fota julkort i eksjö

Fota julkort i Eksjö

Vill du också ha professionella bilder till julkorten i år? Är du trött på att stå där med mobilen och inte få till det eller att sätta kameran på självutlösare för att sen ändå inte komma med i bild? Då löser jag detta, här har du mig i centrala Eksjö! 😉 Jag är fotografen från Blekinge som älskar kramar, kaffe och kladdkaka 😍

Myshörnan i min lilla studio här i hemmet står redo! ❤️

 
Välkommen!
Julkortspaketet

30 minuters fotografering

3 digitala bilder, redigerade i färg, levereras högupplösta så du enkelt kan framkalla julkorten själv.

1 000 kronor, varav 500 kronor betalas vid bokning för att garantera er bokade tid.

Självklart går det bra att köpa fler bilder, att få dem i svartvitt eller att beställa era julkort hos mig!

Lediga tider för julkortsfotografering finns under vecka 43, 44 och 45. Bokning behöver ske så snart som möjligt, så ni hinner få era bilder i god tid innan det är dags att skicka alla julkort!

Skicka din förfrågan i formuläret nedan. Har du inte fått svar inom 24 timmar, kolla skräpposten eller skicka till mig igen på hej@mwfotograf.se

Helger kan ha lite längre svarstid.

Julkortsfotografering i Eksjö
Julkortsfotografering i Eksjö


* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *


JaNej

Julkortsfotografering i Eksjö
Julkort i Eksjö