bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf i Stockholm och Småland

Jag är en bröllopsfotograf med utgångspunkt från Stockholm och Småland. Med lekfullhet och glädje skapar jag minnesvärda bröllopsbilder i varma toner och genuina känslor. Mia Modigh Westlund heter jag och jag brinner för att föreviga minnen.

Jag har fotograferat bröllop sedan 2015 och tar för närvarande enbart ett fåtal bröllopsbokningar för att kunna vara mer ledig med min familj. Därför vill jag rekommendera dig att om du vill vara säker på att kunna boka just mig till ert bröllop, ta kontakt via formuläret nedan för att se om ert datum är ledigt.

Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund

planera bröllop

Ett minnesvärt och roligt bröllop

Med många år som både gift och bröllopsfotograf har jag samlat på mig stor erfarenhet kring hur både en borgerlig och kyrklig vigsel kan gå till, hur tidsschemat planeras på bästa sätt, ultimata låten till första dansen och vart ni hittar den bästa DJ’n. Tveka inte att ta hjälp av mig under er planering, jag finns här för er, i stort och smått för att hjälpa er planera den bästa dagen i era liv!

Det bästa jag vet so, bröllopsfotograf är alla känslor jag får vara en del av. Att få mingla med era gäster, dansa loss på dansgolvet under festen och skratta ikapp med er under tal. Vi delar något så stort i ert liv och jag låter inte alla de känslorna gå mig förbi. Jag förevigar dem med kameran och bär med mig dem i hjärtat för livet.

Bröllopsfotograf i Stockholm
"Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt"

”Alltså Mia. Som jag sa innan så är det svårt att sätta ord på allt; på hela vår bröllopsdag, på vännen vi fått i dig, på vad du gjort för oss. Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt. Vi har fått fantastiska minnen för livet genom dina bilder, och vad vi hoppas också en vän genom livet. För du är helt enkelt fantastisk. 🌟

Till och med Mattias som tycker det är så fruktansvärt jobbigt att stå framför kameran sa nu i efterhand att han inte kände några jobbiga känslor under tiden ni va med och fotograferade, STORT.”

Bohemiskt bröllop i Blekinge
- My & Mattias

Planera bröllop

Att välja bröllopsfotograf

Ja, det är inte det enklaste, det förstår jag verkligen! Det finns så många grymma fotografer där ute i djungeln.

Först och främst, kika på mina bilder! Har jag en stil som ni kan se hänga inramade på era väggar i hemmet? Mina bilder håller samma stil, alltså kommer ni veta vad ni får när ni bokar mig. Bilderna kan skilja sig från väderlek och olika miljöer, det ser ju inte likadan ut bland grönska som på en strand eller på ett höstbröllop som ett sommarbröllop. En genomgående stil och känsla finns alltid hos mig. Jag redigerar alla mina bilder omsorgsfullt själv och använder mig inte av några snabba eller enkla lösningar som ”filter” eller att lämna bort redigeringen till tredje part.

Och framförallt! Mina bilder är naturliga, jag fångar ögonblick som är på riktigt, känslor som är på riktigt och människor som är på riktigt. Med mig får ni vara naturliga, jag fångar er precis som ni är, även om jag vägleder och guidar er på ett avslappnat sätt under porträtten, så kommer ni aldrig behöva känna er osäkra eller obekväma.

Bröllopsfotograf Stockholm
Bröllopsfotograf Stockholm
"vi är så glada att vi valde just dig som vår fotograf"

”STORT tack för bilderna! Vi fick hem dem igår och satt och kollade på dem hela kvällen med ett stort leende på våra läppar ❤️🥰 Tog oss verkligen tillbaka till bröllopsdagen! 😍 Vet redan nu att vi kommer att ha så otroligt stor glädje av de där bilderna i många år framöver!”

”Jättestort tack för fotoboken! 😍 Vi fick hem den igår och har redan hunnit bläddra i den flera gånger. Så fin och lyxig och fantastisk bildkvalitet! 🤩 Tack så mycket för allting, vi är så glada att vi valde just dig som vår fotograf! Verkligen! ❤️”

Bröllop i Stockholm
- Catharina & Christoffer

Från bokning till leverans

Såhär går det till

Tryck på hjärtat för att läsa info

När ni nu tagit del av min prislista och bestämt er för att boka mig som fotograf till ert bröllop, så svarar ni bara på vår mailkonveresation att ”YEEY VI VILL HA DIG SOM FOTOGRAF!” och då får ni ett digitalt avtal som ni signerar via mobil eller dator och en bokningsfaktura på 50% av beloppet till ert valda bröllopspaket, som reserverar och garanterar er bokning. Denna summan räknas av på er slutfaktura som skickas efter fotograferingen.

Om ni skulle vilja så bokar vi in ett bröllopsmöte med fika och provfotografering (ingår vid bokning av heldagsbröllop, till ett värde av 7 500 kr!), för att prata bröllopsplanering, lära känna varandra lite mer och ni får prova på att vara framför min kamera en liten stund. Vi träffas i Stockholm, rekommenderat är ca ett halvår före bröllopsdagen, eller ännu tidigare. Fotograferingen tar ungefär 30 minuter så vi har gott om tid att fika. Ni får sedan alla bilder i ett privat webbgalleri ca tre veckor efter.

Jag finns här för er under hela resans gång. Ni har full support om ni önskar tips på bra leverantörer eller vill få min input på tidsschemat. Jag kan inte säga detta noga nog, i stort sett alla bröllop har ett tidsschema som spricker, jag ser ofta direkt vart det blir tight med tid och hjälper er mer än gärna att ta en titt på schemat. Ni får även ta del av min bröllopsguide som ger er massor med tips och trix för en stressfri bröllopsdag!

Dagen är här, den ni väntat på och planerat för så länge! Jag kommer finnas med er som en trygg famn hela tiden. Jag har koll på schema, jag har kontakt med ert toastpar och ser till att fånga alla fantastiska stunder, både de som ni är medvetna om och de som ni inte ser. Ni ska släppa all stress, lita på alla med ansvar omkring er och njuta!

Dagarna efter bröllopet, när ni försöker återhämta er, ta in alla känslor och vila fötterna, då kommer det när ni minst anar det, ett par bilder som sneak peeks. Ni får dem via ert webbgalleri och ni kan fritt dela bilderna till era gäster, lägga ut på sociala medier eller tapetsera vardagsrummet med dem!

Ni kommer också få er slutfaktura, om ni inte önskat få betala den i förväg.
Inom 10 veckor kommer er slutleverans med alla bilderna.

bröllopsfotograf

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag älskar tacos på fredagar. Första koppen kaffe är den godaste men det slinker lätt ner ytterligare 7 koppar före lunch. Jag är en riktigt gottegris och äter allt möjligt från popcorn, ostbågar, chips till munkar, lösgodis (sött, salt och surt) eller kakor och kladdkaka.

Dålig humor är ett begrepp jag inte känner igen, min humor är ju den roligaste?! Ordvitsar och ironi, så har ni mig lindad runt fingret. Vägen till mitt hjärta går genom ett hästgarv, men mat är jäkligt gott och därför är jag lyckligt lottad som är gift med en man som lagar god mat!

Vi kallar vår son Vilde Bill, av förklarliga skäl, men han heter egentligen Jack. Född i september 2020 och är den enkla anledningen till att jag älskar att vakna varje dag, även om det oftast är orimligt tidigt och jag inte riktigt vill samtala före första koppen kaffe.

Jag kallas GIF-master, för jag älskar att skicka GIF’ar och kan lätt föra en hel konversation bara genom det på messenger. Det blir ju som en live-rebus – hur kul?!

Jag kommer från Blekinge, har bott i Småland i 10 år och nu bor vi både i Stockholm och Småland för ett par år framöver.

Bröllopsfotograf i Blekinge
"magiskt"

Åhhh Mia, vet inte vad vi ska säga för att kunna förmedla vår glädje och tacksamhet! Först och främst, vi blev så enormt glada för den fina presenten som vi fick hämta ut. Vi har precis suttit och tittat igenom alla bilder och ätit godiset som vi fick 😍 Vi är så ofattbart glada och tacksamma över hur fint ni har fångat allt, magiskt 💫

Bröllopsfotografering utanför Karlstad
- Bea & Felix
Bröllopsfotografering i Småland

heldagsbröllop

Kashmir

Hela er bröllopsdag förevigas från förberedelserna in på festen under 12 timmars sammanhängande fotografering. 

♥ Bröllopssguide

♥ Planeringsmöte

♥ Provfotografering

♥ Min fulla support från bokning till leverans

♥ 12 timmars fotografering

♥ Alla utvalda bilder från er dag, ca 800 st

♥ Backup av bilder i 1 år

♥ Lyxig handtillverkad fotobok, 20×20 cm – 20 sidor

♥ Personlig webbshop med produkter i ert galleri

♥ 500 kr rabatt på printar och album

45 000 kronor

50% betalas vid bokning för att reservera ert datum.
Observera att ersättning för resa och logi kan tillkomma.

"vi är så glada och tacksamma att vi valde just dig"

Asså Mia, jag har suttit hela förmiddagen och kollat på bilderna du skickade! ❤️❤️

Vi älskar verkligen dina bilder och vi är så glada och tacksamma att vi valde just dig för att föreviga vår dag! 👏👏 Vi längtar så efter att få se resten av bilderna 🥰

Utevigsel i Stockholm
- Emma & August

halvdagsbröllop

Linne

För er som som vill föreviga en kortare del av bröllopsdagen; t.ex. porträtt, vigsel, mingel och gruppbilder.

♥ Bröllopssguide

♥ Planeringsmöte

♥ Min fulla support från bokning till leverans

♥ 5 timmars sammanhängande fotografering

♥ Alla utvalda bilder, ca 300 st

♥ Backup av bilder i 1 år

♥ Personlig webbshop med produkter i ert galleri

♥ 500 kr rabatt på printar och album

27 000 kronor

50% betalas vid bokning för att reservera ert datum.
Observera att ersättning för resa och logi kan tillkomma.

Bröllopsfotograf i Stockholm

Lediga datum för bröllop 2023

Är jag ledig ert datum?

Är vi en perfect match? Vill ni dela er bröllopsdag med en glad, trygg och erfaren bröllopsfotograf?

Om ni gifter er en vardag under en månad där jag är fullbokad, är ni ändå välkomna att höra av er, då det i dagsläget endast är lördagar som är bokade.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom två arbetsdagar.
Har du inte hört något så kika i skräpposten eller maila mig direkt!

Strul med formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

JANUARI

1 DATUM LEDIGT

FEBRUARI

FULLBOKAD

MARS

2 DATUM LEDIGA

APRIL

2 DATUM LEDIGA

MAJ

1 DATUM LEDIGT

JUNI

FULLBOKAD

JULI

FULLBOKAD

AUGUSTI

1 DATUM LEDIGT

SEPTEMBER

2 DATUM LEDIGA

OKTOBER

1 DATUM LEDIGT

NOVEMBER

2 DATUM LEDIGA

DECEMBER

1 DATUM LEDIGT

Bröllop 2023
Bröllopsfotograf på Öland