Heej! *vinkar* 👋🏼

Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund

Jag älskar människor, speciellt att träffa nya sådana! För att er upplevelse ska bli så bra som möjligt så har jag några frågor, men först lite tips inför fotograferingen och några ord om hur jag jobbar:

Ord jag aldrig säger är: ”Titta på mig och le”, ”Upp med hakan, in med magen”, ”Det tar jag bort i photoshop”.

Jag jobbar med att visa vilka ni är, inte hur ni ser ut. Jag tror att ni har nog med bilder som visar det i datorn och telefonen redan.

Utöver det så gillar jag filmer där jag får gapskratta, lite nördiga program som Vetenskapens värld och olika dokumentärer. Jag älskar kaffe och kladdkaka men när det kommer till fika så äter jag faktiskt det mesta så länge det inte är kringlor eller mandelkubb.

Familjefotograf i Småland

Inför er fotografering

När vi ses så är det viktigare än något annat att ni kommer till vår lek-dejt utan förutsättningar. Kom med inställningen att vi ska ha roligt och kanske leka lite. Räkna med spring och skratt och kramar och förbered alla på att det är SÅ det kommer vara! Det här är ingen stel skolfotografering så oroa er inte, jag utlovar mycket skratt om ni är redo att bjuda lite på er själva.

Några enkla tips för att ni ska få de bilderna ni verkligen förtjänar och få ha en trevlig fotolek-dejt med mig:

⭐️ Klä er i färger som matchar och som ni vill se på väggarna i ert hem. Undvik stora kläder med logotyper och liknande (tex. Frost eller Spindelmannen) och satsa hellre på harmoniska färger och mönster som inte tar över. Sök gärna på ”color match family pictures” på Pinterest för inspiration. Tänk även gärna på vilka skor ni väljer, att det blir finare på bilderna om skorna matchar (undvik gärna foppatofflor och liknande).

⭐️ Tänk på att vi busar och leker mycket så undvik gärna ”stela” kläder så som skjortor som gärna korvar sig eller kostymbyxor som är svåra att sitta i.

⭐️ Ta med bekväma skor att byta med om vi behöver ta oss över stockar och sten till den perfekta platsen. 

⭐️ Ät innan. Lågt blodsocker är inte kul för varken barn eller vuxna. Ta gärna med mellis till alla.

⭐️ Ta med våtservetter för att kunna torka smuts eller kladd som lätt uppstår på barn.

⭐️ Muta inte era barn. Jag har full koll på läget. Jag lovar!

⭐️ Ha roligt. Lek med barnen så sköter jag resten 😍

Familjefotografering i Eksjö

Nu är det er tur att berätta:

Vi ses snart! 🤩