Lyxigt fotoalbum

tillverkat för hand med omslag i raw linne

Lyxigt fotoalbum

Att bläddra i gamla fotoalbum är verkligen som att kastas tillbaka i tiden. När jag var barn spenderade jag många helger och lov hos min farmor. Jag älskade att få titta i hennes gamla fotoalbum, se bilder på pappa när han var barn, men även farmor när hon var ung. Vilken tidsmaskin! Än idag när jag besöker min mormor och låtsasmorfar, som är de som finns kvar i livet av den generationen, så tycker jag det är fantastiskt med alla gamla fotografier. Det finns inramade bilder i bokhyllorna och på väggarna. Ansikten av människor som betyder något för dem, människor som jag känner igen från svunna tider. 

När jag var hos min svärmor för ett tag sedan plockade hon fram gamla fotoalbum från tiden då min man Glenn var barn. Han tyckte inte det var speciellt roligt, men för mig var det fantastiskt! Att få se bilder från hans uppväxt, hur han såg ut som barn och nyfödd, och bröllopsbilderna på mina svärföräldrar!

De känslorna jag upplever när jag tittar på gamla fotografier, de känslorna är vad jag hoppas att bilderna från mig ska framkalla hos er, era barn och barnbarn.

Fotobok med bröllopsbilder

Minnen bevaras bäst i ett vackert fotoalbum

Bilderna från er dag är inte bara bilder, de är minnen från något stort i era liv. Hade ni inte tyckt att er dag var en stor och betydelsefull dag så hade ni antagligen aldrig haft med mig där? Era minnen förtjänar att lyftas fram i ljuset, ut i verkligheten, få upplevas av betraktare, på riktigt!

Du tänker att du kan fixa ett fotoalbum själv? Jag vet hur resonemanget går.
“Jag ska ta tag i det där sen, jag ska fixa ett album med alla bilder sen när jag är ledig. På helgen. På semestern. Sen.”

När är sen? Det tog mig 3,5 år att göra ett album med våra bröllopsbilder. Tre-och-ett-halvt-år. Det är ju nästan bara sjukt. Och då är jag ändå bröllopsfotograf?! Min man Glenn fick albumet i julklapp, när vi firade jul hos hans föräldrar. Hans pappa bläddrade i det albumet flera gånger den helgen. Först då gick det upp för mig att hans föräldrar inte sett fler bilder är de som vi skickade som tackkort! Herrejösses. De har ju inte facebook och instagram, de enda ställena jag lagt ut massa bilder på. Och där sitter vi med minnen från en av de största dagarna i vårt liv, och så får inte ens de viktigaste personerna i våra liv, ta del av dem? 

Fotobok med bröllopsbilder

Lyxigt fotoalbum i erat bröllopspaket

Detta var faktiskt anledningen till att jag började inkludera fotoalbum i mina bröllopspaket. För jag vet hur det är. Livet händer, vardagen händer, dagarna är stressiga. Sen kommer aldrig. Eller väldigt, väldigt sent. Så varför vänta på sen, när ni kan ha ett album nästan direkt?

Om ert bröllop är under månaderna maj-augusti, så skapar jag ert fotoalbum i slutet av oktober, för att hinna skicka det till leverantören i god tid innan jul. Det gör att ni får ert fotoalbum lite som en julklapp från mig! Det är dessutom ett ypperligt tillfälle att beställa extra kopior på albumet, som ni kan ge till just föräldrar, mor- och farföräldrar, som julklapp. För vad för bättre gåva finns, än minnen bevarade i ett album? ❤️

Här kan du läsa mer om mina bröllopspaket.

Fotobok med bröllopsbilder