Boudoirfotografering i Stockholm

Jag är en boudoirfotograf från Blekinge och Småland som nu mera bor i Stockholm. Med en glädje och lekfullhet skapar jag vackra boudoirbilder tillsammans med starka kvinnor.

Det här är min prislista. Om du vill läsa information om hur det går till för att boka, läsa mer information om hur jag arbetar när jag fotograferar boudoir och få svar på de vanligaste frågorna, så kan du klicka här för all information.

Plus size kvinna tittar in i kameran under sin boudoirfotografering
"Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna"
Mia är helt fantastisk. Jag var väldigt nervös inför boudoiren & ville helst ta mig en shot eller två, men de förbjöd hon mig ifrån. Men så fort hon började fotografera så kände jag mig bekväm & sexigare än vad jag nånsin gjort. Det är en sån egoboost att göra en boudoir, speciellt när Mia står bakom kameran. Hon får mig att skratta & slappna av, vilket jag inte trodde jag var möjligt då det ändå är en väldigt intim fotografering för mig. Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna sen. Mia gör magi ❤️
Plus size kvinna i svarta underkläder och vit skjorta på en boudoirfotografering
- Emma
Kvinna med en body i svart spets ligger på en säng
"Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering!"
Jag är mållös, jag finner på riktigt inte orden att skriva till dig? Hur i hela friden blev det här så galet bra? Jag väntar spänt på resten utav bilderna och jag längtar så efter att få se *** reaktion på bilderna vår första morgon tillsammans som gifta! 🙈🙊 Tusentack för allt ditt stöd under själva fotograferingen men också fram till den själva dagen. Du fick mig att känna mig trygg från första stund med din sprudlande energi. Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering! Ser så fram emot att få alla bilderna, vilken sneakpeek alltså!!
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- Lilly
Fotobok uppslagen med svartvita bilder på en kvinna i underkläder från en boudoirfotografering
"Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen"
Vill bara tacka dig så mycket för allt jobb med fotograferingen och bilderna! Är så glad att jag efter så många år ÄNTLIGEN var redo att göra detta som jag varit sugen på så länge. Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen, att få göra en sån här sak för sig själv 😀 Och lite feedback till dig… Hade inte kunnat drömma om ett bättre bemötande! 😃 Känner mig obekväm med 1. Främlingar 2. Stå framför kamera 3. Stå typ naken framför kamera och främling 😅 Men du skapade så trygg och lätt stämning så det var inga problem alls! Har rekommenderat dig till flera vänner 😊 Återigen, TACK för allt! 😍
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- C.
Kvinna ligger på en röd matta med smaragdgröna underkläder
"Du fick mig att känna mig vacker"
Jag vill verkligen att du ska veta att Du gjorde allt Du kunde för att ge mig en fantastisk upplevelse, inte en enda gång fick du mig att tveka eller tänka på hur jag såg ut. Du fick mig att känna mig vacker, värdefull och jag upplevde att du gav mig din fulla uppmärksamhet. Riktigt proffsigt på ett personligt sätt 💯❤️ Och det var en fantastisk upplevelse från början till slut!
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- Catharina
Plus size kvinna i svarta underkläder och vit skjorta på en boudoirfotografering

Din investering

Det här ingår i din upplevelse

♥ 1,5 timmes fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Tillgång till rekvisitakläder att låna

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Omsorgsfull redigering

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop

♥ 5 digitala bilder i högupplöst format

4 500 kronor

varav 1 500 kronor betalas i bokningsavgift för att reservera din tid. Denna summan räknas av på din slutfaktura.

Vill du ha fler bilder?

Bildpaket och produkter a'la carte

Det går att köpa fler digitala bilder än de som ingår i grundpaketet. Jag erbjuder även lyxiga produkter som tillverkas för hand av Europas bästa leverantörer. När vi ses för din fotografering visar jag upp produkterna på plats för att du ska kunna se och känna på dem.

Digitala paketet

Högupplösta bilder blandat i färg och svartvitt. Bilderna laddas ner via ditt webbgalleri och kan framkallas på egen hand i upp till ca storlek 50×70 cm.

Mörk silhuett av kvinna i underkläder framför ett fönster

Linnebox med bilder

Vit box i linne med dina utvalda bilder framkallade i färg eller svartvitt, på ett lyxigt matt fine-art papper i storlek 10×15 cm.

Vit linnebox med boudoirbilder
  • Linnebox + 10 bilder 3 700 kr

    Handgjord box i vitt linne inklusive 10 utvalda bilder framkallas på ett tjock och lyxigt fine art papper med matt struktur. Paketeras vackert och omsorgsfullt.

  • 10 fine art bilder 1 000 kr

    Ytterligare 10 av dina valda bilder framkallas på ett tjock och lyxigt fine art papper med matt struktur.

Lyxiga paketet

Du får alla dina bilder digitalt samt en handgjord fotobok med 10 sidor, i storlek 15×15 cm. Trycks med ett guldhjärta på framsidan. 

QtAlbums property product photo
  • Alla bilder + fotobok 7 500 kr

    Du får alla dina bilder digitalt samt en handgjord fotobok med 10 sidor, i storlek 15x15 cm. Trycks med ett guldhjärta på framsidan. Flera olika omslag och färger finns att välja på. (värde 8 700 kr)

Här kan du läsa mer om andra storlekar och mer personifierade fotoböcker som jag erbjuder utöver fotoboken i detta paketet.

"mest blev det nog en gåva till mig själv"
"Jag gjorde boudoirfotografering och hon var så proffsig. Lätt till skratt och fick mig att känna mig så bekväm. Fotona blev helt fantastiska och blev en perfekt morgongåva till min man. Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost. Rekomenderar alla att testa en sådan fotografering med världens bästa Mia!"
Brunhårig kvinna med långt lockigt hår med svarta underkläder i spets
- Nathalie
Kvinna i underkläder ligger på en säng

Vänta inte med att boka

Lediga tider

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att bekräfta din bokning.

Du kan antingen svara på mailet du redan fått från mig, för att boka, eller skicka in en ny bokning via formuläret nedan.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

Kontakta mig för boudoirfotografering i Stockholm