Familjefotograf i Småland

familjefotograf - nyföddfotograf - barnfotograf

Familjefotograf som dokumenterar livet som det är. Med äkta känslor, skratt, tårar och lek. På riktigt.

Familjefotograf i Eksjö, här har du mig! Fotografen från Blekinge som älskar kramar, kaffe och kladdkaka 😍

Jag vill ge er en stund att minnas, för att sedan leverera bilder som bevarar det minnet. Ni vet livet, det där som passerar så fort. Och nog för att din senaste mobil tar grymma bilder, men visst är det trist att aldrig vara med på bild hela familjen tillsammans?

Minns du när du som barn besökte dina mor och farföräldrar? Inte nog med att det ofta bjöds på sju sorters kakor, hembakade så klart. Så fanns där också alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn? Leta likheter mellan er. Titta på bilderna på släktingar som inte längre finns med er.. ❤️ Det är dessa minnen som jag vill hjälpa er att bevara. Ögonblick av känslor som är vackra på era väggar, i ett fotoalbum eller på julkort till farmor.

Längst ner på denna sidan finns mitt kontaktformulär. Berätta lite om vilka ni är och vad ni önskar för typ av fotografering så återkommer jag med pris- och boknings information.

"Kommer rekommendera dig till alla!"

Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild! 🙂 Så fint att du kunde bidra till att hålla E så glad och trygg också. Jag tror verkligen på din fotofilosofi. Känns äkta! Kommer rekommendera dig till alla!

– Elida & Jacob

Familjefotografering i Småland

Fotografen & personen Mia

jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Jag dricker lite för mycket kaffe, bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och skrattar alltid åt mina egna skämt 🤷🏻‍♀️ Jag är hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver.

När jag fotograferar barn och familjer så är mitt stora fokus GLÄDJE! Jag vill att ni ska ha roligt, skratta, busa, kramas, älska. Min ambition är att era barn (och ni vuxna) ska minnas dagen med värme och glädje i hjärtat och tänka “det här vill vi göra om igen!”.

Läs mer om mig här!

Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund
Familjefotograf i Eksjö

Familjefotograf med inriktning på lifestyle

fotografering i hemmet

Familjefotograf i hemmet? Jag älskar verkligen att fotografera lifestyle, hemma-hos fotografering! Att fånga livet som det är, på riktigt. Alla ögonblick och stunder av både skratt, tårar och bus. Ni behöver inte ens städa eller tvätta fönstren, det där syns inte på bilderna. Och vardagsstöket, ja det har ju alla. Antingen låter ni det vara där eller så kör ni en tonårsstädning! Alltså, göm undan allting i en garderob, under sängen eller i en låda, funkar faktiskt jättebra 😉

Lifestyle är även det sättet jag fotograferar nyfödda på. Jag poserar inte er bebis utan jobbar med naturliga bilder, där ni som föräldrar eller syskon är med, håller, byter blöja etc. Jag är både en fluga på väggen och en del i leken och buset med barnen, samtidigt som jag fotograferar dokumentärt. Det är det som är min stil.

"du har fångat våra viktigaste stunder här i livet"

Tack Mia Modigh Westlund för dessa bilder, du har fångat våra viktigaste stunder här i livet och ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!

– Alva & Anders

Nyföddfotografering i lifestylestil

Familjefotografering utomhus

lifestyle utomhus

Även utomhus har jag lifestyle-tänket när jag fotograferar. Vi leker, busar, kramas, letar apor i öronen och annat kul som gör barnen på glatt humör. Hos mig är det inte så mycket “sitt still och titta in i kameran” och det här med stela skolfotografier kan ni helt glömma! Vi har en lek-dejt som handlar om att ha roligt, för jag fångar ER så som just ni är, på riktigt!

Familjefotografering i Eksjö

information inför er fotografering
bokning

Skicka er förfrågan via formuläret längst ner på sidan och berätta mer om vilka ni är och vad ni har för önskemål inför er fotografering, så återkommer jag med lediga datum. Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge er bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför blir jag snabbt fullbokad.

bokningskostnad

För att reservera er fotografering betalas 1 500 kr i samband med bokning.

ombokning

Om någon blir sjuk eller vi planerat att vara utomhus och vädret blir dåligt, så bokar vi om datumet utan några krångel.

efter fotograferingen

Jag lägger mycket omsorg och kärlek på era bilder, så inom 2 veckor får ni ett galleri med utvalda bilder som ni väljer mellan. Om ni önskar välja till fler bilder än de som ingår så kan ni köpa till dem enligt bildpaketen nedan.

Era bilder levereras högupplösta och i webbformat för fri användning när er slutfaktura är betald.

Det här ingår

1-2 timmars fotografering

Personligt webbgalleri med bilderna från er fotografering

10 st bilder högupplöst i både färg och svartvitt

5 000 kr

Bildpaket

fler bilder än de som ingår?

Om ni vill köpa till fler bilder än de som ingår i ert paket så kan ni göra det enligt dessa tre bildpaket

Lilla paketet

10 st extra digitala bilder

Levereras via webbgalleri

2 000 kr
Mellan paketet

20 st extra digitala bilder

Levereras via webbgalleri

3 000 kr
Stora paketet

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 50 st)

Levereras via webbgalleri

5 000 kr
Barnfotograf i Eksjö

Bokningsförfrågan

Endast ett fåtal bokningar varje månad

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning om barnen skulle bli sjuka eller vi skulle få dåligt väder. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka er förfrågan.

Ni skickar en bokningsförfrågan via formuläret här nedan. Inom 2 arbetsdagar får ni mailsvar med lediga datum och prisuppgifter.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se men besvara gärna formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er!


* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *

JaNej

Familjefotografering i hemmet

Söker ni en nyföddfotograf som poserar er nyfödda? Då kan jag varmt rekommendera Ida på Mrs Frankie. Hon är utan tvekan Sveriges bästa nyföddfotograf.