Familjefotograf i Småland

familjefotograf - barnfotograf - nyföddfotograf

Familjefotograf som dokumenterar livet som det är. Med äkta känslor, skratt, tårar och lek. På riktigt.

Familjefotograf i Eksjö, här har du mig! Fotografen från Blekinge som älskar kramar, kaffe och kladdkaka 😍

Jag vill ge er en stund att minnas, för att sedan leverera bilder som bevarar det minnet. Ni vet livet, det där som passerar så fort. Och nog för att din senaste mobil tar grymma bilder, men visst är det trist att aldrig vara med på bild hela familjen tillsammans?

Minns du när du som barn besökte dina mor och farföräldrar? Inte nog med att det ofta bjöds på sju sorters kakor, hembakade så klart. Så fanns där också alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn? Leta likheter mellan er. Titta på bilderna på släktingar som inte längre finns med er.. ❤️ Det är dessa minnen som jag vill hjälpa er att bevara. Ögonblick av känslor som är vackra på era väggar, i ett fotoalbum eller på julkort till farmor.

Längst ner på denna sidan finns mitt kontaktformulär. Berätta lite om vilka ni är och vad ni önskar för typ av fotografering så återkommer jag med pris- och boknings information.

Familjefotograf med inriktning på lifestyle

fotografering i hemmet

Familjefotograf i hemmet? Jag älskar verkligen att fotografera lifestyle, hemma-hos fotografering! Att fånga livet som det är, på riktigt. Alla ögonblick och stunder av både skratt, tårar och bus. Ni behöver inte ens städa eller tvätta fönstren, det där syns inte på bilderna. Och vardagsstöket, ja det har ju alla. Antingen låter ni det vara där eller så kör ni en tonårsstädning! Alltså, göm undan allting i en garderob, under sängen eller i en låda, funkar faktiskt jättebra 😉

Lifestyle är även det sättet jag fotograferar nyfödda på. Jag poserar inte er bebis utan jobbar med naturliga bilder, där ni som föräldrar eller syskon är med, håller, byter blöja etc. Jag är både en fluga på väggen och en del i leken och buset med barnen, samtidigt som jag fotograferar dokumentärt. Det är det som är min stil.

Ni vet hur barn fungerar

våga vägra sitta fint

Lite som Villfarelser säger – De sa åt mig att sitta fint så jag satte mig fult. Om vi säger till barnen att de ska sköta sig (vem vet ens vad det betyder?!) så kommer de göra precis tvärt om. Därför är mina fotograferingar fulla med bus, mun-pruttar, sagor, spel och lek. Jag vet att som förälder så har ni kanske en önskan om en bild där barnen och ni alla sitter fint och tittar in i kameran, självklart ska alla le samtidigt. Mitt jobb handlar naturligtvis inte bara om att busa, utan om att ni ska känna er nöjda! Så ja, vi kommer försöka få till en sådan bild också. Men bara så ni vet, det är inte alltid barnen går med på det. Men det blir faktiskt otroligt bra ändå. Jag lovar!

Familjefotografering i Eksjö

information

Bokning
För att boka betalar ni en fotograferingsavgift som garanterar er tid.

Ombokning
Fi ombokning vid dåligt väder eller sjukdom.

Reseersättning
Inom Eksjö kommun ingår reseersättning. På annan plats utgår en milersättning om 45 kr/mil.

Leverans
Inom 3 veckor får ni tillgång till ett privat webbgalleri där ni i lugn och ro kan välja vilka bilder ni önskar köpa. När ni gjort ert val får ni en slutfaktura på bilderna. När den är betald kan ni ladda ner alla bilderna till er dator och telefon, i högupplöst och webbformat.

Fotoalbum, förstoringar, inbjudningskort till dop etc.
Jag erbjuder möjligheten att köpa printade produkter i högsta kvalité, tillverkade för hand, helt enligt önskemål. Perfekt att ge bort i julklapp till mor- och farföräldrar “som har allt”!

familjefotografering

lifestyle 2 timmar

Ca 2 timmars fotografering hemma hos er. Leka med lera, lägga pussel, bada, läsa sagoböcker, baka. Vi hittar på roliga saker i ert hem och jag följer med er under 2 timmar och fångar er familj.

Familjefotograf i Eksjö

familj- och barnfotografering

utomhus

Ca 1 timmes fotografering utomhus, full med lek, bus och kramar. Jag fotograferar er familj på omsorgsfullt utvald plats utomhus. Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder.

Familjefotograf i Småland

nyföddfotografering

lifestyle

Jag fotograferar nyfödda i lifestyle-stil, vilket innebär att jag följer med er i hemmet under 2 timmar och dokumenterar matning, blöjbyten, bad, lek, och allt som händer runtomkring.

Nyföddfotografering lifestyle i Eksjö

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad

LEDIGA TIDER
FEBRUARI:
MARS:
APRIL:
MAJ:
1 tid kvar
3 tider kvar
2 tider kvar
2 tider kvar

Tider för juni, juli och augusti släpps i april.

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning om barnen skulle bli sjuka eller vi skulle få dåligt väder. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka er förfrågan.

Bokningsförfrågan

Endast ett fåtal bokningar varje månad

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning om barnen skulle bli sjuka eller vi skulle få dåligt väder. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka er förfrågan.

Ni skickar en bokningsförfrågan via formuläret här nedan. Inom 2 arbetsdagar får ni mailsvar med lediga datum och prisuppgifter.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se men besvara gärna formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er!


* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *


JaNej

Familjefotografering i hemmet

Söker ni en nyföddfotograf som poserar er nyfödda? Då kan jag varmt rekommendera Ida på Mrs Frankie. Hon är utan tvekan Sveriges bästa nyföddfotograf.