Julkortsfotografering i Eksjö

minisession

En minisession är som en vanlig fotografering men kortare, perfekt för dig som är osäker på om ert barn orkar en timmes fotografering. Ni kommer få flera härliga och gosiga bilder på era barn under denna tid. Jag är en ninjafotograf vars mästarskills är att fånga många mysiga stunder på kort tid!

Fotograferingen under denna minisession sker i en uppbygd inomhusmiljö. Miljön kommer vara stilren för att ge ett tidlöst intryck. Det ger er även möjlighet att få en mer personlig touch i bilderna med antingen julkläder eller andra färger och mönster på barnens kläder.

planerade datum:

2 november och 4 november 2023

Tack vare att det är höstlov i Eksjö denna veckan har jag valt att erbjuda två tillfällen med möjlighet att boka er fotografering. Det kommer dock endast finnas ett fåtal platser dessa två dagar, så det är först till kvarn att boka om du önskar en specifik tid. Förra året var det högt tryck och intresse på tiderna så vänta inte med din bokning in i det sista.

Ett syskonpar ligger ner på golvet och busar
"Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild!"
”Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild! 🙂 Så fint att du kunde bidra till att hålla E så glad och trygg också. Jag tror verkligen på din fotofilosofi. Känns äkta! Kommer rekommendera dig till alla!”
Familjefotografering utomhus
- Elida & Jacob

julkortsfotografering – från bokning till leverans

Såhär går det till

Julkortsfotografering i Eksjö

1. Kontakt & bokning

Ni bokar er tid via bokningskalendern nedan och får då en bokningsfaktura på 750 kronor som reserverar er tid. Den betalas inom 3 dagar och när den är betald är er tid bokad. Tänk på att tiderna är först till kvarn så vänta inte med att boka om ni önskar en specifik tid.

Fotograf Mia Modigh Westlund (www.mwfotograf.se)

2. Förberedelser

När er tid är bokad får ni en digital inför-guide med information och inspiration kring klädval och annat. Ni får även svara på några frågor digitalt, inför fotograferingen som kan hjälpa mig i mina förberedelser.

Julkortsfotografering i Eksjö

3. Dags för fotografering

Vi träffas på Vinkelgatan 17A i Eksjö, och fotograferar i 20 minuter. Eftersom det är fler familjer som bokat in tider efter er så är det viktigt att ni kommer i tid. På platsen kommer det finnas lite olika typer av rekvisita som ni kan välja fritt att ha med, exempelvis filtar, trälådor osv.

Barnfotografering i Eksjö

5. Urval och leverans

Två dagar efter fotograferingen får ni en länk till ett webbgalleri, där ni väljer de bilderna ni önskar köpa. Ni gör ert val av bilder inom två dagar, när det är klart får ni er faktura för digitala bilder samt eventuella tillval, som betalas inom 3 dagar. När fakturan är betald kan ni ladda ner era bilder från galleriet.

Vanliga frågor

Då platsen vi kommer vara på är begränsad i sitt utrymme, samt att tiden är lite kortare, så är fotograferingen endast avsatt för en familj på max 5 personer.

Om du eller någon i din familj blir sjuka på fotograferingsdagen och det inte finns möjlighet att boka om till ett annat datum i närtid, får ni ett presentkort hos mig motsvarande värde (750 kr) som ni kan använda hos mig inom 1 år. 

Ni får en digital guide med tips inför fotograferingen, när er tid är bokad.

Självklart! Oavsett om ni har barn, pälsbebisar eller är en familj på två vuxna, så är ni välkomna att boka in er fotografering!

Ja det kommer ni hinna, därför har jag satt väldigt få dagar i deadline på fakturorna och på val av bilder. På så sätt hinner ni beställa julkort och förstoringar att ge bort i julklapp.

Julkortsfotografering

Fotograf Mia Modigh Westlund

September 2020 blev jag äntligen mamma till en efterlängtad son. Jag och min man hade försökt länge och tillslut blev det vår tid. En tid som är viktigare än någonsin att dokumentera, för mig. För även om jag fotograferat familjer sedan 2015 så blev det verkligen tydligt efter att vår Jack föddes, hur fort tiden går med barn och hur mycket som förändras!

Det blev också tydligt hur uppskattat det är med fina bilder på barnbarnen i present till mor-och farföräldrar, så jag vet av personlig erfarenhet att sådana här fotografier är den perfekta julklappen till era familjemedlemmar.

En busig familjefotograf

När jag fotograferar familjer kan ni släppa oron över stela poseringar, skolfoto eller att jag säger ”titta in i kameran och le”. Jag leker fram skratt, ber er näsgnugga och viska något busigt i öronen. Bli inte förvånade om barnen ropar snigelfis nästa gång vi ses!

Med mig som fotograf blir det roligt och ni kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och guidar er utan att det blir stelt.

Fotograf Mia Modigh Westlund

Varför en minifotografering?

Behöver du övertyga din partner?

Ett syskonpar kramas på sin fotografering

Kort tid

20 minuters fotografering är precis lagom för barn (och vuxna) med spring i benen. Ni behöver inte avsätta en hel dag utan hinner åka och fika eller köpa de sista julklapparna efteråt.

Julklapparna är klara

Flera julklappar blir klara och kan bockas av från inhandlingslistan! Ni beställer enkelt förstoringar, canvastavlor eller inramningar från mig så ni behöver inte lägga tid på att leta efter återförsäljare, beställa från olika ställen och hämta ut flera olika paket från posten. Enklare kan det inte bli!

Det blir av!

Datumet och tiden är satt, ni behöver inte checka av scheman eller pussla med ledigheter, det är bara att boka och dyka upp. Så äntligen får ni fina bilder på barnen och er tillsammans, ingen selfie, ingen suddig mobilbild och framförallt, en bild där ni alla är med!

Priset

Med en bestämd plats och flera kortare fotograferingar samma dag, kan jag erbjuda ett mindre och förmånligare paket.

"fuck it, vi tar alla!"
"Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!"
En mamma pussar på sin ettåring som tittar in i kameran och skrattar
- Sandra & Jesper
Barnfotografering i Eksjö

Din investering

Minisession för julkort i Eksjö

♥ 20 minuters fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop

750 kronor

Betalas vid bokning för att reservera er tid. Observera att det inte ingår några bilder utan ni bestämmer först efteråt hur många bilder ni vill ha och köper så många bilder ni önskar.

"Mia är en fantastisk fotograf!"
"Mia är en fantastisk fotograf! Vi har haft två fotograferingar med henne och är supernöjda. Bilderna är jättefina och hon har en förmåga att få alla att känna sig bekväma i situationen även om man inte är van eller gillar att stå framför kameran. Vi har bara gott att säga och ser fram emot fler fotograferingar längre fram!"
En bebis sitter på en filt med sin mamma och pappa och tittar upp i kameran.
- Malin & Emil

Digitala bilder

Efteråt köper ni era digitala bilder, de levereras i både högupplöst och lågupplöst format. Högupplöst format kan framkallas i upp till ca 50×70 cm. Lågupplöst format passar perfekt till sociala medier eller som bakgrundsbild på mobilen.

Förstoring familjebild

Förstoringar och canvastavlor

Priser på förstoringar från 400 kronor.
Priser på canvasdukar monterade på kilram, från 1 400 kronor.

lediga tider 2 november och 4 november

Boka din julkortsfotografering här

Endast ett fåtal tider erbjuds och det är först till kvarn, så vänta inte med att boka. Om du inte fått mail med bokningsbekräftelse och bokningsfaktura inom 2 dagar efter bokningen, kolla din skräppost och ta sen kontakt med mig direkt på hej@mwfotograf.se.

Du bokar genom att klicka på datumet i kalendern (sitter du med mobil så scrolla ned lite på det vita fältet), välj din önskade tid och fyll i uppgifterna som efterfrågas.