Handtillverkade fotoböcker av högsta kvalité

Fotobok

professionell kvalité

Fotoböcker som varar i generationer

Fotoboken är tillverkad för hand med layflat panoramabindning så att vänster- och högersidorna flyter samman och gör sig perfekt där en bild löper över två sidor. Fotopappret är ett arkivbeständigt papper i kraftig, hållbar och lyxig kvalité som varar i generationer.

Ni kan enkelt lägga till fler sidor i er fotobok för att få plats med så mycket som möjligt från dagen. Max antal sidor i dessa fotoböcker är 100.
I en bok med 20 sidor får ni plats med ca 20-40 bilder, på 100 sidor får ni plats med upp till ca 150 bilder, beroende på om ni önskar många bilder i kollage eller låta ett par enstaka bilder synas större.

Fotoalbum familljebilder
Fotoalbum med boudoir

Materialval

Jag erbjuder ett stort urval omslag, material och färger, samtliga i högsta kvalité. Tryck på varje bild för att se den i större format, håll muspekaren över bilden för att se vad varje omslag och färg heter, så du skriver rätt i beställningsformuläret nedan.

Sammet

Mjukt, lyxigt, lätt glänsande tyg som gör boken omöjlig att lägga ifrån sig, tillverkas med fina rundade hörn

Nubuck

Lite som en fuskmocka, men bättre. Mjuk, len och fantastisk att röra vid, tillverkas med fina raka hörn

Läder

80 % naturligt läder i tidlös, ”vintage” och exklusiv form. Tillverkas med fina rundade hörn

Linne

Klassisk linne i exklusiv kvalité, tillverkas med fantastiskt fina raka hörn

Information typsnitt

Till omslagen i Sammet, Nubuk och läder finns följande typsnitt att välja på:
(Observera att till omslag Linne kan endast typsnittet Futura användas)

Information gravyr

guld eller silver embossing

Embossing i guld eller silver kan endast göras med typsnittet Futura på omslag med Linne eller Nubuk. Alternativt kan text/motiv designas för sig och tryckas i guld, kontakta mig för mer information och pris i så fall.

lasergravyr

Lasergravyr kan endast göras på Sammet, Nubuck och Läder, önskas annat typsnitt/motiv så designas detta för sig, kontakta mig för mer information och pris.

egen design

Egen design eller eget val av typsnitt kan designas och tryckas, kontakta mig för specifika önskemål eller om ni har eget motiv ni vill använda – exempelvis personligt monogram, släktvapen eller liknande.

Det här ingår i det paketet ni bokade

Kashmir

wooden banana selfoss velvet 1

12-timmarspaketet

Fotobok i storlek 25×25 cm
30 uppslag (60 sidor)
Valfri text på framsidan
Personlig design
En korrigering av design
Spårbar frakt hem till er

Silke

wooden banana selfoss velvet 10

8-timmarspaketet

Fotobok i storlek 25×25 cm
20 uppslag (40 sidor)
Valfri text på framsidan
Personlig design
En korrigering av design
Spårbar frakt hem till er

Pris

Beställer ni identiska kopior på er fotobok, perfekt gåva/tackkort/julklapp till exempelvis mor- och farföräldrar, så får ni 500 kronor rabatt/extra bok. Nedan finner ni grundpriserna för de olika storlekarna samt kostnad för extra uppslag om ni skulle vilja lägga till fler sidor i er fotobok. Ett uppslag = 2 sidor.

Ni kan också välja att uppgradera storleken på er fotobok, ni betalar då endast mellanskillnaden mellan er storlek och den större.

prislista fotoböcker
Beställningsformulär

Om du inte har fått en bekräftelse på din mail inom 2 arbetsdagar, kontrollera din skräppost alternativt kontakta mig på hej@mwfotograf.se