bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf i Stockholm och Småland

Jag är en bröllopsfotograf med utgångspunkt från Stockholm och Småland. Med lekfullhet och glädje skapar jag minnesvärda bröllopsbilder i varma toner och genuina känslor. Mia Modigh Westlund heter jag och jag brinner för att föreviga minnen.

Jag har fotograferat bröllop sedan 2015 och för närvarande tar jag enbart ett fåtal bröllopsbokningar för att kunna vara mer ledig med min familj. Så vill du vara säker på att kunna boka just mig till ert bröllop så tveka inte att ta kontakt via formuläret nedan för att se om ert datum är ledigt.

Fotograf Mia Modigh Westlund

planera bröllop

Ett minnesvärt och roligt bröllop

Med många år som både gift och bröllopsfotograf har jag samlat på mig stor erfarenhet kring hur både en borgerlig och kyrklig vigsel kan gå till, hur tidsschemat planeras på bästa sätt, ultimata låten till första dansen och vart ni hittar den bästa DJ’n. Tveka inte att ta hjälp av mig under er planering, jag finns här för er, i stort och smått för att hjälpa er planera den bästa dagen i era liv!

Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet alla känslor jag får vara en del av. Jag älskar att mingla med era gäster, dansa loss på dansgolvet under festen och skratta ikapp med er under tal. Vi delar något så stort i ert liv att vi blir vänner. Så ser jag det. Oavsett om ni kommer känna att ni vill fortsätta bjuda in mig på kaffe eller ej, så vill jag att ni ska känna att ni alltid kommer kunna vara välkomna till mig på kaffe!

På den här sidan hittar ni mina bröllopspaket och längst ner på sidan finns mitt kontaktformulär som ni använder om ni är intresserade av mig som er bröllopsfotograf.

Bröllopsfotografering vid Blankefall loge
"Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt"

”Alltså Mia. Som jag sa innan så är det svårt att sätta ord på allt; på hela vår bröllopsdag, på vännen vi fått i dig, på vad du gjort för oss. Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt. Vi har fått fantastiska minnen för livet genom dina bilder, och vad vi hoppas också en vän genom livet. För du är helt enkelt fantastisk. 🌟

Till och med Mattias som tycker det är så fruktansvärt jobbigt att stå framför kameran sa nu i efterhand att han inte kände några jobbiga känslor under tiden ni va med och fotograferade, STORT.”

Bohemiskt bröllop i Blekinge
- My & Mattias

Planera bröllop

Att välja bröllopsfotograf

Ja, det är inte det enklaste, det förstår jag verkligen! Det finns så många grymma fotografer där ute i djungeln.

Först och främst, kika på mina bilder! Har jag en stil som ni kan se hänga inramade på era väggar i hemmet? Mina bilder håller samma stil, alltså kommer ni veta vad ni får när ni bokar mig. Bilderna kan skilja sig från väderlek och olika miljöer, det ser ju inte likadan ut bland grönska som på en strand eller på ett höstbröllop som ett sommarbröllop. Men en genomgående stil och känsla finns alltid hos mig. Jag redigerar alla mina bilder omsorgsfullt själv och använder mig inte av några snabba eller enkla lösningar som ”filter” eller att lämna bort redigeringen till tredje part.

Och framförallt! Mina bilder är naturliga, jag fångar ögonblick som är på riktigt, känslor som är på riktigt och människor som är på riktigt. Med mig får ni vara naturliga, jag fångar er precis som ni är men vägleder och guidar er på ett avslappnat sätt under porträtten så ni aldrig ska behöva känna er osäkra.

Bröllopsfotografering i Stockholm
Bröllopsfest på Lidö Värdshus

Från bokning till leverans

Såhär går det till

Bröllopsfotografering på Öland

Kontakt & bokning

Ni tar kontakt med mig via formuläret nedan, när jag bekräftat att jag är ledig ert datum och ni bestämt er för att boka mig som fotograf, så får ni ett digitalt avtal som ni signerar via mobil eller dator och en bokningsfaktura på 50% av beloppet till ert valda bröllopspaket, som reserverar er bokning. Denna summan räknas av på er slutfaktura som skickas efter fotograferingen.

Provfotografering med fotograf i Eksjö

Bröllopsmöte & provfotografering

Om ni skulle vilja så bokar vi in ett bröllopsmöte med fika och provfotografering (ingår till ett värde av 5 000 kr), för att prata bröllopsplanering, lära känna varandra lite mer och ni får prova på att vara framför min kamera en liten stund. Vi träffas i Stockholm, rekommenderat är ca ett halvår före bröllopsdagen, eller ännu tidigare. Fotograferingen tar ungefär 30 minuter så vi har gott om tid att fika. Ni får sedan alla bilder i ett privat webbgalleri ca två veckor efter.

Bröllopsfotograf Stockholm

Full support

Jag finns här för er under hela resans gång. Ni har full support om ni önskar tips på bra leverantörer eller vill få min input på tidsschemat. Jag kan inte säga detta noga nog, i stort sett alla bröllop har ett tidsschema som spricker, jag ser ofta direkt vart det blir tight med tid och hjälper er mer än gärna att ta en titt på schemat. Ni får även ta del av min bröllopsguide som ger er massor med tips och trix för en stressfri bröllopsdag!

Bröllopsfest på Aspenäs Herrgård

Bröllopsdagen!

Dagen är här, den ni väntat på och planerat för så länge! Jag kommer finnas med er som en trygg famn hela tiden. Jag har koll på schema, jag har kontakt med ert toastpar och ser till att fånga alla fantastiska stunder, både de som ni är medvetna om och de som ni inte ser. Ni ska släppa all stress, lita på alla med ansvar omkring er och njuta!

Bröllopsfest på Blankefall loge

Efteråt

Dagarna efter bröllopet, när ni försöker återhämta er, ta in alla känslor och vila fötterna, då kommer det när ni minst anar det, ett par bilder som sneak peeks. Ni får dem via ert webbgalleri och ni kan fritt dela bilderna till era gäster, lägga ut på sociala medier eller tapetsera vardagsrummet med dem, hihi

Ni kommer också få er slutfaktura, om ni inte önskat få betala den i förväg.

"Lyckan är total"

Men hur glad blev inte jag denna måndag?!😍😍😃 WOW!!!!!!!🤩😍❤️✨ Vilka underbara bilder!! Alltså jag skuttar lite på kontoret nu😂🤣 haha! Lyckan är total🤗😍❤️❤️❤️❤️❤️

Bröllopsfoto i Målilla
- Lotta & Johan
Bröllopsmiddag

”Jag älskar gapskratt, glädjetårar och äkta känslor”

"vi är inte så bekväma framför kameran"

De flesta brudpar säger ”Vi är inte vana att bli fotograferade, vi är inte så bekväma framför kameran.” Men hörrni, jag löser den biten, jag är expert på att få er bekväma, att ha roligt och att fota när ni minst anar det! Jag är en ninjafotograf 😉

För det handlar ju inte bara om hur bilderna ser ut, utan hur ni känner med mig som person. Vi ska spendera mycket tid tillsammans och det är viktigt att vi känner att vi trivs i varandras sällskap. Det blir lite en förutsättning för att ni ska vara bekväma med mig.

Med humor och lätt guidning gör jag er porträttsession till en av de roligaste fotograferingarna ni haft!

bröllopsfotograf

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag älskar tacos på fredagar. Första koppen kaffe är den godaste men det slinker lätt ner ytterligare 7 koppar före lunch. Jag är en riktigt gottegris och äter allt möjligt från popcorn, ostbågar, chips till munkar, lösgodis (sött, salt och surt) eller kakor och kladdkaka.

Dålig humor är ett begrepp jag inte känner igen, min humor är ju den roligaste?! Ordvitsar och ironi, så har ni mig lindad runt fingret. Vägen till mitt hjärta går genom ett hästgarv, men mat är jäkligt gott och därför är jag lyckligt lottad som är gift med en man som lagar god mat!

Vi kallar vår son Vilde Bill, av förklarliga skäl, men han heter egentligen Jack. Född i september 2020 och är den enkla anledningen till att jag älskar att vakna varje dag, även om det oftast är orimligt tidigt och jag inte riktigt vill samtala före första koppen kaffe.

Jag kallas GIF-master, för jag älskar att skicka GIF’ar och kan lätt föra en hel konversation bara genom det på messenger. Det blir ju som en live-rebus – hur kul?!

Jag kommer från Blekinge, har bott i Småland i 10 år och nu bor vi både i Stockholm och Småland för ett par år framöver.

Bröllopsfotograf i Blekinge
Bröllopsfotograf i Stockholm
"magiskt"

Åhhh Mia, vet inte vad vi ska säga för att kunna förmedla vår glädje och tacksamhet! Först och främst, vi blev så enormt glada för den fina presenten som vi fick hämta ut. Vi har precis suttit och tittat igenom alla bilder och ätit godiset som vi fick 😍 Vi är så ofattbart glada och tacksamma över hur fint ni har fångat allt, magiskt 💫

Bröllopsfotografering utanför Karlstad
- Bea & Felix
Bröllopsfotografering i Småland

12 timmar

Kashmir

Hela er bröllopsdag förevigas från förberedelserna in på festen under 12 timmars sammanhängande fotografering. 

♥ Bröllopssguide

♥ Planeringsmöte

♥ Provfotografering

♥ Min fulla support från bokning till leverans

♥ 12 timmars fotografering

♥ Alla utvalda bilder från er dag, ca 800 st

♥ Reseersättning inom Stockholm och Eksjö

♥ Backup av bilder i 1 år

♥ Lyxig handtillverkad fotobok, 20×20 cm

♥ Personlig webbshop med produkter i ert galleri

♥ 500 kr rabatt på printar och album

45 000 kronor
"vi är så glada och tacksamma att vi valde just dig"

Asså Mia, jag har suttit hela förmiddagen och kollat på bilderna du skickade! ❤️❤️

Vi älskar verkligen dina bilder och vi är så glada och tacksamma att vi valde just dig för att föreviga vår dag! 👏👏 Vi längtar så efter att få se resten av bilderna 🥰

Utevigsel i Stockholm
- Emma & August

2 timmar

Bomull

För er som som vill ha fina bröllopsporträtt eller ska gifta er i stadshuset (endast bokningsbart vardagar under maj-auugusti).

♥ Digitalt bröllopsmöte

♥ Min fulla support från bokning till leverans

♥ 2 timmars fotografering

♥ Alla utvalda bilder, ca 100 st

♥ Reseersättning inom Stockholm och Eksjö

♥ Backup av bilder i 1 år

♥ Personlig webbshop med produkter i ert galleri

♥ 500 kr rabatt på printar och album

15 000 kronor
Bröllopsfotograf i Stockholm
Fotoalbum gravidbilder
Fotoalbum familljebilder
Fotoalbum med boudoir
Fotoalbum nyföddbilder

Läs mer om mina fotoböcker här.

Bröllopsfotograf 2023

Är jag ledig ert datum?

Är vi en perfect match? Vill ni dela er bröllopsdag med en glad, trygg och erfaren bröllopsfotograf? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom två arbetsdagar. Har du inte hört något så kika i skräpposten eller maila mig direkt!

Strul med formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Bröllopsfotografering 2023