Rekommenderade leverantörer

mina vänner

Det finns fantastiskt många bröllopsleverantörer i Sverige och världen. Några av dessa grymma är jag stolt att säga att jag samarbetar med. Så väl festlokaler, som florister, frisörer etc. Jag kallar dessa mina vänner av den enkla anledningen att jag vågar ‘gå i god’ för att de håller hög kvalité och är professionella inom sitt område.

Festlokal till bröllop

Vaxblekaregården i Eksjö

lokal för bröllop i Småland

Vaxblekaregården i Eksjö är det anrika hotellet beläget längsmed en kullerstensgata i Eksjö. Kantat av gamla trähus, precis det som Eksjö är känt för, den vackra trästaden. Vaxblekaregården, eller Vaxblekarn som hotellet kallas, erbjuder fantastiska hotellrum personligt inredda, en vacker matsal och en stor inglasad och uppvärmt terass, perfekt för det större bröllopet eller festen. Vitt och fantastiskt ljusinsläpp, en festlokal som tilltalar en fotograf! Vaxblekarn har en bröllopsmeny som är flexibel för er som brudpar, med professionella kockar så anpassar de menyn helt utifrån vad ni som brudpar önskar. Vaxblekarn erbjuder även catering för er som valt ett annat ställe men fortfarande älskar deras goda mat!

Lindö Park i Vallentuna

Festlokal för bröllop i Vallentuna

First hotel Lindö Park i Vallentuna har fantastiska miljöer runtomkring sig, med den välkända golfbanan och välskött natur. Lindö Park erbjuder plats för den stora bröllopsfesten och kan ta upp emot 200 sittande gäster. Utöver det har de otroligt fräscha och nyrenoverade rum precis intill festlokalen, perfekt för er som antingen har gäster som reser långt, eller planerar en hel bröllopshelg för att maximera umgänget med era gäster.

Florist till bröllop

Blomsterliv i Eksjö

Brudbukett av florist i Eksjö Småland

Blomsterliv i Eksjö är den lilla floristen med stor kreativitet. Jag har fotat flera buketter som Blomsterliv har skapat.

Blomsterboden i Eksjö

Höstbröllop i Småland

Blomsterboden i Eksjö har lång kunskap. Jag har fotat flera buketter som Blomsterboden har skapat.

Butik Botanik i Småland

Brudbukett på höstbröllop

Butik Botanik i Mjölarp skapar moderna blomsterkreationer som jag haft äran att fotografera.

Melody Flowers i Stockholm

Brudbukett av Melody Flowers

Melody Flowers i Stockholm skapar vackra blomsterkreationer som jag haft äran att fotografera till tidningen BröllopsGuiden.

Liveband & DJ till bröllop

Bill & Fia i Småland

Liveband till bröllop i Småland

Bill & Fia är det grymma livebandet för att få precis rätt partystämning på bröllopsfesten! De erbjuder allt från mysig mingelmusik som duo till party för det röjiga dansgolvet med trio eller 5-mannaband.

Catering & tårta till bröllop

Nya Lennarts konditori i Eksjö

Dessert till bröllop

Nya Lennarts konditori i Eksjö är konditoriet som bakar med hjärtat. Med stor erfarenhet och känsla för trender tar de fram er bröllopstårta eller andra desserter till bröllopet.

Grannköket Catering Roslagen

Grannköket catering serverar grillbuffé på bröllop

Grannköket Catering i Norrtälje, Roslagen, erbjuder fantastisk mat utifrån många olika menyer, såväl för köttätare som veganer. Proffsig service och god mat.

Bröllopskoordinator

Wedding by Moalee

Bordsdukning av bröllopskoordinator i Stockholm

Wedding by Moalee är bröllopskoordinatorn som inte bara är ett proffs på bröllop i Sverige utan även när det gäller bröllop utomlands.

Övrigt

Ringask från En Liten Ask

Ringask i sammet

En Liten Ask erbjuder vackra ringaskar i sammet, perfekta för det lilla extra till fotograferingen. Utbudet uppdateras kontinuerligt och efter önskemål.

Vill du samarbeta?

Bröllopsleverantör?

Är du leverantör i bröllopsbranschen och söker samarbete? Skicka ett mail till mig på hej@mwfotograf.se och berätta vad du erbjuder och vilken typ av samarbete du önskar inleda.