Bröllopsfotograf i Eksjö

Ni letar bröllopsfotograf i Eksjö, här har ni mig! Jag har fotograferat bröllop sedan 2015, jag är grym på att få brudpar avslappnade framför kameran och med hjälp av den skapar jag vackra, varma och genuina bröllopsbilder som bevarar minnet av er bröllopsdag, för framtiden.

Mia Modigh Westlund heter jag och är specialiserad på att föreviga kärlek, familjebubblan och starka kvinnor.

Fotograf Mia Modigh Westlund

borgerlig vigsel och porträtt

Bröllopsfotograf i Småland

Ett intimt bröllop i Eksjö stadshus där du och din partner lovar varandra evig kärlek tillsammans med vigselförrättare och två vittnen. En borgerlig vigsel utomhus på er favoritplats, med era närmsta favoritpersoner och vigselförättare. Eller ett kyrkbröllop i Eksjö, med hela släkten eller bara några få.

Och så jag – fotografen som förevigar denna magiska dag!

För oavsett om ni väljer ett stort bröllop med massor av gäster eller en intim vigsel med några få av era närmsta, så är dagen precis lika viktig att föreviga som vilken annan bröllopsdag. Det är ju kärlekens dag. En dag där ni två blir ett!

Brudpar utanför Eksjö stadshus efter sin borgerliga vigsel
"Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt"

”Alltså Mia. Som jag sa innan så är det svårt att sätta ord på allt; på hela vår bröllopsdag, på vännen vi fått i dig, på vad du gjort för oss. Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt. Vi har fått fantastiska minnen för livet genom dina bilder, och vad vi hoppas också en vän genom livet. För du är helt enkelt fantastisk. 🌟

Till och med Mattias som tycker det är så fruktansvärt jobbigt att stå framför kameran sa nu i efterhand att han inte kände några jobbiga känslor under tiden ni va med och fotograferade, STORT.”

Bohemiskt bröllop i Blekinge
- My & Mattias

Er dag är värd att förevigas!

Fotograf till er borgerliga vigsel i Eksjö

En borgerlig vigsel är lika minnesvärd som vilken bröllopsdag som helst. Unna er därför professionella bilder från denna stunden som ni kan rama in och hänga upp på väggen!

Mina bilder är naturliga med en varm redigering full av färg och kontrast. Jag fångar ögonblick som är på riktigt, känslor som är på riktigt och människor som är på riktigt. Jag ställer er inte i stela poser och ber er se allvarliga ut (Jo, ibland poserar jag er faktiskt lite). Jag ber er främst att kramas, dansa och kyssas och säger något knasigt som får er att skratta. Med mig får ni vara naturliga, jag fångar er precis som ni är men vägleder och guidar er hela tiden utan att ni märker det, så ni aldrig ska behöva känna er osäkra.

"vi är inte så bekväma framför kameran"

Det vanligaste jag hör mina brudpar säga är: ”Vi är inte vana att bli fotograferade, vi är inte så bekväma framför kameran.” Men vet ni, jag löser den biten, jag är expert på att få er bekväma, att ha roligt och att fota minnesvärda ögonblick! Med humor och lätt guidning gör jag er porträttsession till en av de roligaste fotograferingarna ni haft!

Från bokning till leverans

Såhär går det till att boka bröllopsfotograf i Eksjö

Brudpar går utanför Eksjö stadshus

Kontakt & bokning

Ni tar kontakt med mig via formuläret nedan, när jag bekräftat att jag är ledig ert datum och ni bestämt er för att boka mig som fotograf, så får ni ett digitalt avtal som ni signerar via mobil eller dator och en bokningsfaktura på 1 500 kronor som reserverar er bokning. Denna summan räknas av på er slutfaktura som skickas efter fotograferingen.

Brudpar poserar under paraply på en regning bröllopsdag

Förberedelser

Vi har kontakt över mail eller telefon och går igenom planeringen för er bröllopsdag, pratar igenom backup plan om det t.ex regnar på er bröllopsdag och ni får ställa alla frågor som ni har. Dagen innan hörs vi av via sms/telefon och stämmer av.

Borgerlig vigsel i Eksjö

Fotografering

Vi ses på vår bestämda plats för fotografering, antingen har vi bestämt att vi börjar med era porträtt eller så börjar vi med vigseln.

Under porträtten guidar jag er hela tiden så ni behöver inte vara oroliga över att ni är ovana att stå framför kameran. Jag ger er små uppgifter som skapar närhet och skratt så ni behöver aldrig tänka på vad ni ska göra av händerna eller åt vilket håll ni ska titta.

Bröllop i Lidingö kyrka

Leverans & produkter

Inom fyra veckor efter fotograferingen får ni en länk till ert digitala urvalsgalleri. Där gör ni ert val av bilder ni önskar köpa. Jag skickar er slutfaktura och inom tre veckor eller tidigast när fakturan är betald, har ni era bilder färdiga i ert webbgalleri. Här kan ni ladda ner alla bilder i både högupplöst format och i anpassat format för mobil och sociala medier.

Om ni önskar köpa förstoringar eller fotoalbum så hjälper jag er hela vägen från beställning till leverans.

"vi är så glada att vi valde just dig som vår fotograf"

”STORT tack för bilderna! Vi fick hem dem igår och satt och kollade på dem hela kvällen med ett stort leende på våra läppar ❤️🥰 Tog oss verkligen tillbaka till bröllopsdagen! 😍 Vet redan nu att vi kommer att ha så otroligt stor glädje av de där bilderna i många år framöver!”

”Jättestort tack för fotoboken! 😍 Vi fick hem den igår och har redan hunnit bläddra i den flera gånger. Så fin och lyxig och fantastisk bildkvalitet! 🤩 Tack så mycket för allting, vi är så glada att vi valde just dig som vår fotograf! Verkligen! ❤️”

Bröllop i Stockholm
- Catharina & Christoffer
Vinterbröllop

bröllopsfotograf i Eksjö

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag älskar tacos på fredagar. Första koppen kaffe är den godaste men det slinker lätt ner ytterligare 7 koppar före lunch. Jag är en riktigt gottegris och äter allt möjligt från popcorn, ostbågar, chips till munkar, lösgodis (sött, salt och surt) eller kakor och kladdkaka.

Dålig humor är ett begrepp jag inte känner igen, min humor är ju den roligaste?! Ordvitsar och ironi, så har ni mig lindad runt fingret. Vägen till mitt hjärta går genom ett hästgarv, men mat är jäkligt gott och därför är jag lyckligt lottad som är gift med en man som lagar god mat!

Vi kallar vår son Vilde Bill, av förklarliga skäl, men han heter egentligen Jack. Född i september 2020 och är den enkla anledningen till att jag älskar att vakna varje dag, även om det oftast är orimligt tidigt och jag inte riktigt vill samtala före första koppen kaffe.

Jag kallas GIF-master, för jag älskar att skicka GIF’ar och kan lätt föra en hel konversation bara genom det på messenger. Det blir ju som en live-rebus – hur kul?!

Jag kommer från Blekinge, har bott i Småland i 10 år och nu bor vi både i Stockholm och Eksjö för ett par år framöver.

Skrattande kvinna framför blommande äppelträd
Bröllopsfotografering på Öland med ett brudpar som håller händerna i solnedgången
"bilderna är det finaste minnet man kan önska"

”Mia! Hur ska vi kunna tacka dig för det du gjorde för oss under vår dag den 7 augusti 2021?! Du gav vår dag ett skimmer och bilderna är det finaste minnet man kan önska från en oförglömlig dag och kväll. TACK! ❤️”

- Bea & Felix
Brudpar kysser varandra i solnedgången under golden hour fotografering

Din investering

Porträttfotografering

♥ 30 minuters porträttfotografering

Jag fotograferar era bröllopsporträtt på en vacker plats.

♥ 10 digitala bilder i högupplöst format

Era bilder levereras i både färg och svartvitt i ett personligt webbgalleri.

♥ 1 valfri förstoring i lyxigt fine-art papper

Valfri bild printas i storlek 20×30 cm (värde 800 kr).

5 500 kronor

varav 1 500 kronor betalas i bokningsavgift för att reservera din tid. Denna summan räknas av på er slutfaktura.

Reseersättning tillkommer á 50 kr/mil om fotograferingen sker utanför Eksjö.

Brudpar promenerar i regnet på sin bröllopsdag

Din investering

Porträtt + borgerlig vigsel

♥ 45 minuters fotografering

Jag fotograferar era bröllopsporträtt på en vacker plats innan vigseln och fotograferar sedan er borgerliga vigselceremoni.

♥ 15 digitala bilder i högupplöst format

Era bilder levereras i både färg och svartvitt i ett personligt webbgalleri.

♥ 1 valfri förstoring i lyxigt fine-art papper

Valfri bild printas i storlek 20×30 cm (värde 800 kr).

6 500 kronor

varav 1 500 kronor betalas i bokningsavgift för att reservera din tid. Denna summan räknas av på er slutfaktura.

Reseersättning tillkommer á 50 kr/mil om fotograferingen sker utanför Eksjö.

Vill ni ha fler bilder?

Bildpaket

Det går naturligtvis att köpa fler bilder än de som ingår i grundpaketet. Samtliga bilder levereras digitalt i ert webbgalleri.
Vid köp av det största paketet ingår fler lyxiga fysiska produkter, se nedan.

Mellan

Brudpar gråter när de möts på sin first look fotografering

5 st extra digitala bilder

2 000 kronor

Stora

Bröllop utanför Sölvesborg

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30 st)

4 500 kronor

Lyxiga

QtAlbums property product photo

Samtliga digitala bilder i urvalet
Vacker fotobok i storlek 15×15 cm (värde 2 500 kr)
Fine-art förstoring i 20×30 cm (värde 800 kr)

7 500 kronor
Brudpar poserar framför tegelvägg under sin bröllopsfotografering

Lediga datum för bröllopsfotografering i Eksjö, 2023

Är jag ledig ert datum?

Är vi en perfect match? Vill ni dela er bröllopsdag med en glad, trygg och erfaren bröllopsfotograf i Eksjö?

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom två arbetsdagar.
Har du inte hört något så kika i skräpposten eller maila mig direkt!

Strul med formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Önskar ni en bröllopsfotograf i Eksjö som är med fler timmar under er dag? Då hittar ni mer information kring mina större bröllopspaket här.

Kontakta mig för bröllopsfotografering i Eksjö
Brudpar kramas på sin utevigsel i Stockholm