllop

Bröllopsporträtt - helg

❤️ 45 minuters porträttfotografering
Jag fotograferar era bröllopsporträtt på en vacker plats i Eksjö.
❤️ 30 digitala bilder
Era bilder levereras högupplösta i färg i ett privat webbgalleri.
❤️ Webbshop med produkter
Personlig webshop med produkter i anslutning till ert webbgalleri.

9 000 kr

50% av summan betalas i samband med bokning för att reservera ert datum.

Bröllopsfotografering i Småland med ett brudpar

Är ni nyfikna på att boka mig som bröllopsfotograf i Eksjö?

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom två arbetsdagar.
Har du inte hört något så kika i skräpposten eller maila mig direkt!

Strul med formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se