Bröllopsfotografen i Småland

en fotografering full med bus, kramar, skratt och syskonkärlek

Bröllopsfotograf som älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Ja det är lite min devis. Kaffe, kladdkaka och kramar. Inte alltid i den ordningen, men gärna kaffe först 💪🏼☕️ “Carpe diem, but first coffee” som en brukar säga 😄 Jag har en svaghet för att använda smileys i mina mail och meddelanden och ja, jag älskar GIF’ar också! Många av mina vänner kallar mig GIF-master när jag väl sätter igång och hittar alla möjliga konstiga att skicka på messenger. Men det är en del av min charm!

Jag är en färgglad person som skrattar högt åt mina egna skämt. Gärna ordvitsar, Jan Stenmark och Johan Glans!

Bröllopsfotograf i Småland

Det bästa i livet

Det bästa i livet är mina nära och kära. Allra mest Glenn och Idun. Jag älskar att vara ledig och spendera tid tillsammans med dem. Tid, det dyrbaraste vi har!

Jag träffade Glenn på ett bröllop för 7,5 år sedan. Det var verkligen det berömda kärleken vid första ögonkastet och jag får än idag fjärilar i magen när jag berättar om vårt möte. Glenn är en person som känner mig bättre än jag känner mig själv. Han får mig att känna det där som gör livet till en bättre plats. Glädjen, lyckan och värmen. Han kan än idag titta mig djupt i ögonen och göra mig alldeles knäsvag. Att få äran att ha hittat sin själsfrände, sitt livs kärlek, det är verkligen magiskt! 

Vem är Idun?

Idun är en Staffordshire Bullterrier, även kallad staffe. I staffe-kretsar kallas rasen följande: faffe, pälsbebis, säl, gris, dobby osv. Kärt barn har många namn som ni förstår. En pajas, clownhund som älskar allt och alla. Absolut en kamphund i grunden, men främst en nannydog. Det är en hundras som älskar att lata sig, hellre ligger i soffan än att gå ut i regnet men utan att tveka, kan följa med på en dagsvandring i skogen. Helt klart en ras som passar oss!

Idun älskar allt och alla, hon vill gärna busa, leka och pussa på alla hon möter. När vi får besök så kommer besökarna till henne, anser hon. Hon är ju världens sötaste hund och jag älskar att kela med hennes öron, som är de absolut lenaste och mjukaste jag känt på. Men tyvärr så avskyr hon att bli fotograferad, så ni kan ju förstå min besvikelse som fotograf när jag trodde att vi hade skaffat en liten modell. Men åhnej, hon ser plågad ut när kameran kommer fram, som ni kan se Men hon är rolig, och på min instagram får ni ganska ofta se mer av henne i mina stories ❤️

Sociala medier

Följ gärna med mig på sociala medier 🙌🏼

Instagram: www.instagram.com/mwfotograf.se

Facebook: www.facebook.com/mwfotograf.se

Läs mer om bröllop här.