Självstärkande boudoirfotografering

Boudoirfotografering i Stockholm och Småland

Jag är en boudoirfotograf med utgångspunkt i både Stockholm och Småland. Med en touch av lekfullhet skapar jag sensuella och magiska boudoirbilder tillsammans med starka kvinnor.

Mia Modigh Westlund heter jag och jag brinner för att fotografera vackra kvinnor och boosta ditt självförtroende.

Fotograf Mia Modigh Westlund

Är du redo att stärka ditt självförtroende och skapa någonting vackert?

Boudoirfotografering med självkärlek och lekfullhet

Vi firar internationella kvinnodagen varje dag. Vi hyllar allt som har med oss kvinnor att göra. För vår egna skull! Självklart kan du ge bort bilderna från din boudoirfotografering i morgongåva till din blivande partner. Men i grunden är det inte därför vi gör detta. I grunden är det för att du är värd det, som en present till dig själv!

"Jag har en perfekt kropp. Jag får precis plats i den"
Boudoirfotograf i Stockholm

Från bokning till leverans

Såhär går det till

Boudoirfotografering i Småland

Kontakt & bokning

Du tar kontakt med mig via formuläret nedan och får förslag på lediga tider. När vi bestämt datum för fotograferingen får du ett avtal som du signerar via mobil eller dator och en faktura på bokningsavgiften, 1 500 kronor, som reserverar din tid.

Vi bokar in ett tillfälle där vi över telefon/online går igenom om du har några önskemål inför fotograferingen och dina bilder.

Boudoirfotografering i Jönköping och Växjö

Förberedelser

Du får en digital guide med massor av tips inför fotograferingen. Vi hörs via telefon eller online för att prata igenom om du har några särskilda önskemål, t.ex. om du önskar specifik rekvisita eller vill bolla tankar kring klädval eller annat.

Eftersom jag ofta fotograferar boudoir hemma hos dig som kund, så brukar jag här be om lite bilder från ditt hem, för att se hur ljuset kommer in och kunna planera din fotografering i förväg. Jag tar sedan kontakt 3 dagar innan vårt bokade datum för att stämma av så vi är friska.

Boudoirfotografering Stockholm

Fotografering

Vi ses vårt bokade datum, har en rolig fotografering och skapar magi tillsammans. Jag tycker inte om att stressa, så när vi träffas går vi lugnt igenom kläder och pratar om allt möjligt och hänger som vilka vänner som helst. Om vi fotograferar hemma hos dig börjar jag med att gå runt och titta på var ljuset är som bäst. Jag visar även några av mina produkter (linnebox med fine-art printar och fotbok) som du kan köpa till i efterhand.

Din fotografering med mig ska kännas som en kul grej med en vän där bonusen är skitsnygga bilder på dig! Jag guidar dig hela tiden så du behöver inte vara oroliga över att du är ovan att stå framför kameran. 

Fotoalbum med boudoir

Leverans & produkter

Inom tre veckor efter fotograferingen får du en länk till ditt digitala urvalsgalleri. Där gör du ditt val av bilder och vilka fysiska produkter du önskar köpa. Jag skickar din slutfaktura och inom tre veckor eller tidigast när fakturan är betald, får du dina bilder färdiga att ladda ner från ditt webbgalleri.

Här kan du ladda ner alla bilder i både högupplöst format och i anpassat format för mobil och sociala medier. Om du beställer fysiska produkter får du dem på posten inom fem veckor.

"Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering!"
”Jag är mållös, jag finner på riktigt inte orden att skriva till dig? Hur i hela friden blev det här så galet bra? Jag väntar spänt på resten utav bilderna och jag längtar så efter att få se *** reaktion på bilderna vår första morgon tillsammans som gifta! 🙈🙊 Tusentack för allt ditt stöd under själva fotograferingen men också fram till den själva dagen. Du fick mig att känna mig trygg från första stund med din sprudlande energi. Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering! Ser så fram emot att få alla bilderna, vilken sneakpeek alltså!!”
Boudoirfotografering i Småland
- Lilly
Vanliga frågor

En av mina absoluta styrkor som fotograf är att få andra att känna sig lugna och trygga. Jag som person är väldigt avslappnad och skojar mycket, vilket smittar av sig och ger härliga bilder fulla med skratt. Jag kommer också guida dig hela tiden så du behöver aldrig fundera på vad du ska göra.

Du får en digital guide med massor av tips inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder och styling. Du får naturligtvis hör av dig om du önskar personlig vägledning vid klädvalen. Jag har även några plagg som du kan låna, t.ex kimono/negligé i skira tyger, en spetsklänning, overziseskjortor och mysiga koftor.

Jag samarbetar med många makeupartister och har kontakter i många delar av landet, så jag hjälper dig gärna att komma i kontakt med någon du kan boka till fotograferingen. Jag rekommenderar verkligen att unna dig detta för att höja upplevelsen till din fotografering. 

Jag publicerar aldrig några bilder från din fotografering om du inte ger mig tillåtelse till det, detta är något vi skriver avtal om. Din boudoirupplevelse är för din skull, inte min portfolio. Däremot tycker jag såklart det är jätteroligt om jag får dela några av dina magiska bilder!

Jag efterbehandlar alla bilderna noggrant så ljus och färger känns enhetliga och stämmer överens med mitt bildspråk. Jag gör en slags fine-art retusch som förstärker ögon, jämnar ut flammig och ojämn hy, ger lyster och framhäver din kropp på ett vackert sätt. Om du dagen till ära fått en finne, ett sår eller någonting annat som inte normalt sett inte är en del av ditt utseende, så tar jag bort detta utan extra kostnad. Jag retuscherar inte din kropp på ett sätt som förändrar den, utan framhäver det vackra hos dig.

Självklart! Jag tycker att alla förtjänar att unna sig en boudoirfotografering så jag vill inte att det ekonomiska ska hindra dig från att boka. Vi lägger upp en betalningsplan före fotograferingen och löser det på ett fördelaktigt sätt.

I dagsläget erbjuder jag boudoirfotografering antingen hemma hos dig själv – för en riktig ’girl next door’ känsla! Alternativt fotograferar vi på hotell i Stockholm eller Eksjö. Observera att vid ombokning/avbokning så är det hotellets villkor som gäller för betalning, om du önskar vara på hotell. Jag brukar sköta bokningen av hotellrum för att få ett rum som är stort nog att kunna fotograferas i samt har ett bra ljusinsläpp. Kostnaden för hotellrummet tillkommer på din bokningsfaktura alternativt betalas rummet på plats, beroende på hotellets villkor.

Låt mig svara med en motfråga. Vill du ha boudoirbilder på dig? Vill du känna dig som one in a million? Har du en kropp?
Då är svaret: ABSOLUT passar din kropp för boudoirbilder!

Boudoir fotografering i Norrtälje på Granparkens pensionat

Du förtjänar att känna dig vacker oavsett vad du gått igenom

En personlig boudoirupplevelse

Din kropp är ditt tempel och det är dags att ge ditt tempel den kärlek den förtjänar! Oavsett om du burit barn, är gravid, gått ner i vikt, tränat i många år, gått upp i vikt, har cancer, opererat bort brösten, har bristningar, celluliter, mycket muskler, har en rak kropp, en kurvig kropp eller helt enkelt bara har en kropp. Din kropp berättar en historia om vad du varit med om, vad du upplevt och vad du övervunnit. 

Jag vet precis, normer som talar om för oss vad som är rätt, hur man ska se ut och kraven vi bör uppfylla. Allt som skapar känslan av att vi inte är tillräckligt bra, att vi inte duger oavsett. ”Bara jag går ner de där extra kilona.” eller ”Bara jag tränar lite mer.”.

Du förtjänar bättre. Du förtjänar så mycket bättre tankar om dig själv! Det jag brinner för med boudoirfotografi är att visa dig den sidan av dig själv som du inte trodde fanns. Den sidan jag ser, att du i din perfekta kropp och med din perfekta själ är precis så vacker och sensuell, som du är! Låt mig få skapa magiska bilder med dig, så du får se dig själv ur mina ögon, precis som du förtjänar!

Jag vill ge dig en egoboost

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag är en glädjespridare som under en boudoirfotografering gör allt i min makt för att du ska vara bekväm och inte tänka så mycket på att du står halvnaken framför en kamera. En av mina största styrkor som fotograf är just att få andra att känna sig trygga och avslappnade.

När vi fotar boudoir skapar vi en kul stund med peppig musik och skön stämning. Mitt mål är inte bara att leverera galet snygga bilder på dig utan även att skicka med dig en skön känsla efteråt. Du vet den där känslan där man känner att allt bara sitter, att man är snyggast, coolast, sexigast i världen. Den känslan!

Jag är så trött på det normativa idealet. Det spelar ingen roll hur du ser ut, alla kroppar är vackra precis som de är! Jag har fotat kvinnor som är unga, äldre, smala, plussize, har fött barn, har hudsjukdomar, har bristningar, celluliter, vältränade muskler, har cancer och tappat håret, opererat bort brösten, har stora bröst, har små bröst.

Det som länkar samman alla kvinnor jag fotat är att de har en kropp och de är vackra. Alla har en historia värd att berätta och jag brinner verkligen för att skapa magiska bilder med alla kvinnor som vill.

Fotograf Mia Modigh Westlund
"Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna"
"Mia är helt fantastisk. Jag var väldigt nervös inför boudoiren & ville helst ta mig en shot eller två, men de förbjöd hon mig ifrån. Men så fort hon började fotografera så kände jag mig bekväm & sexigare än vad jag nånsin gjort. Det är en sån egoboost att göra en boudoir, speciellt när Mia står bakom kameran. Hon får mig att skratta & slappna av, vilket jag inte trodde jag var möjligt då det ändå är en väldigt intim fotografering för mig. Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna sen. Mia gör magi ❤️"
Boudoirfotografering
- Emma
Boudoirfotografering
Boudoiralbum
Linnebox boudoirbilder
Fotoalbum med boudoir
Fotoalbum med boudoir
"Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen"
Vill bara tacka dig så mycket för allt jobb med fotograferingen och bilderna! Är så glad att jag efter så många år ÄNTLIGEN var redo att göra detta som jag varit sugen på så länge. Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen, att få göra en sån här sak för sig själv 😀 Och lite feedback till dig… Hade inte kunnat drömma om ett bättre bemötande! 😃 Känner mig obekväm med 1. Främlingar 2. Stå framför kamera 3. Stå typ naken framför kamera och främling 😅 Men du skapade så trygg och lätt stämning så det var inga problem alls! Har rekommenderat dig till flera vänner 😊 Återigen, TACK för allt! 😍
Boudoirfotografering i Stockholm
- C.
Boudoirfotografering i Småland
Boudoirfotografering Stockholm och Småland

Din investering

Det här ingår i din upplevelse

♥ 60 minuters fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Tillgång till kläder att låna

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Omsorgsfull redigering

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop

♥ 5 digitala bilder i högupplöst format

4 500 kronor

varav 1 500 kronor betalas i bokningsavgift för att reservera din tid. Denna summan räknas av på din slutfaktura.

Vill du ha fler bilder?

Bildpaket och produkter a'la carte

Det går naturligtvis att köpa fler digitala bilder än de som ingår i grundpaketet. Jag erbjuder även lyxiga produkter som tillverkas för hand av Europas bästa leverantörer. När vi ses för din fotografering visar jag upp produkterna på plats för att du ska kunna se och känna på dem.

Digitala paketet

Högupplösta bilder i både färg och svartvitt. Bilderna laddas ner via ditt webbgalleri och kan framkallas i upp till ca storlek 50×70 cm.

Boudoirfotografering i Småland

Linnebox med bilder

Vit box i linne med dina utvalda bilder framkallade i färg eller svartvitt, på ett lyxigt matt fine-art papper i storlek 10×15 cm. 

Linnebox boudoirbilder
 • Linnebox med 10 bilder 3 700 kr
 • Linnebox med 20 bilder 4 700 kr
 • Linnebox med 30 bilder 5 700 kr

Lyxig fotobok

Fotobok tillverkad för hand med omslag i linne, sammet eller nubuk. Trycks med valfri text på omslaget. Läs mer info om albumet här

Fotoalbum med boudoir
 • Fotobok 15x15 cm 3 000 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 160 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 20x20 cm 4 000 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 180 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 25x25 cm 4 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 200 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 30x30 cm 5 000 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 225 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 30x20 cm 4 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 200 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 38x25 cm 5 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 225 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

"mest blev det nog en gåva till mig själv"
Jag gjorde boudoirfotografering och hon var så proffsig. Lätt till skratt och fick mig att känna mig så bekväm. Fotona blev helt fantastiska och blev en perfekt morgongåva till min man. Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost. Rekomenderar alla att testa en sådan fotografering med världens bästa Mia!
Boudoirfotografering i Småland
- Nathalie

Vänta inte med att boka

Lediga tider

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att bekräfta din bokning.

Du kan antingen svara på mailet du redan fått från mig, för att boka, eller skicka in en ny bokning via formuläret nedan.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

 Om en månad är fullbokad, hör gärna av dig ändå för att hamna på väntelistan vid eventuell öppning.

SEPTEMBER

FULLBOKAD

OKTOBER

2 TIDER

NOVEMBER

1 TID

DECEMBER

1 TID I STOCKHOLM
1 TID I SMÅLAND

Bokningsformulär