Gravidfotograf i Stockholm

Jag är den där busiga fotografen som leker fram de genuina skratten. Men jag älskar också nära och ömma stunder så jag låter min lugna sida komma fram en stund under fotograferingen också.

Den vanligaste oron mina kunder har är att de är ovana och obekväma framför kameran. Men efter fotograferingen säger alla att det var väldigt rolig, avslappnat och kändes roligt att bli fotograferade av mig. 

Min styrka för att få er avslappnade är både min glädje och humor, men även min långa erfarenhet som fotograf, så jag har full koll när jag ska fånga den gosigaste bilden.

Det här är min prislista. Om du vill läsa information om hur det går till för att boka, läsa mer information om hur jag arbetar när jag fotograferar gravida och få svar på de vanligaste frågorna, så kan du klicka här för all information.

Busig gravidfotografering hemma i vardagsrummet
"vi blev så nöjda med resultatet!"
"Vi är väldigt nöjda med vår gravidfotografering! Mia var verkligen bra på att få oss att slappna av. Det var skönt att få vara i sin hemmamiljö och bilderna blev väldigt naturliga. Det var en rolig upplevelse att bli fotad som familj och vår treåring uppskattade också detta! Leveransen av bilderna var smidig och vi blev så nöjda med resultatet!"
Gravidfotografering i Småland
- Fanny & Petter
Gravidf kvinna håller på magen under en gravidfotografering i Stockholm
"Vad fina alla bilder blev!!"
”Vad fina alla bilder blev!! Och många roliga & fartfyllda 😂😍 hur ska man välja 🥺”
Gravidfotografering med par inomhus
- Jannika & Hannes
En gravid kvinna kysser sin man som har deras gemensamma dotter på axlarna under deras gravidfotografering i Stockholm
Närbild på en gravidmage som omfamnas av händer från mamman, pappan och blivande storasyskonet under en gravidfotografering i Stockholm
Gravid kvinna ligger på en säng med hängselbyxor och blir klappad på magen av den blivande pappan
Fotoalbum gravidbilder
Gravid kvinna i klänning går på ett fält i solnedgången under sin gravidfotografering i Stockholm
"Vilken glädje att ha fått lyckan fångad i så vackra bilder!"
”Åh, Mia! Vilken glädje att ha fått lyckan (även vad vi kallar bebisen) fångad i så vackra bilder! Tack, tack, tack! ❤”
Gravidfotografering i Småland
- Elin & Kent
Gravidfotografering i Stockholm

Din investering

Det här ingår i din upplevelse

♥ 60 minuters fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop

♥ 3 digitala bilder i högupplöst format

♥ En fine-art förstoring i storlek 20×30 cm (värde 800 kr)

4 700 kronor

varav 1 700 kronor betalas i bokningsavgift för att reservera din tid. Denna summan räknas av på er slutfaktura.

Bildpaket och produkter a'la carte

Efter fotograferingen väljer ni om ni önskar köpa till fler bilder än de 3 som ingår i ert bokade paket. Se nedan bildpaket. Jag erbjuder lyxiga produkter som tillverkas för hand av Europas bästa leverantörer. När vi ses för er fotografering visar jag upp produkterna på plats för att ni ska kunna se och känna på dem.

Lilla

Gravid kvinna står på en äng under en gravidfotografering i Småland

5 st extra digitala bilder

2 5000 kronor

Stora

Gravid kvinna i underkläder och kimono omfamnar sin mage i solljus med skuggor på

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30 st)

5 000 kronor

Lyxiga

QtAlbums property product photo

Samtliga digitala bilder i urvalet
Vacker fotobok i storlek 15×15 cm (värde 2 500 kr)
Fine-art förstoring i 20×30 cm (värde 800 kr)

7 500 kronor
Amningsfotografering i hemmet

Fotobok på köpet

Kombinera med nyföddfotografering

En nyföddfotografering med mig tar ungefär 2 timmar och sker i ert trygga hem, under bebisens 1-4 första veckor i livet.

Livet kastas omkull. Plötsligt är ni +1 med allt vad det innebär. Den första tiden går så himla fort i dimman av hormoner, babyblues och amningshjärna. Men jag ser till att föreviga det fantastiska i er nya familjekonstellation, med ett extra fokus på er nya familjemedlem.

När ni förevigar er graviditet känns det som en självklarhet att kunna binda ihop era gravidbilder med bilder på ert nyfödda barn. Så om ni bokar er nyföddfotografering samtidigt som ni bokar er gravidfotografering, får ni en fotobok på köpet (värde 2 500 kr) oavsett vilket bildpaket ni väljer.

"ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!"
”Tack Mia Modigh Westlund för dessa bilder, du har fångat våra viktigaste stunder här i livet och ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!”
Gravidfotografering utomhus
- Alva & Anders

Vänta inte med att boka

Lediga tider

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att bekräfta din bokning.

Du kan antingen svara på mailet du redan fått från mig, för att boka, eller skicka in en ny bokning via formuläret nedan.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

Kontakta mig för gravidfotografering

gravidfotograf i stockholm och småland

Fotograf Mia Modigh Westlund

Att dela sin kropp med ett helt nytt liv är en känsla som inte går att beskriva. Det kan vara dötrist och långtråkigt och alldeles, alldeles underbart! Oavsett hur du känner över att känna de där bubbliga första sparkarna som sedan övergår till en inre misshandel av revbenen och kisseblåsan, så är det oerhört praktiskt att kunna ställa chipsskålen på magen en fredagkväll och det är något alldeles alldeles magiskt när ens partner för första gången kan känna sparkarna på utsidan!

När ni bokat mig som gravidfotograf har ni full support både före och efter fotograferingen, oavsett om ni har funderingar gällande klädval till fotograferingen, ha tips på vad ni ska packa i bb-väskan eller vilken den bästa bärsjalen är, så finns jag här för er hela vägen!

När vi ses för att fotografera så guidar jag er hela vägen med hur ni ska posera för att få det bästa ljuset och magen ska synas så bra som möjligt. Ni kommer få små uppdrag som skapar genuina skratt och gosiga stunder. Och varesig ni har barn sedan tidigare som är med eller det bara är du och den andra blivande föräldern, så är mitt fokus under fotograferingen att ni ska ha en kul stund och bli sådär mysigt fina på bilderna, som ni är i verkligheten!

Fotograf Mia Modigh Westlund