Bröllopsfotograf i Småland

Eksjö, Sverige eller världen?

Jag har haft förmånen att få fotografera bröllop i Järvsö, Hälsingland ända ner till Trelleborg i södra Skåne. Att jag bor i Eksjö i Småland är således inte ett bekymmer 😉 Jag delar mer än gärna er dag, oavsett vart i världen!

Bröllopsfotograf i Eksjö Nässjö Jönköping

Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet all kärlek jag får vara en del av. Jag tar mitt uppdrag på största allvar, det är ju mitt jobb. Även om det inte känns som ett “jobb”, utan mer att jag verkligen uppnått lyckan i att finna min passion i livet!

En stor del i min passion är all spännande planering inför er stora dag. Jag blir eld och lågor av att få vara ert bollplank, höra om alla detaljer och kanske till och med få vara smakråd och komma med tips!

Jag har rättat stavfel i festhäften och hjälpt till att planera tidsschemat för bröllopsdagen. 😄 Jag älskar glädjetårar och gapskratt på bröllop, knasiga miner och galna idéer.

Bröllopsfotograf i Småland Jönköping

Såå, låt oss planera er bröllopsdag! 😃

Vad är viktigt för er att få dokumenterat? Vill ni ha varje detalj professionellt fångad, från morgonens förberedelser med champangekorkar som flyger i luften, alla skratt och glädjetårar, till kvällens ordentliga fest där till och med morfar tar en sväng med rullatorn? Ja, då snackar vi heldag! 😀 Min favoritdag 😉 För det är då jag får som bäst möjlighet att i bilder få berätta er kärleksberättelse!

Bröllopsfotografering Stockholm och Norrtälje

Videograf till bröllop?

Till 2019 kommer jag kunna erbjuda en fantastisk videograf i mina bröllopspaket! Det kommer vara ett extra tillval, men med ett oerhört förmånligt pris! Mer om detta kommer, men är du intresserad går det bra att skicka förfrågan redan nu 😍

Bröllopsfest med bollinger bröllopsfotograf Jönköping

Bröllopspaket

Jag har fyra bröllopspaket som utgångspunkt och här nedan kan du läsa mer om vad som ingår.Är ni osäkra på hur många timmar ni faktiskt vill ha mig som bröllopsfotograf? Det går naturligtvis bra att boka det minsta paketet för att sedan uppgradera er!

Det viktigaste är ju att ni bokar och säkrar ert datum 😃 observera att uppgradering behöver ske allra senast två månader före bröllopet.

Önskar ni en annan lösning på antal timmar eller tillval av produkter, så skriv det i er förfrågan så ordnar jag en personlig offert ❤️

Bröllopsfotografering i solnedgång

Kashmir - 12 timmar

Favoriten

Det här är mitt favoritpaket, mitt all-in paket, där ingenting missas! Jag spenderar i stort sett hela dagen med er, från förberedelsernas start till dansen mitt i natten! 😃 12 timmar (ibland lite längre 😉) och allt vi får med i er planering under den tiden!

Alla bilder

Ni får samtliga utvalda bilder levererade högupplösta och redigerade, på ett vackert USB-minne. Era bilder levereras i färg men jag redigerar en del bilder i svartvitt utifrån vad som passar bilden och känslan bäst. Om ni önskar ytterligare någon specifik bild i svartvitt så löser jag naturligtvis det!

Fotoalbum

Ett vackert album med omslag i högkvalitativt linne i storlek 20×20 cm på 60 sidor. För vem minns inte hur mysigt det var att bläddra i fotoalbum när en var liten!? Värde 4 000 kr.

Förstoringar

Så ni kan pryda hemmet med era vackra bilder! Två stycken printar i storlek 30×40 cm på ett lyxigt fine art papper i bomull från Hahnemühle. Värde 2 000 kr.

Resa och boende i Sverige

Oavsett var i landet ni gifter er så ingår reseersättning och eventuellt boende. Ni behöver således inte oroa er för tillkommande extra kostnader!

Bröllopsfotograf Jönköping bröllopsskor

Silke - 8 timmar

8 timmar

Jag fotograferar ert bröllop under 8 sammanhängande timmar. Här får vi med, beroende på ert tidsschema; förberedelser, vigsel, porträtt och en bit in på middagen.

Samtliga bilder

Ni får samtliga utvalda bilder levererade högupplösta och redigerade, på ett vackert USB-minne. Era bilder levereras i färg men jag redigerar en del bilder i svartvitt utifrån vad som passar bilden och känslan bäst. Om ni önskar ytterligare någon specifik bild i svartvitt så löser jag naturligtvis det!

Fotoalbum

Ett vackert album med omslag i högkvalitativt linne i storlek 20×20 cm på 40 sidor. För vem minns inte hur mysigt det var att bläddra i fotoalbum när en var liten!? Värde 3 500 kr.

Förstoring

Så ni kan pryda hemmet med era vackra bilder! En print i storlek 30×40 cm på ett lyxigt fine art papper i bomull från Hahnemühle. Värde 2 000 kr.

Resa och boende i Sverige

Oavsett var i landet ni gifter er så ingår reseersättning och eventuellt boende. Ni behöver således inte oroa er för tillkommande extra kostnader!

Bröllopsfotografering vigsel

Linne - 5 timmar

5 timmar

Jag fotograferar ert bröllop under 5sammanhängande timmar. Här får vi med, beroende på era önskemål kring fördelningen av tiden; en sista stund av förberedelser, porträttfotografering, vigsel och gratulationer/mingel.

Samtliga bilder

Ni får samtliga utvalda bilder levererade högupplösta och redigerade, på ett vackert USB minne. Era bilder levereras i färg men jag redigerar en del bilder i svartvitt utifrån vad som passar bilden och känslan bäst. Om ni önskar ytterligare någon specifik bild i svartvitt så löser jag naturligtvis det!

Fotoalbum

Ett vackert album med omslag i högkvalitativt linne i storlek 20×20 cm på 20 sidor. För vem minns inte hur mysigt det var att bläddra i fotoalbum när en var liten!? Värde 3 000 kr.

Resa och boende i Sverige

Oavsett var i landet ni gifter er så ingår reseersättning och eventuellt boende. Ni behöver således inte oroa er för tillkommande extra kostnader!

Bröllopsfotografering med tomtebloss

Bomull

Vigsel + porträtt

Jag fotograferar era bröllopsporträtt och er vigsel.

Samtliga bilder

Ni får samtliga utvalda bilder levererade högupplösta och redigerade levererade i ett onlinegalleri. Era bilder levereras i färg men jag redigerar en del bilder i svartvitt utifrån vad som passar bilden och känslan bäst.

Resa inom Eksjö och Karlshamn

Inom Eksjö kommun ingår reseersättning, likaså inom Karlshamns kommun eftersom jag gärna spenderar tid hemma hos mina föräldrar och syskon. Utanför kommunen tillkommer reseersättning om 45 kr/mil (räknas från min hemadress). Om ert bröllop är mer än 10 mil från Eksjö, tillkommer kostnad för boende.

Parfotografering inför bröllop i Karlshamn på Vägga Udde

Om vi vill boka dig som vår bröllopsfotograf, hur gör vi?

Ni börjar med att kontrollera att jag är ledig ert datum genom att skicka en förfrågan. Vi träffas sedan för en fika eller över messenger videochatt så ni kan berätta mer om er dag och vi kan prata igenom alla era önskemål.

När ni sedan ropar JAA till bröllopsfotografen! så skickar jag en bokningsfaktura samt ett avtal, som trygghet kring vad som gäller vid leverans, upphovsrätt, era/mina skyldigheter etc. När avtalet är undertecknat och fakturan betald, så är ert datum (och jag) bokat! 

Vad kostar det?

När ni skickat er förfrågan så återkommer jag med information och prislista till er mail. Men ni behöver fylla i all information först, särskilt viktigt är ju vilket datum ni gifter er, vart i världen och vilka ni är! Eftersom jag endast fotar ett begränsat antal bröllop varje år så är det extra viktigt för mig att vi matchar.  Jag lägger ner mycket tid och kärlek på mina brudpar ❤️

Vill ni se lite mer?

Jaa, det vill ni ju!

Klicka på gallerier-knappen så kan ni kika på några av alla fantastiska brudpar som jag fått följa med! Eller kolla in Instagram nedan, så kan ni se bilder från fler bröllop jag fotograferat 😍