Familjefotograf i Småland

familjefotograf - nyföddfotograf - barnfotograf

Familjefotograf som dokumenterar livet som det är. Med äkta känslor, skratt, tårar och lek. På riktigt.

Familjefotograf i Eksjö, här har du mig! Fotografen från Blekinge som älskar kramar, kaffe och kladdkaka 😍

Jag vill ge er en stund att minnas, för att sedan leverera bilder som bevarar det minnet. Ni vet livet, det där som passerar så fort. Och nog för att din senaste mobil tar grymma bilder, men visst är det trist att aldrig vara med på bild hela familjen tillsammans?

Minns du när du som barn besökte dina mor och farföräldrar? Inte nog med att det ofta bjöds på sju sorters kakor, hembakade så klart. Så fanns där också alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn? Leta likheter mellan er. Titta på bilderna på släktingar som inte längre finns med er.. ❤️ Det är dessa minnen som jag vill hjälpa er att bevara. Ögonblick av känslor som är vackra på era väggar, i ett fotoalbum eller på julkort till farmor.

Längst ner på denna sidan finns mitt kontaktformulär. Berätta lite om vilka ni är och vad ni önskar minnas efter vår fotografering så återkommer jag med lediga tider och boknings information.

"vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla!"

Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!

– Sandra & Jesper

Familjefotograf i Eksjö

Fotografen & personen Mia

jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Jag dricker lite för mycket kaffe, bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och skrattar alltid åt mina egna skämt 🤷🏻‍♀️ Jag är hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver.

När jag fotograferar barn och familjer så är mitt stora fokus GLÄDJE! Jag vill att ni ska ha roligt, skratta, busa, kramas, älska. Min ambition är att era barn (och ni vuxna) ska minnas dagen med värme och glädje i hjärtat och tänka ”det här vill vi göra om igen!”.

Läs mer om mig här!

Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund
Nyföddfotografering

"Kommer rekommendera dig till alla!"

Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild! 🙂 Så fint att du kunde bidra till att hålla E så glad och trygg också. Jag tror verkligen på din fotofilosofi. Känns äkta! Kommer rekommendera dig till alla!

– Elida & Jacob

Familjefotografering i Småland

Familjefotograf med inriktning på lifestyle

fotografering i hemmet

Familjefotograf i hemmet? Jag älskar verkligen att fotografera lifestyle, hemma-hos fotografering! Att fånga livet som det är, på riktigt. Alla ögonblick och stunder av både skratt, tårar och bus. Ni behöver inte ens städa eller tvätta fönstren, det där syns inte på bilderna. Och vardagsstöket, ja det har ju alla. Antingen låter ni det vara där eller så kör ni en tonårsstädning! Alltså, göm undan allting i en garderob, under sängen eller i en låda, funkar faktiskt jättebra 😉

nyföddfotografering

Lifestyle är även det sättet jag fotograferar  nyfödda på. Jag poserar inte er bebis i klassiska nyföddposeringar utan jobbar med naturliga bilder, där ni som föräldrar eller syskon är med, håller, byter blöja etc. Jag är både en fluga på väggen och en del i leken och buset med barnen, samtidigt som jag fotograferar. Det är det som är min stil.

Jag fotograferar era nyföddbilder när bebis är mellan 7-14 dagar, för att få bilderna på det där första utseendet och när bebis lättare kommer ner i djupsömn. Förslagsvis under de första 10 dagarna då partnern generellt sett också är hemma, för de där vackra samlade familjebilderna.

Jag fotograferar lifestyle hemma hos er i Småland.

Familjefotografering utomhus

lifestyle utomhus

Även utomhus har jag lifestyle-tänket när jag fotograferar. Vi leker, busar, kramas, letar apor i öronen och annat kul som gör barnen på glatt humör. Hos mig är det inte så mycket ”sitt still och titta in i kameran” och det här med stela skolfotografier kan ni helt glömma! Vi har en lek-dejt som handlar om att ha roligt, för jag fångar ER så som just ni är, på riktigt!

Mina utomhusfotograferingar sker i Eksjö på noga utvalda platser.

Familjefotografering i Eksjö

information inför er fotografering
bokning

Skicka er förfrågan via formuläret längst ner på sidan och berätta mer om vilka ni är och vad ni har för önskemål inför er fotografering, så återkommer jag med lediga datum. Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge er bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför blir jag snabbt fullbokad.

betalning

För att reservera er fotografering betalas 1 500 kr i samband med bokning. Denna summan dras av på er slutfaktura. Er slutfaktura skickas efter fotograferingen när ni valt antal bilder ni önskar köpa. Utanför Eksjö tillkommer reseersättning à 45 kr/mil, denna kostnaden hamnar på slutfakturan.

ombokning

Om någon blir sjuk eller vi planerat att vara utomhus och vädret blir dåligt, så bokar vi om datumet utan några krångel.

efter fotograferingen

Jag lägger mycket omsorg och kärlek på era bilder, inom 2 veckor efter fotograferingen får ni ett webbgalleri med utvalda bilder där ni väljer vilka ni vill köpa. Om ni önskar välja till fler bilder än de som ingår så kan ni köpa till dem enligt bildpaketen nedan.

Era bilder levereras högupplösta och i webbformat för fri användning när er slutfaktura är betald.

Er förstoring

Det ingår en förstoring i storlek 20×30 cm, ni väljer vilken bild ni önskar i ert webbgalleri. Önskar ni köpa fler förstoringar kan ni göra detta samtidigt, kostnaden tillkommer då på slutfakturan. Spårbar frakt ingår.

Det här ingår

1 timmes fotografering

Personligt webbgalleri med bilderna från er fotografering

Personlig gallerishop där ni själva kan beställa högkvalitativa produkter med era bilder

10 st bilder högupplösta

En valfri förstoring i storlek 20×30 cm

5 000 kr

Bildpaket

fler bilder än de som ingår?

Om ni vill köpa till fler bilder än de som ingår i ert paket så kan ni göra det enligt dessa tre bildpaket:

Lilla paketet

Digitala bilder styckvis

Levereras via webbgalleri 

500 kr / bild
Mellan paketet

10 st extra digitala bilder

Levereras via webbgalleri

3 000 kr
Stora paketet

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30-40 st)

Levereras via webbgalleri

5 000 kr
Lyxiga paketet

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30 st)
Vacker fotobok med era bilder
En extra förstoring i 20×30 cm

7 500 kr
Familjefoto förstoring

Det ingår en förstoring i storlek 20×30 cm. Er bild trycks på ett lyxigt fine art papper som heter Baryta 310 gsm. Det är ett papper med förstklassiga egenskaper med mycket högt Dmax och upplösning. Blank yta och bestruket med äkta baryta. Halvmatt papper med fin struktur. 100% alfa-cellulosa och helt syrafritt. Jag vet, detta är tekniska egenskaper som inte säger er så mycket. Men med enkla ord kan jag beskriva det som ett otroligt fint papper, oslagbart i både färg och skärpa samt har en lång hållbarhet. Det är en helt annan nivå än ett vanligt fotopapper helt enkelt. Vill ni framkalla fler bilder i detta pappret så löser jag naturligtvis det! Bara säg till så får ni priser och de olika storlekarna som går att beställa.

Jag hjälper er med familjealbumet

Läs mer om mina vackra fotoböcker här. De tillverkas för hand, kan fås i en mängd olika lyxiga material på omslag och personlig lasergravyr på framsidan. För att era bilder förtjänar bättre än att ligga på en hårddisk och samla damm. De förtjänar att synas!

Fotoalbum nyföddbilder
Fotoalbum nyföddbilder
Fotoalbum med boudoir
Fotoalbum familljebilder

"du har fångat våra viktigaste stunder här i livet"

Tack Mia Modigh Westlund för dessa bilder, du har fångat våra viktigaste stunder här i livet och ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!

– Alva & Anders

Nyföddfotografering i lifestylestil
Barnfotograf i Eksjö

Boudoirfotografering - bokningsförfrågan

Endast ett fåtal bokningar varje månad

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning om barnen skulle bli sjuka eller vi skulle få dåligt väder. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka er förfrågan.

Ni skickar en bokningsförfrågan via formuläret här nedan. Inom 2 arbetsdagar får ni mailsvar med lediga datum och prisuppgifter.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se men besvara gärna formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er!

Lediga tider:

Maj: FULLBOKAD
Juni: FULLBOKAD
Juli: 1 tid kvar
Augusti: FULLBOKAD
September: 3 tider kvar
Oktober: 2 tider kvar
November: 1 tid kvar
December: 2 tider kvar

Jag erbjuder endast en helgtid per månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.


  * Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


  Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *

  JaNej

  Barnfotografering i Eksjö
  Familjefotografering i hemmet

  Söker ni en nyföddfotograf som poserar er nyfödda? Då kan jag varmt rekommendera Ida på Mrs Frankie. Hon är utan tvekan Sveriges bästa nyföddfotograf.

  URSÄKTA RÖRAN, VI BYGGER OM! Det pågår lite uppdateringar på hemsidan, vilket gör att den kan se lite knasig ut en tid. Snart lanseras en helt ny design! Tack för ert tålamod.