barnfotografering i Eksjö

Minisession

En minisession är som en vanlig fotografering men kortare, perfekt för dig som är osäker på om ert barn orkar en timmes fotografering. Ni kommer få flera härliga och gosiga bilder på era barn under denna tid. Jag är en ninjafotograf vars mästarskills är att fånga många mysiga stunder på kort tid!

Fotograferingen under denna minisession sker i en uppbygd miljö med viss utvald rekvisita. Miljön kommer vara stilren för att ge ett tidlöst intryck. Det ger er även möjlighet att få en mer personlig touch i bilderna med tex färger och mönster på barnens kläder.

planerat datum:

20 december 2022 - i Eksjö

Endast ett fåtal platser kommer erbjudas, det är först till kvarn att boka om du önskar en specifik tid.

Ett syskonpar ligger ner på golvet och busar
"Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild!"
”Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild! 🙂 Så fint att du kunde bidra till att hålla E så glad och trygg också. Jag tror verkligen på din fotofilosofi. Känns äkta! Kommer rekommendera dig till alla!”
Familjefotografering utomhus
- Elida & Jacob

Minisession – från bokning till leverans

Såhär går det till

Julkortsfotografering i Eksjö

Kontakt & bokning

Ni bokar er tid via bokningskalendern nedan och får då en bokningsfaktura på 500 kronor som reserverar er tid. Den betalas inom 3 dagar och när den är betald är er tid bokad. Tänk på att tiderna är först till kvarn så vänta inte med att boka om ni önskar en specifik tid.

Fotograf Mia Modigh Westlund (www.mwfotograf.se)

Förberedelser

När er tid är bokad får ni en digital inför-guide med information och inspiration kring klädval och annat. Ni får även svara på några frågor digitalt, inför fotograferingen som kan hjälpa mig i mina förberedelser.

Ettåring håller sin mamma i händerna och går

Fotografering

Vi träffas på Vinkelgatan 17A i Eksjö, och fotograferar i 20 minuter. Eftersom det är fler familjer som bokat in tider efter er så är det viktigt att ni kommer i tid. På platsen kommer det finnas lite olika typer av rekvisita som ni kan välja fritt att ha med, exempelvis filtar, trälådor osv. Kransen i bakgrunden på denna bilden kommer inte finnas med, utan bakgrunden kommer vara neutral och inte förknippad med jul.

Barnfotografering i Eksjö

Leverans

Inom tre veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett webbgalleri, här väljer ni de bilderna ni önskar köpa. I paketet ni bokat ingår 2 digitala bilder men ni kan välja att köpa till fler bilder om ni önskar. Ni gör ert val av bilder inom 5 dagar, när det är klart får ni er slutfaktura samt för eventuella tillval/extra bilder) och när den fakturan är betald öppnar jag så ni kan ladda ner era bilder i högupplöst och lågupplöst format från galleriet. Eventuella fysiska produkter skickas hem till er inom 3 veckor (för förstoringar) eller 6 veckor (för fotoböcker) från det att er faktura är betald.

Vanliga frågor

Då platsen vi kommer vara på är begränsad i sitt utrymme, samt att tiden är lite kortare, så är fotograferingen endast avsatt för en familj på max 5 personer.

Om du eller någon i din familj blir sjuka på fotograferingsdagen och det inte finns möjlighet att boka om till ett annat datum i närtid, får ni ett presentkort hos mig motsvarande värde (500 kr) som ni kan använda hos mig inom 1 år. 

Ni får en digital guide med tips inför fotograferingen, när er tid är bokad.

Självklart! Oavsett om ni har barn, pälsbebisar eller är en familj på två vuxna, så är ni välkomna att boka in er fotografering!

Julkortsfotografering

En busig familjefotograf

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag älskar små familjetraditioner och speciellt att göra dem till något eget. När vi äter tacos på fredagar har vi sombreros på oss och en speciell taco-playlist i bakgrunden som heter ”FredagsFiesta”. Sedan är det söndagsbrunch med pannkakor och grädde. Viktiga traditioner i vår lilla familj. Sådana små saker som gör att man längtar lite extra. All ära för att leva i nuet, men ibland måste man ha små gosiga saker att se fram emot också.

När jag fotograferar familjer kan ni släppa oron över stela poseringar, skolfoto eller att jag säger ”titta in i kameran och le”. Jag leker fram skratt, ber er näsgnugga och viska något busigt i öronen. Bli inte förvånade om barnen ropar snigelfis nästa gång vi ses!

Med mig som fotograf blir det roligt och ni kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och guidar er utan att det blir stelt.

Fotograf Mia Modigh Westlund

Varför en minifotografering?

Behöver du övertyga din partner?

Ett syskonpar kramas på sin fotografering

Kort tid

20 minuters fotografering är precis lagom för barn (och vuxna) med spring i benen. Ni behöver inte avsätta en hel dag utan hinner åka och fika eller köpa de sista julklapparna efteråt.

Det blir av!

Datumet och tiden är satt, ni behöver inte checka av scheman eller pussla med ledigheter, det är bara att boka och dyka upp.

Priset

Med en bestämd plats och flera fotograferingar samma dag kan jag erbjuda ett mindre och förmånligare paket.

"fuck it, vi tar alla!"
"Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!"
Familjefotografering i Eksjö
- Sandra & Jesper
Barnfotografering i Eksjö

Din investering

Minisession i Eksjö

♥ 20 minuters fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop

♥ 2 digitala bilder i högupplöst format

1 500 kronor

500 kr betalas vid bokning för att reservera er tid.

Att göra något med bilderna

Extrabilder och produkter

Ni kan självklart välja att köpa till fler bilder i efterhand:

  • 1 extra bild styckpris 500 kr
  • 5 extra bilder 2 000 kr

    500 kronor rabatt mot att köpa styckpris.

Ni kan också köpa till förstoringar på fantastiskt vackert fine-art papper:

Förstoring familjebild
  • 20x30 cm 1 000 kr
  • 30x40 cm 1 400 kr
  • 50x70 cm 2 000 kr

lediga tider 20 december

Boka din minisession här

Endast ett fåtal tider erbjuds och det är först till kvarn, så vänta inte med att boka. Om du inte fått mail med bokningsbekräftelse och bokningsfaktura inom 2 dagar efter bokningen, kolla din skräppost och ta sen kontakt med mig direkt på hej@mwfotograf.se.

Du bokar genom att klicka på datumet i kalendern (sitter du med mobil så scrolla ned lite på det vita fältet), välj din önskade tid och fyll i uppgifterna som efterfrågas.