Familjefotograf i Småland

familjefotograf - nyföddfotograf

Familjefotograf som dokumenterar livet som det är. Med äkta känslor, skratt, tårar och lek. På riktigt.

Familjefotograf i Eksjö, här har du mig! Fotografen från Blekinge som älskar kramar, kaffe och kladdkaka 😍

Jag vill ge er en stund att minnas, för att sedan leverera bilder som bevarar det minnet. Ni vet livet, det där som passerar så fort. Och nog för att din senaste mobil tar grymma bilder, men visst är det trist att aldrig vara med på bild hela familjen tillsammans?

Minns du när du som barn besökte dina mor och farföräldrar? Inte nog med att det ofta bjöds på sju sorters kakor, hembakade så klart. Så fanns där också alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn? Leta likheter mellan er. Titta på bilderna på släktingar som inte längre finns med er.. ❤️ Det är dessa minnen som jag vill hjälpa er att bevara. Ögonblick av känslor som är vackra på era väggar, i ett fotoalbum eller på julkort till farmor.

Längst ner på denna sidan finns mitt kontaktformulär. Berätta lite om vilka ni är och vad ni önskar för typ av fotografering så återkommer jag med pris- och boknings information.

"Kommer rekommendera dig till alla!"

Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild! 🙂 Så fint att du kunde bidra till att hålla E så glad och trygg också. Jag tror verkligen på din fotofilosofi. Känns äkta! Kommer rekommendera dig till alla!

– Elida & Jacob

Familjefotografering i Småland

Fotografen & personen Mia

jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Jag dricker lite för mycket kaffe, bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och skrattar alltid åt mina egna skämt 🤷🏻‍♀️ Jag är hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver.

När jag fotograferar barn och familjer så är mitt stora fokus GLÄDJE! Jag vill att ni ska ha roligt, skratta, busa, kramas, älska. Min ambition är att era barn (och ni vuxna) ska minnas dagen med värme och glädje i hjärtat och tänka “det här vill vi göra om igen!”.

Läs mer om mig här!

Fotograf Mia Modigh Westlund
Familjefotograf i Småland

Familjefotograf med inriktning på lifestyle

fotografering i hemmet

Familjefotograf i hemmet? Jag älskar verkligen att fotografera lifestyle, hemma-hos fotografering! Att fånga livet som det är, på riktigt. Alla ögonblick och stunder av både skratt, tårar och bus. Ni behöver inte ens städa eller tvätta fönstren, det där syns inte på bilderna. Och vardagsstöket, ja det har ju alla. Antingen låter ni det vara där eller så kör ni en tonårsstädning! Alltså, göm undan allting i en garderob, under sängen eller i en låda, funkar faktiskt jättebra 😉

Lifestyle är även det sättet jag fotograferar nyfödda på. Jag poserar inte er bebis utan jobbar med naturliga bilder, där ni som föräldrar eller syskon är med, håller, byter blöja etc. Jag är både en fluga på väggen och en del i leken och buset med barnen, samtidigt som jag fotograferar dokumentärt. Det är det som är min stil.

Ni vet hur barn fungerar

våga vägra sitta fint

Lite som Villfarelser säger – De sa åt mig att sitta fint så jag satte mig fult. Om vi säger till barnen att de ska sköta sig (vem vet ens vad det betyder?!) så kommer de göra precis tvärt om. Därför är mina fotograferingar fulla med bus, mun-pruttar, sagor, spel och lek. Jag ser mitt uppdrag som att jag fångar de ni är, inte hur ni ser ut. Så vår lek-dejt handlar om att ni ska ha en mysig, rolig och minnesvärd stund tillsammans. Inte titta in i kameran och le.

"du har fångat våra viktigaste stunder här i livet"

Tack Mia Modigh Westlund för dessa bilder, du har fångat våra viktigaste stunder här i livet och ingen annan hade kunnat göra det så bra som du!

– Alva & Anders

Nyföddfotografering i lifestylestil

Familjefotografering i Eksjö

information

Bokning
För att boka betalar ni en del av ert paketpris som garanterar er tid, denna summan dras sedan av på er slutfaktura.

Ombokning
Ombokning utan krångel vid dåligt väder eller sjukdom.

Reseersättning
Inom Eksjö kommun ingår reseersättning. På annan plats utgår en milersättning om 45 kr/mil.

Leverans
Inom 3 veckor får ni tillgång till ett privat webbgalleri där ni i lugn och ro kan välja vilka bilder ni önskar köpa. Det ingår 10 bilder men ni kan självklart välja till fler bilder ur ert galleri. När ni gjort ert val får ni en slutfaktura på de extra bilderna. När den är betald kan ni ladda ner alla bilderna till er dator och telefon, i högupplöst och webbformat.

Fotoalbum, förstoringar, inbjudningskort till dop etc.
Jag erbjuder möjligheten att köpa förstoringar i högsta kvalité och fotoalbum som är tillverkade för hand.
Perfekt att ge bort i julklapp till mor- och farföräldrar “som har allt”!

familjefotografering

utomhus eller hemma hos er

1-2 timmars fotografering antingen utomhus eller hemma hos er. Leka med lera, lägga pussel, bada, läsa sagoböcker, baka. Vi hittar på roliga saker, ni får kramas och busa, fika, ha picknick eller bara gosa i soffan/på en filt.

webbgalleri

10 bilder ingår, i både färg och svartvitt. Ni får ett webbgalleri där ni väljer vilka bilder ni vill ha. Här kan ni också välja att köpa till fler bilder.

Familjefotograf i Eksjö

nyföddfotografering

lifestyle hemma hos er

Jag fotograferar nyfödda i lifestyle-stil, vilket innebär att jag följer med er i hemmet under 2-3 timmar och dokumenterar matning, blöjbyten, bad, mys och allt som händer runtomkring.

webbgalleri

10 bilder ingår, i både färg och svartvitt. Ni får ett webbgalleri där ni väljer vilka bilder ni vill ha. Här kan ni också välja att köpa till fler bilder.

Nyföddfotografering lifestyle i Eksjö

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad

LEDIGA TIDER
MAJ: 1 tid kvar
JUNI: 3 tider kvar
JULI: Fullbokad
AUGUSTI: Fullbokad

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning om barnen skulle bli sjuka eller vi skulle få dåligt väder. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka er förfrågan.

Bokningsförfrågan

Endast ett fåtal bokningar varje månad

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning om barnen skulle bli sjuka eller vi skulle få dåligt väder. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka er förfrågan.

Ni skickar en bokningsförfrågan via formuläret här nedan. Inom 2 arbetsdagar får ni mailsvar med lediga datum och prisuppgifter.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se men besvara gärna formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er!


* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *

JaNej

Familjefotografering i hemmet

Söker ni en nyföddfotograf som poserar er nyfödda? Då kan jag varmt rekommendera Ida på Mrs Frankie. Hon är utan tvekan Sveriges bästa nyföddfotograf.