Mia Modigh Westlund

Familjefotograf i Stockholm och Småland

Jag är den där busiga fotografen som leker fram de genuina skratten. Men jag älskar också nära och ömma stunder så jag låter min lugna sida komma fram en stund under fotograferingen också.

Den vanligaste oron mina kunder har är att de är ovana och obekväma framför kameran. Men efter fotograferingen säger alla i familjen att det var väldigt rolig, avslappnat och kändes roligt att bli fotograferade av mig. 

Min styrka för att få er avslappnade är både min glädje och humor, men även min långa erfarenhet som fotograf, så jag har full koll när jag ska fånga den gosigaste bilden.

Fotograf Mia Modigh Westlund

En rolig fotografering

En familjefotografering ska vara kul

Jag är familjefotograf och jag dokumenterar livet som det är. Äkta känslor, skratt, tårar och lek. På riktigt. Er fotografering är en upplevelse, en lekdejt där barnen får vara barn, där skrubbsår på knäna är okej och där hela familjen får kramas och ropa snigelfis. En fotografering där det viktigaste är känslan i er familj, kärleken och närheten. Det där som spelar roll i slutändan liksom.

Livet passerar så fort och jag tycker det är så himla viktigt att hela familjen får vara med på bild, på riktiga bilder, inte bara mobilbilder. Att få skapa en tavelvägg i hemmet med bilder som visar upp den genuina känslan i er familj, det ger glädje även till de morgnar som är lite mer utmanande, där man brottas om att strumporna ska på innan förskolan och allt man vill är att få dricka sitt kaffe varmt.

Familjefotograf i Stockholm
"fuck it, vi tar alla!"
"Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!"
Familjefotografering i Eksjö
- Sandra & Jesper
Familjefotografering i Stockholm

Från bokning till leverans

Såhär går det till

Ni tar kontakt med mig via formuläret nedan och får förslag på lediga tider. När vi bestämt datum för fotograferingen får ni ett avtal som ni signerar via mobil eller dator och en bokningsfaktura på 1 500 kronor som reserverar er tid. Denna summan räknas av på er slutfaktura som skickas efter fotograferingen.

Ni får en digital inför-guide för inspiration kring klädval och tips och trix med förberedelser inför fotograferingen. Vi hörs av via mail eller telefon och pratar igenom om ni har några frågor eller önskemål kring er fotografering.

Jag tar kontakt via telefon innan vårt bokade datum för att kolla av så alla är friska och om vi ska vara utomhus ser vi också över väderläget och pratar om eventuell ombokning om vi har vädergudarna emot oss. 

Vi ses vårt bokade datum och taggar för en kul foto-dejt. Om vi fotograferar hemma hos er så börjar jag med att gå runt lite hemma hos er för att hitta det bästa ljuset. Sedan skapar vi magi tillsammans, har en rolig fotografering och förevigar er härliga familj.

Jag guidar er hela tiden så ni behöver inte vara oroliga över att ni är ovana att stå framför kameran. Jag ger er små uppgifter som skapar närhet och skratt så ni behöver aldrig tänka på vad ni ska göra av händerna eller åt vilket håll ni ska titta.

Inom tre veckor efter fotograferingen får ni en länk till ert digitala urvalsgalleri. Där gör ni ert val av bilder ni önskar köpa. Jag skickar er slutfaktura och inom tre veckor eller tidigast när fakturan är betald, har ni era bilder färdiga i ert webbgalleri.

Här kan ni ladda ner alla bilder i både högupplöst format och i anpassat format för mobil och sociala medier. I er fotografering ingår en förstoring av valfri bild, den väljer ni ut i samband med leveransen och så får ni den hemskickad. Om ni väljer att investera i en vacker fotobok så hjälper jag er att designa den utan kostnad.

Familjefotografering Stockholm
Familjefotografering utomhus i Stockholm
familjefotograf-stockholm-mia-modigh-westlund
Fotoalbum familjebilder
"Barnen hade så kul"
"Tack bästa @mwfotograf.se för fina familjebilder i höstens fina färger ❤️ Barnen hade så kul och vill fotas av dig igen. Tänk att det där är min familj 🥺🥲❤️"
- Nathalie & Erik
Vanliga frågor

Bra, jag fotograferar vanliga människor, inte fotomodeller! En av mina absoluta styrkor som fotograf är att få andra att känna sig lugna och trygga. Jag som person är väldigt avslappnad och skojar mycket, vilket smittar av sig och ger härliga bilder fulla med skratt.

Vi fångar den stunden också. Ovärderliga bilder på när ni som föräldrar tröstar barnet och är dess absoluta trygghet, hur ofta får vi det på bild annars? Barnen får vara ledsna, vi hittar sätt att få dem att skratta efter en stund.

Då bokar vi om, tack och bock! Jag ser alltid till att boka in ett reservdatum till er om någon blir sjuk.

Ni får en digital guide med tips och tankar inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder.

Jag fotograferar på fler ställen i landet och självklart kommer jag till er om det är möjligt! Om ni önskar att jag reser till er tillkommer 50 kr/mil i reseersättning. Har ni en vän som också vill boka en fotografering när jag ändå är i trakten? Då delar ni bara på resekostnaden, smidigt va?!

Ja! Jag har valt ut några av Europas bästa leverantörer och kan erbjuda vackra, handtillverkade produkter som bara går att beställa via mig! I ert webbgalleri får ni en personlig webbshop där ni kan beställa fotoalbum, canvastavlor, förstoringar, inramningar och annat fantastiskt som bara går att hitta hos professionella fotografer. Om ni vill ha min hjälp med skapandet av fotobok eller beställning så bara säg till så hjälper jag er!

"magiska"
"Tusen tack för bilder, helt fantastiska!!! Vi är så glada för alla fina bilder, magiska! Vi kör på lyxpaketet"
Familjefotografering i Stockholm
- Bea & Felix
Familjefotografering i solnedgången

Din investering

Det här ingår i din upplevelse

♥ 60 minuters fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop

♥ 5 digitala bilder i högupplöst format

♥ En fine-art förstoring i storlek 20×30 cm (värde 800 kr)

4 500 kronor

varav 1 500 kronor betalas i bokningsavgift för att reservera din tid. Denna summan räknas av på er slutfaktura.

Vill ni ha fler bilder?

Bildpaket

Det går att köpa fler bilder än de som ingår i grundpaketet från 400 kr/st eller enligt bildpaketen nedan.
Vid köp av det största lyxiga paketet ingår fler vackra fysiska produkter.

Lilla

Gravidfotografering i Stockholm

5 st extra digitala bilder

2 000 kronor

Stora

Familjefotografering i Stockholm

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30 st)

4 500 kronor

Lyxiga

Fotoalbum familjebilder

Samtliga digitala bilder i urvalet
Vacker fotobok i storlek 20×20 cm (värde 4 000 kr)
Fine-art förstoring i 20×30 cm (värde 800 kr)

7 500 kronor
"Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild!"
”Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild! 🙂 Så fint att du kunde bidra till att hålla E så glad och trygg också. Jag tror verkligen på din fotofilosofi. Känns äkta! Kommer rekommendera dig till alla!”
Familjefotografering utomhus
- Elida & Jacob

Vänta inte med att boka

Lediga tider

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att bekräfta din bokning.

Du kan antingen svara på mailet du redan fått från mig, för att boka, eller skicka in en ny bokning via formuläret nedan.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

 Om en månad är fullbokad, hör gärna av dig ändå för att hamna på väntelistan vid eventuell öppning.

DECEMBER

TIDER FÖR MINISESSIONER I EKSJÖ UNDER VECKA 51 SLÄPPS INOM KORT

JANUARI

3 TIDER

FEBRUARI

4 TIDER

MARS

5 TIDER

Bokningsformulär