Familjefotograf i Småland

familjefotograf - barnfotograf - nyföddfotograf

Familjefotograf i Eksjö, här har du mig! Fotografen från Blekinge som älskar kramar, kaffe och kladdkaka 😍

Jag vill ge er en stund att minnas, för att sedan leverera bilder som bevarar det minnet. Ni vet livet, det där som passerar så fort. Och nog för att din senaste mobil tar grymma bilder, men visst är det trist att aldrig vara med på bild hela familjen tillsammans?

Minns du när du som barn besökte dina mor och farföräldrar? Inte nog med att det ofta bjöds på sju sorters kakor, hembakade så klart. Så fanns där också alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn? Leta likheter mellan er. Titta på bilderna på släktingar som inte längre finns med er.. ❤️ Det är dessa minnen som jag vill hjälpa er att bevara. Ögonblick av känslor som är vackra på era väggar, i ett fotoalbum eller på julkort till farmor.

Längst ner på denna sidan finns mitt kontaktformulär. Berätta lite om vilka ni är och vad ni önskar för typ av fotografering så återkommer jag med pris- och boknings information.

Lifestylefotografering i hemmet
Familjefotografering lifestyle i Eksjö
Nyföddfotografering i Eksjö
Nyföddfotografering i lifestyle i Småland
Lifestylefotografering i hemmet
Lifestyle nyföddfotografering i Småland

Lifestyle

fotografering i hemmet

Familjefotograf i hemmet? Jag älskar verkligen att fotografera lifestyle, hemma-hos fotografering! Att fånga livet som det är, på riktigt. Alla ögonblick och stunder av både skratt, tårar och bus. Ni behöver inte ens städa eller tvätta fönstren, det där syns inte på bilderna. Och vardagsstöket, ja det har ju alla. Antingen låter ni det vara där eller så kör ni en tonårsstädning! Alltså, göm undan allting i en garderob, under sängen eller i en låda, funkar faktiskt jättebra 😉

Lifestyle är även det sättet jag fotograferar nyfödda på. Jag poserar inte er bebis utan jobbar med naturliga bilder, där ni som föräldrar eller syskon är med, håller, byter blöja etc. Jag är både en fluga på väggen och en del i leken och buset med barnen, samtidigt som jag fotograferar dokumentärt. Det är det som är min stil.

Lifestyle fotografering i Eksjö
Lifestyle fotografering av nyfödd i Eksjö
Nyföddfotografering i Småland
Barnfotografering i Eksjö
Lifestylefotografering i hemmet
Lifestyle fotografering av nyfödd i Eksjö

Bokning

såhär går det till

Ni skickar en bokningsförfrågan via formuläret längst ner på denna sidan. Inom 2 arbetsdagar får ni mailsvar med lediga datum och prisuppgifter. Vi går igenom era önskemål och bestämmer en lämplig plats tillsammans. Jag fotograferar inte i en klassisk studio utan älskar att få leka loss utomhus i naturen eller inomhus hos er.

Familjefotografering i Eksjö
Lifestylefotografering i hemmet
Nyföddfotograf i Eksjö
Barnfotografering i Eksjö
Lifestyle fotografering i Eksjö

Ni vet hur barn fungerar

våga vägra sitta fint

Lite som Villfarelser säger – De sa åt mig att sitta fint så jag satte mig fult. Om vi säger till barnen att de ska sköta sig (vem vet ens vad det betyder?!) så kommer de göra precis tvärt om. Därför är mina fotograferingar fulla med bus, mun-pruttar, sagor, spel och lek. Jag vet att som förälder så har ni kanske en önskan om en bild där barnen och ni alla sitter fint och tittar in i kameran, självklart ska alla le samtidigt. Mitt jobb handlar naturligtvis inte bara om att busa, utan om att ni ska känna er nöjda! Så ja, vi kommer försöka få till en sådan bild också. Men bara så ni vet, det är inte alltid barnen går med på det. Men det blir faktiskt otroligt bra ändå. Jag lovar!

Familjefotografering i Eksjö
Lifestyle fotografering av nyfödd i Eksjö
Familjefotografering i snön i Småland
Lifestyle fotografering i Småland
Familjefotograf i Eksjö

Information

Inför-broschyr
Ni får en digital broschyr med tips och råd inför er fotografering.

Ombokning
Ni har kostnadsfri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom.

Reseersättning
Inom Eksjö kommun ingår reseersättning. På annan plats utgår en milersättning om 45 kr/mil från min hemadress. Om fotograferingen bokas i samband med att jag har något annat ärende på samma ort, kan reseersättningen ingå. Exempelvis samtidigt som jag hälsar på mina föräldrar i Karlshamn.

Bildpaket
Efter fotograferingen får ni ert urval i ett privat onlinegalleri. Där kan ni i lugn och ro välja ut era favoritbilder som ni önskar köpa.

Förstoring
När ni köper alla bilder i ert urval får ni en valfri förstoring på köpet i storlek A3.

Leverans
När ni valt vilka bilder ni vill köpa så slutför jag eventuell redigering, när det är klart och slutfakturan betald, får ni en kod så ni kan ladda ner era bilder från onlinegalleriet.
Om ni önskar få alla bilder på ett USB-minne så kan ni antingen ta med ett eget till fotograferingen, på minst 4 GB. Alternativt kan ni köpa ett av mig för 150 kr.

familjefotografering

lifestyle 2 timmar

Ca 2 timmars fotografering hemma hos er. Leka med lera, lägga pussel, bada, läsa sagoböcker, baka. Vi hittar på roliga saker i ert hem och jag följer med er under 2 timmar och fångar er familj.

Lifestyle fotografering i Eksjö

familj- och barnfotografering

utomhus

Ca 1 timmes fotografering utomhus, full med lek, bus och kramar. Jag fotograferar er familj på omsorgsfullt utvald plats utomhus. Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder.

Barnfotografering i Eksjö

nyföddfotografering

lifestyle

Jag fotograferar nyfödda i lifestyle-stil, vilket innebär att jag följer med er i hemmet under 2 timmar och dokumenterar matning, blöjbyten, bad, lek, och allt som händer runtomkring.

Nyföddfotografering lifestyle i Eksjö
Lyxigt fotoalbum
Lyxigt fotoalbum


* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *


JaNej

Barnfotograf i Eksjö