Provfotografering på hösten

en mini-dejt innan bröllopet

Provfotografering på hösten - ingen dålig idé!

Inte nog med att det här är ett ypperligt tillfälle för er att prova på hur jag är som fotograf, det är också ett fint tillfälle för er att få en paus i vardagen och från bröllopsplaneringen. En liten mini-dejt helt enkelt. Ni gör en liten utflykt till Eksjö, fikar med mig, pratar bröllop och får sedan dansa, kramas, kyssas och gapskratta framför kameran! Hur bra?

Ni får sedan ett gäng redigerade bilder som ni kan använda fritt. Framkalla och hänga upp, göra en gästbok till bröllopet med bilderna, använda dem till era save the date eller bara ha som skärmbakgrund på mobilen. Valet är fritt. Bilderna är mest en bonus av att ni får känna på hur lätt det faktiskt är att vara framför kameran.

Så när har man provfotograferingen då?

Det här är en sån där fråga jag ofta får. När provfotograferingen ska äga rum? De flesta tänker ju att fotograferingen bör vara på sommaren om en gifter sig då, men eftersom sommarmånaderna är min högsäsong för bröllop, kan det vara svårt för mig att göra en provfotografering under en helg. Vardagar är mer flexibelt, men jag har också längre leveranstid under högsäsongen. Så jag vill verkligen slå ett slag för att ha provfotograferingen oavsett årstid! En krispig vinterdag är minst lika vackert som en höstdag med brinnande färger. Om det är en sån där “brungrå” årstid hittar vi helt enkelt miljöer som är vackra att fota i ändå, ni kan lita på mig, jag löser det! Så, när har man egentligen provfotograferingen innan bröllopet? Tja, när som helst det passar oss, skulle jag säga!

Sociala medier

Följ gärna med mig på sociala medier 🙌🏼

Instagram: www.instagram.com/mwfotograf.se

Facebook: www.facebook.com/mwfotograf.se

Se mer om provfotografering här.