Provfotografering inför bröllop

förlovningsfotografering, kärleksporträtt eller bilder till save the date?

Provfotografering är en mini-dejt i Eksjö innan bröllopet

Provfotografering bröllop, inte nog med att det här är ett ypperligt tillfälle för er att prova på hur jag är som fotograf, det är också ett fint tillfälle för er att få en paus i vardagen och från bröllopsplaneringen. En liten mini-dejt helt enkelt. Ni gör en liten utflykt till Eksjö, fikar med mig, pratar bröllop och får sedan dansa, kramas, kyssas och gapskratta framför kameran! Hur bra?

Provfotograferingen kostar ingenting så länge vi ses i Eksjö, alternativt om jag befinner mig på en ort nära er i anslutning till någonting annat och vi kan få till en dejt. Ni får sedan ett gäng redigerade bilder som ni kan använda fritt. Framkalla och hänga upp, göra en gästbok till bröllopet med bilderna, använda dem till era save the date eller bara ha som skärmbakgrund på mobilen. Valet är fritt. Bilderna är mest en bonus av att ni får känna på hur lätt det faktiskt är att vara framför kameran.

"Du är den bästa ben&jerrys glassen."

Provfotografering på Arkösund

Oj oj oj oj oj oj. Vilka underbara ögonblick du fångat med kameran. Vi är så glada att vi hittade varandra. Allt bara stämmer och det är fantastiskt. Du är den bästa ben&jerrys glassen. Vi har redan hittat så många guldkorn vi vill förstora och affischera huset med. Nu är det snart bara en månad kvar och det känns lite sjukt konstigt. 
TACK!!!!!!!

– Jacob & Elin, efter provfotograferingen 2019

Provfotografering med djur?

Om ni nu inte redan visste detta, så är jag otroligt förtjust i djur. Så har ni något husdjur och tänker en snabb tanke om att ni skulle kunna ta med det djuret till er provfotografering innan bröllopet – JAA säger jag då. Även om ni kanske tänker att er superbusiga hund inte kommer kunna vara still en sekund, så är jag faktiskt ganska snabb med kameran. Ja, sådär ninjasnabb som jag brukar säga. Så i stort sett alltid lyckas jag faktiskt fånga även den snabbaste lilla pälsbebisen!

"Åh herregud va du är bra!"

Åh herregud va du är bra! Jag älskar dom!!!!
Jag gråter så jag inte kan se va jag skriver hahaha
Älskar dessa! Wow
Älskar iof alla men jävlar alltså
Du är helt fantastisk!”

– Emma & Darick

Kärleksfotografering i Småland

Provfotografering mitt i vintern?

Många tänker att det bara går att fotograferas på sommaren eller våren, när allt är grönt och solen skiner starkt. Men vet ni, både hösten och vintern är helt magisk också! Allting handlar om att hitta rätt miljö (den biten löser jag) och att klä sig rätt. Lager på lager med underställ och gosiga filtar, så behöver ni inte oroa er. Jag skickar alltid en liten guide med tips och trix inför fotograferingen och finns alltid till hands om ni undrar något. Är det mitt i vintern ser jag till att ha med varmt kaffe, choklad eller te på termos. En sådan här fotografering tar inte så lång stund heller så lagom till att ni får röda näsor så är vi färdiga!

När har man provfotografering innan bröllopet?

Det här är en sån där fråga jag ofta får. När provfotograferingen ska äga rum? De flesta tänker ju att fotograferingen bör vara på sommaren om en gifter sig då, men eftersom sommarmånaderna är min högsäsong för bröllop, kan det vara svårt för mig att göra en provfotografering under en helg. Vardagar är mer flexibelt, men jag har också längre leveranstid under högsäsongen. Så jag vill verkligen slå ett slag för att ha provfotograferingen oavsett årstid! En krispig vinterdag är minst lika vackert som en höstdag med brinnande färger. Om det är en sån där ”brungrå” årstid hittar vi helt enkelt miljöer som är vackra att fota i ändå. Som en närliggande slottsruin tex! Så, när har man egentligen provfotograferingen innan bröllopet? Tja, när som helst det passar oss, skulle jag säga!

Sa jag att jag älskar att fotografera i solnedgången?

Även en kylig februarikväll kan bjuda på magisk solnedgång. Och det ljuset hörrni, det skojar man inte bort! Oavsett årstid älskar jag kvällsljus och solnedgångar. Eksjö bjuder på många guldkorn när det kommer till fina fotoplatser. Jag upptäcker nya ställen fortfarande trots att jag bott här i 6 år. Skuruhatt är en känd pärla med sina 334 meter över havet. Med utsikt mot Eksjö i ena änden och Försjön i andra, så går solen ned vackert i horisonten. Vill ni upptäcka fler av Eksjös pärlor så gör vi det tillsammans när vi ses för er provfotografering!

Fotografering vid vattnet

Jo men det var ju det här med att fota vid vatten. Oavsett om det är en sjö eller ett hav, så är jag så otroligt svag för vatten. Speglingarna, det öppna i miljön, friheten. Allt det där tilltalar mig. Det kanske beror på att jag är uppväxt i Karlshamn, en hamnstad, och har bott nära havet i nästan hela mitt liv. Jag vet inte, men det är någonting med det där som jag verkligen känner starkt för. Så om vi får till vår provfotografering intill vatten, räkna med att jag jublar, hoppar och klappar händerna lite, sådär som många fotografer tenderar att göra när ljuset, miljön och kärleken är helt magisk!