Julkortsfotografering 2021 i Eksjö

julkort 2021

Äntligen är den här! Högtidernas högtid 🎄 Jag älskar verkligen julen och allt som hör till.

Äntligen skickar man lite mer snigelpost, lite mer handskrivet och med lite mer omtanke om våra äldre släktingar som inte har instagram och facebook. Äntligen är det deras tur att få en uppdaterad bild på barnbarnen! För om det är någonting som uppskattas såhär i juletider, framförallt efter en pandemi där många fått sitta ensamma, så är det väl ändå fina bilder på familjens små charmtroll!

Välkomna till min lilla julkortsstudio som sprider julmusik och doften av pepparkakor. Efter fotograferingen får ni självklart smaka på både pepparkakor och julmust innan ni åker hem 🤶🏻

Julkortsfotografering i Eksjö

Julkortsfotografering a´la minisession

miljö och kläder

Vi fotograferar ert julkort hemma hos mig i en julscen som är en kombination av bohemisk jul. Avskalad och neutral men mysig, mjuk och härlig. Ni väljer själva vad barnen har för kläder på sig, är det matchande jultröjor, tomtedräkt eller en pepparkaksgubbe, allt är välkommet så länge ni är nöjda med valet. Jag föreslår att ni väljer bort kläder med stora tryck (Frozen, Superman osv) och vid fler barn blir bilden som bäst om färgerna harmoniserar med varandra.

bokning och betalning

Ni väljer en av tiderna i formuläret nedan, som passar er. Ni får en bokningsbekräftelse på datum och tid och en faktura på julkortspaketet via mail. Det är först till kvarn på tiderna så om någon hinner före på just tiden du önskat, återkommer jag med förslag på annan ledig tid. Fakturan betalas inom tre dagar för att reservera er plats och tid. Information om adress och övrig information inför fotograferingen kommer via mail i god tid innan fotograferingen.

om fotograferingen

Fotograferingen varar i ca 20 minuter och det finns bokningsbara tider söndagen 7 november (OBS! Fullbokad)  och lördagen 13 november. På grund av hög efterfrågan finns nu även lediga tider söndagen 14 november! 

ombokning vid sjukdom

Kostnaden för julkortsfotograferingen är ej återbetalningsbar vid avbokning. Om ni pga sjukdom behöver boka om tiden kommer ett reservdatum erbjudas. Om ni inte kan det datumet får ni ett presentkort på summan som kan användas till en vanlig familjefotografering vid ett senare tillfälle.

leverans

Efter en vecka får ni ett webbgalleri till er mail där ni väljer era bilder. Det ingår 3 bilder och ni kommer kunna ladda ner dem till dator och mobil i både högupplöst format för framkallning till julkort eller förstoringar samt i webbformat för sociala medier.

Julkortsfotografering i Eksjö

Fotografen & personen Mia

jag älskar julen, glögg och pepparkakor

Jag är en obotlig jul-älskare. Jag börjar sjunga på jullåtar kring midsommar och längtar efter ris a’la malta i juli. Min man Glenn blir tokig på mig om jag köar för att köpa första julmusten i oktober men han gör alltid en julskinka till mig i födelsedagspresent i november 🙌🏻 Om jag hade fått bestämma hade vi julpyntat i november, men jag håller mig till första advent även om jag ibland kikar in på min färdigpyntade bordsgran som står gömd i garderoben 🎄

Att erbjuda julkortsfotografering blir lite extra lyxigt för mig eftersom det ger mig en anledning att tjuvstarta julen lite redan i november! Med flera års erfarenhet av att fotografera busiga barn ser jag fram emot att få ta fina bilder på era charmtroll 😍

Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund
Syskonfotografering
Julkortsfotografering

Det här ingår

20 minuters fotografering

Personligt webbgalleri med bilderna från er fotografering

3 st bilder i färg som ni kan framkalla till julkort eller större förstoring, samt bilderna i webbanpassatformat för sociala medier

1 500 kr

Julkortsfotografering i Eksjö

Bokningsförfrågan julkort 2021

begränsat antal tider

Tiderna är begränsade och bokas upp snabbt, så vänta inte om ni vill kunna skicka årets finaste julkort!

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se 

    * Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen. Genom att skicka detta formulär godkänner du ovanstående villkor.

    Julkortsfotografering i Eksjö
    Julkortsfotografering i Eksjö