familjefotografering i Stockholm

Minisession

En minisession är som en vanlig fotografering men kortare, perfekt för dig som är osäker på om ert barn orkar en timmes fotografering. Ni kommer få flera härliga och gosiga bilder på er familj och barnen under denna tid. Jag är en ninjafotograf vars mästarskills är att fånga många mysiga stunder på kort tid!

Fotograferingen under en minisession sker på en specifik plats jag valt ut och det enda ni behöver göra är att dyka upp till er bokade tid. Platsen kommer ha en höstig miljö och det kommer finnas gosiga filtar ni kan sitta på.

planerat datum:

8 oktober 2022 - i Stockholm

Familjefotografering utomhus
"Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild!"
”Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild! 🙂 Så fint att du kunde bidra till att hålla E så glad och trygg också. Jag tror verkligen på din fotofilosofi. Känns äkta! Kommer rekommendera dig till alla!”
Familjefotografering utomhus
- Elida & Jacob

Minisession – från bokning till leverans

Såhär går det till

Familjefotograf i Småland

Kontakt & bokning

Ni bokar er tid via bokningskalendern nedan och får då en bokningsfaktura på 50% av kostnaden, 750 kronor, till er mail. Den betalas inom 3 dagar och när den är betald är er tid bokad. Tänk på att tiderna är först till kvarn så vänta inte med att boka om ni önskar en specifik tid.

Familjefotografering i Stockholm

Förberedelser

När er tid är bokad får ni en digital inför-guide med information och inspiration kring klädval och annat. 3 dagar innan fotograferingen får ni exakt adress till platsen för fotograferingen, denna kan nämligen komma att ändras beroende på väder. Platsen kommer oavsett att vara på Gärdet eller Djurgården.

Gravidfotografering i Småland

Fotografering

Vi träffas på bestämd plats och fotograferar i ca 15 minuter. Eftersom det är fler familjer som bokat in tider efter er så är det viktigt att ni kommer i tid. På platsen kommer det finnas lite gosiga filtar ni kan sitta på.

Familjefotografering i Stockholm

Leverans

Inom två veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett webbgalleri. Här väljer ni de bilderna ni önskar köpa. I grundpaketet ingår 2 bilder men ni kan välja att köpa till fler bilder om ni önskar. Ni gör ert val inom 5 dagar, när det är klart fakturerar jag er slutsumma (750 kr + eventuella tillval/extra bilder) och när den fakturan är betald öppnar jag så ni kan ladda ner era bilder i högupplöst och lågupplöst format från galleriet.

Vanliga frågor

Eftersom tiden är begränsad är fotograferingstiden endast avsatt för en familj med föräldrar + barn.

Mulet väder är bra fotoväder, men om det ösregnar har jag ett reservdatum avsatt till den 16 oktober.

Om du eller någon i din familj blir sjuka på fotograferingsdagen får ni ett presentkort hos mig motsvarande värde (750 kr) som ni kan använda hos mig inom 1 år. 

Ni får en digital guide med tips inför fotograferingen, när er tid är bokad.

Självklart! Oavsett om ni har barn, pälsbebisar eller är en familj på två vuxna, så är ni välkomna att boka in er fotografering!

Familjefotograf i Stockholm

En busig familjefotograf

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag älskar små familjetraditioner och speciellt att göra dem till något eget. När vi äter tacos på fredagar har vi sombreros på oss och en speciell taco-playlist i bakgrunden som heter ”FredagsFiesta”. Sedan är det söndagsbrunch med pannkakor och grädde. Viktiga traditioner i vår lilla familj. Sådana små saker som gör att man längtar lite extra. All ära för att leva i nuet, men ibland måste man ha små gosiga saker att se fram emot också.

När jag fotograferar familjer kan ni släppa oron över stela poseringar, skolfoto eller att jag säger ”titta in i kameran och le”. Jag leker fram skratt, ber er näsgnugga och viska något busigt i öronen. Bli inte förvånade om barnen ropar snigelfis nästa gång vi ses!

Med mig som fotograf blir det roligt och ni kan känna er trygga med att jag vet vad jag gör och guidar er utan att det blir stelt.

Fotograf Mia Modigh Westlund

Varför en minifotografering?

Behöver du övertyga din partner?

Familjefotograf i Eksjö

Kort tid

15 minuters fotografering är precis lagom för barn (och vuxna) med spring i benen. Ni behöver inte avsätta en hel dag utan hinner åka till Skansen efteråt.

Det blir av!

Datumet och tiden är satt, ni behöver inte checka av scheman eller pussla med ledigheter, det är bara att boka och dyka upp.

Priset

Med en bestämd plats och flera fotograferingar samma dag kan jag erbjuda ett mindre och förmånligare paket.

Julklapparna är kirrade!

Det finns inget som gör barnens mor- och farföräldrar gladare än bilder på barnbarnen och familjen! Gör fotograferingen och beställ förstoringar så har ni julklapparna klara i tid.

"fuck it, vi tar alla!"
"Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!"
Familjefotografering i Eksjö
- Sandra & Jesper
Familjefotografering i solnedgången

Din investering

Minisession i Stockholm

♥ 15 minuters fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop

♥ 2 digitala bilder i högupplöst format

1 500 kronor

50% betalas vid bokning för att reservera din tid = 750 kr.

Att göra något med bilderna

Produkter

Förstoring familjebild

Ni kan också köpa till förstoringar på fantastiskt vackert fine-art papper:

  • 20x30 cm 800 kr
  • 30x40 cm 1 200 kr
  • 50x70 cm 1 800 kr

lediga tider 8 oktober

Boka din minisession här

Endast ett fåtal tider erbjuds och det är först till kvarn, så vänta inte med att boka. Om du inte fått mail med bokningsbekräftelse och bokningsfaktura inom 3 arbetsdagar efter bokningen, kolla din skräppost och ta sen kontakt med mig direkt på hej@mwfotograf.se.