Familjefotograf i Stockholm

Jag är den där busiga fotografen som leker fram de genuina skratten. Men jag älskar också nära och ömma stunder så jag låter min lugna sida komma fram en stund under fotograferingen också.

Den vanligaste oron mina kunder har är att de är ovana och obekväma framför kameran. Men efter fotograferingen säger alla i familjen att det var väldigt rolig, avslappnat och kändes roligt att bli fotograferade av mig. 

Min styrka för att få er avslappnade är både min glädje och humor, men även min långa erfarenhet som fotograf, så jag har full koll när jag ska fånga den gosigaste bilden.

Det här är min prislista. Om du vill läsa information om hur det går till för att boka, läsa mer information om hur jag arbetar när jag fotograferar familjer och få svar på de vanligaste frågorna, så kan du klicka här för all information.

Ett barn näsgnuggar sin mamma under deras familjefotografering i Stockholm
"fuck it, vi tar alla!"
"Okej, nu har jag kollat på bilderna säkert 100 gånger och vi har försökt göra ett urval men fuck it, vi tar alla! Grattis till mig på morsdag liksom!"
En mamma pussar på sin ettåring som tittar in i kameran och skrattar
- Sandra & Jesper
Familjefotografering i Stockholm med en glad och busig familj utomhus
"Barnen hade så kul"
"Tack bästa @mwfotograf.se för fina familjebilder i höstens fina färger ❤️ Barnen hade så kul och vill fotas av dig igen. Tänk att det där är min familj 🥺🥲❤️"
En familj på fem kramas utomhus på sin familjefotografering
- Nathalie & Erik
En familj med mamma, pappa och ettåring kramas i solnedgången

Från bokning till leverans

Såhär går det till att boka familjefotografering i Stockholm

Familj busar på en familjefotografering utomhus i Stockholm

Kontakt & bokning

När vi bestämt datum för fotograferingen får ni ett digitalt avtal som ni signerar via mobil eller dator och en bokningsfaktura på 1 500 kronor som reserverar er tid. Denna summan räknas av på er slutfaktura som skickas efter fotograferingen.

En pappa, mamma och två barn sitter på gräset på sin familjefotografering

Förberedelser

Ni får en digital inför-guide för inspiration kring klädval och tips och trix med förberedelser inför fotograferingen. Vi hörs av via mail eller telefon och pratar igenom om ni har några frågor eller önskemål kring er fotografering.

Jag tar kontakt dagen innan vårt bokade datum för att kolla av så alla är friska och om vi ska vara utomhus ser vi också över väderläget och pratar om eventuell ombokning om vi har vädergudarna emot oss. 

En mamma och en pappa sitter i soffan och busar med sina två döttrar inomhus på en familjefotografering

Fotografering

Vi ses vårt bokade datum och taggar för en kul foto-dejt. Om vi fotograferar hemma hos er så börjar jag med att gå runt lite för att hitta det bästa ljuset. Sedan skapar vi magi tillsammans, har en rolig fotografering och förevigar er härliga familj.

Jag guidar er hela tiden så ni behöver inte vara oroliga över att ni är ovana att stå framför kameran. Jag ger er små uppgifter som skapar närhet och skratt så ni behöver aldrig tänka på vad ni ska göra av händerna eller åt vilket håll ni ska titta.

En kvinna håller i ett framkallat familjefoto

Leverans & produkter

Inom tre veckor efter fotograferingen får ni en länk till ert digitala urvalsgalleri. Där gör ni ert val av bilder ni önskar köpa. Jag skickar er slutfaktura och inom tre veckor eller tidigast när fakturan är betald, har ni era bilder färdiga i ert webbgalleri.

Här kan ni ladda ner alla bilder i både högupplöst format och i anpassat format för mobil och sociala medier. I er fotografering ingår en förstoring av valfri bild, den väljer ni ut i samband med leveransen och så får ni den hemskickad. Om ni väljer att investera i en vacker fotobok så hjälper jag er att designa den.

"en fin och lyxig upplevelse"
"TUSEN tack för en fin och lyxig upplevelse med dig i helgen ❤️"
Familj busar på sin familjefotografering utomhus i Stockholm
- Rodie & Magnus
"Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild!"
”Wow, jag säger bara WOW vad du lyckats fånga på bild! 🙂 Så fint att du kunde bidra till att hålla E så glad och trygg också. Jag tror verkligen på din fotofilosofi. Känns äkta! Kommer rekommendera dig till alla!”
Familjefotografering utomhus
- Elida & Jacob
Familj håller händerna och busar på sin familjefotografering utomhus i Stockholm

Din investering

Det här ingår i din upplevelse

♥ 60 minuters rolig fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop för produkter

♥ 5 digitala bilder i högupplöst format

♥ En fine-art förstoring i storlek 20×30 cm (värde 1 000 kr)

5 000 kronor

varav 1 500 kronor betalas i bokningsavgift för att reservera er tid. Denna summan räknas av på er slutfaktura.

Bildpaket och produkter a'la carte

Efter fotograferingen väljer ni om ni önskar köpa till fler bilder än de 5 som ingår i ert bokade paket. Se nedan bildpaket. Jag erbjuder lyxiga produkter som tillverkas för hand av Europas bästa leverantörer. När vi ses för er fotografering visar jag upp produkterna på plats för att ni ska kunna se och känna på dem.

Lilla

Gravidfotografering i Stockholm

5 st digitala bilder

2 500 kronor

Stora

En familj kittlar ena barnet på sin familjefotografering i Stockholm

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30 st)

5 000 kronor

Lyxiga

QtAlbums property product photo

Samtliga digitala bilder i urvalet
Vacker fotobok i storlek 15×15 cm (värde 2 500 kr)
Fine-art förstoring i 20×30 cm (värde 1 000 kr)

7 500 kronor

Vänta inte med att boka

Lediga tider

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att bekräfta din bokning.

Du kan antingen svara på mailet du redan fått från mig, för att boka, eller skicka in en ny bokning via formuläret nedan.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

Kontakta mig för familjefotografering