Bröllop i Småland

Jag fångar era känslor på bild

Bröllopsfotograf i Eksjö, Småland.

Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet alla känslor jag får vara en del av. Jag älskar att mingla med era gäster, dansa loss på dansgolvet under festen och skratta ikapp med er under tal. Vi delar något så stort i ert liv att vi blir vänner. Så ser jag det. Oavsett om ni kommer känna att ni vill fortsätta bjuda in mig på kaffe eller ej, så vill jag att ni ska känna att ni alltid kommer kunna vara välkomna till mig på kaffe!

Med några år som både gift och bröllopsfotograf har jag samlat på mig stor erfarenhet kring hur både en borgerlig och kyrklig vigsel kan gå till, hur tidsschemat planeras på bästa sätt, ultimata låten till första dansen och vart ni hittar den bästa DJ’n. Tveka inte att ta hjälp av mig under er planering, jag finns här för er, i stort och smått!

På den här sidan hittar ni mina bröllopspaket och längst ner på sidan finns mitt kontaktformulär som ni använder om ni är intresserade av mig som er bröllopsfotograf.

Att välja bröllopsfotograf

hur vill ni minnas er dag?

Att välja bröllopsfotograf. Ja, det är inte det enklaste, det förstår jag verkligen! Det finns så många grymma fotografer där ute i djungeln.

Först och främst, kika på mina bilder! Har jag en stil som ni kan se hänga inramade på era väggar i hemmet? Mina bilder håller samma stil, alltså kommer ni veta vad ni får när ni bokar mig. Bilderna kan skilja sig från väderlek och olika miljöer, det ser ju inte likadan ut bland grönska som på en strand eller på ett höstbröllop som ett sommarbröllop. Men en genomgående stil och känsla finns alltid hos mig, så ni inte blir chockade över ert slutresultat. Jag redigerar alla mina bilder omsorgsfullt själv och använder mig inte av några snabba eller enkla lösningar som ”filter” eller att lämna bort redigeringen till tredje part.

Men framförallt! Mina bilder är naturliga, jag fångar ögonblick som är på riktigt, känslor som är på riktigt och människor som är på riktigt. Jag ställer er inte i stela poser och ber er se allvarliga ut (Jo, ibland poserar jag er faktiskt lite). Jag ber er främst att kramas, dansa och kyssas och säger något knasigt som får er att skratta. Med mig får ni vara naturliga, jag fångar er precis som ni är men vägleder och guidar er hela tiden utan att ni märker det, så ni aldrig ska behöva känna er osäkra.

"vi är inte så bekväma framför kameran"

De flesta brudpar säger ”Vi är inte vana att bli fotograferade, vi är inte så bekväma framför kameran.” Men hörrni, jag löser den biten, jag är expert på att få er bekväma, att ha roligt och att fota när ni minst anar det! Jag är en ninjafotograf 😉

För det handlar ju inte bara om hur bilderna ser ut, utan hur ni känner med mig som person. Vi ska spendera mycket tid tillsammans och det är viktigt att vi känner att vi trivs i varandras sällskap. Det blir lite en förutsättning för att ni ska vara bekväma med mig.

Fotografen & personen Mia

jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Jag dricker lite för mycket kaffe, bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och skrattar alltid åt mina egna skämt. Jag är dessutom hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver 😁

Min man säger att GIF’ar är ute och en del kan nog tycka att jag överanvänder smileys i mina mail. Men! Jag tänker inte be om ursäkt, det är en del av min charm! 💪🏼 Har ni förresten provat att föra en hel konversation enbart med GIF’ar, helt utan ord? Skriv med mig så testar vi!

Läs mer om mig här!

Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund

"Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt"

Bröllopsfotografering i Blekinge

”Alltså Mia. Som jag sa innan så är det svårt att sätta ord på allt; på hela vår bröllopsdag, på vännen vi fått i dig, på vad du gjort för oss. Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt. Vi har fått fantastiska minnen för livet genom dina bilder, och vad vi hoppas också en vän genom livet. För du är helt enkelt fantastisk. 🌟

 
Till och med Mattias som tycker det är så fruktansvärt jobbigt att stå framför kameran sa nu i efterhand att han inte kände några jobbiga känslor under tiden ni va med och fotograferade, STORT. 
Hur du, som jag sagt innan, lyckas fånga kärleken som finns mellan mig och Mattias emellan allt skit vi har för oss är bortom mitt förstånd. Att ha med dig på vår dag va som att ha med en av våra närmsta vänner. Många av våra gäster frågade ”Var fotografen er vän, för det kändes så” och ja, så har det ju blivit, fotografen är vår fina fina vän. ❤”

– My & Mattias, 2019

Bröllopspaket

Bildleverans
Ni får samtliga utvalda bilder redigerade i färg, vissa svartvita, levererade på ett USB-minne samt ett webbgalleri med privat inloggning som ni har tillgång till i ett år. Era bilder är högupplösta, vilket gör att ni kan förstora och framkalla dem fritt.

Provfotografering
I Kashmir och Silke ingår en provfotografering som kostnadsfri bonus. Fotograferingen sker i Eksjö. Här kan ni läsa mer om provfotografering och kika på bilder.

Kashmir

12 timmar

Det här är mitt favoritpaket där ingenting missas! Jag spenderar i stort sett hela dagen med er, från förberedelsernas start till porträtt i solnedgången och sedan festen!

Fotoalbum

Ett vackert album med omslag i högkvalitativt linne i storlek 25×25 cm på 60 sidor. För vem minns inte hur mysigt det var att bläddra i fotoalbum när en var liten!?

Resa och Boende

Resa och boende ingår inom Sverige. Ni behöver alltså inte oroa er för tillkommande extra kostnader.

Silke

8 timmar

Jag fotograferar ert bröllop under 8 sammanhängande timmar. Här får vi t.ex med; förberedelser, vigsel, porträtt och en bit in på middagen.

Fotoalbum

Ett vackert album med omslag i högkvalitativt linne i storlek 25×25 cm på 40 sidor. För vem minns inte hur mysigt det var att bläddra i fotoalbum när en var liten!?

Resa och Boende

Resa och boende ingår inom Sverige. Ni behöver alltså inte oroa er för tillkommande extra kostnader.

Linne

5 timmar

Jag fotograferar ert bröllop under 5 sammanhängande timmar. Här får vi t.ex med; en sista stund av förberedelser, porträttfotografering, vigsel och mingel.

Resa och Boende

Resa och boende ingår inom Sverige. Ni behöver alltså inte oroa er för tillkommande extra kostnader.

Fotobok

Bästa sättet att bevara era minnen

I mina två större paket ingår en fotobok med ett urval av era favoritbilder från bröllopsdagen. Fotoboken tillverkas för hand i otroligt hög kvalité, exklusivt för professionella fotografer och kan därför inte jämföras med konsumentlabb som exempelvis Önskefoto etc.
Självklart går det bra att beställa er fotobok hos mig även om den inte ingår i ert paket. 
Passa på att beställa kopior av er fotobok för att ge bort i julklapp, tackgåva eller födelsedagspresent till exempelvis äldre släktingar, så får ni en extra gåva.

Borgerlig vigsel i Eksjö, Småland

Har ni behövt tänka om?

Läs mer om mitt paket Bomull här, som passar era planer för en mindre borgerlig vigsel i Eksjö med omnejd.

"Dina sneak peeks!!! Herregud vad vackra"

Bröllopsfotografering på Lidö

”Heeeeeej fina Mia!

Alltså tack! Det är vi som ska tacka för att du var med och förgyllde vår dag och fotade alla ögonblick som vi så gärna vill minnas 😍 Den här helgen blev helt magisk och vi har svårt att smälta allting. Kommer nog ta tid att landa i vilket fantastiskt bröllop vi fick, så tacksamma för det! ❤️ Dina sneak peeks!!! Herregud vad vackra 💥💞 Vi blev lite tåriga när vi kollade på dem igår kväll, wow! Tack snälla!!! Vi ser fram emot att se alla andra bilder sen!
Vi hörs snart igen! Stor kram från oss

Jag kan bara instämma med Johanna, vi är så oerhört glada att du var med och förgyllde vår dag med vad jag vet kommer bli helt fantastiska bilder:-). Tack för fantastiska sneak peeks, jag vill bara tillbaka till dom där stunderna igen och uppleva det om och om igen:)

Stort stort tack för allt!
Kramar från oss!”

– Johanna & Fredrik, 2019

Jag bokar för närvarande inte in fler bröllop

Bröllop 2023

För närvarande har jag tagit paus på obestämd tid, från att boka in bröllop för 2023 och framåt. Jag vill istället rekommendera mina fantastiska kollegor som jag själv jobbat med och vet gör ett fantastiskt jobb.

Valle Hemlin – En otroligt professionell och rolig fotograf som jag jobbat ihop med på flera bröllop och andra fotograferingar.
Nathalie Nyberg – En stilsäker och professionell fotograf som har många års erfarenhet av bröllop och fångar dem på ett vackert sätt.
Linn ’ Linnsej’ Andersson – En otroligt varm och omtänksam fotograf som har en unik förmåga att fånga de små stunderna.
Kajsa Göransson – En väldigt erfaren fotograf som är både rolig och kreativ när det gäller att hitta vinklar och fånga känslor.

publicerad i bröllopsguiden

Publicerad i BröllopsGuiden, September 2018. Utvald till ”Månadens bröllopsbild” September 2018

Bröllopsfotograf Småland, Ekjsö, Vetlanda, Nässjö, Jönköping, Kalmar, Öland

URSÄKTA RÖRAN, VI BYGGER OM! Det pågår lite uppdateringar på hemsidan, vilket gör att den kan se lite knasig ut en tid. Snart lanseras en helt ny design! Tack för ert tålamod.