Bröllop med känslor

Jag fångar era känslor på bild

Bröllopsfotograf och vän, i Eksjö. Men jag fotar bröllop i hela Sverige. Så låt inte det hindra er!

Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet alla känslor jag får vara en del av. Jag älskar att mingla med era gäster, dansa loss på dansgolvet under festen och skratta ikapp med er under tal. Vi delar något så stort i ert liv att vi blir vänner. Så ser jag det. Oavsett om ni kommer känna att ni vill fortsätta bjuda in mig på kaffe eller ej, så vill jag att ni ska känna att ni alltid kommer kunna vara välkomna till mig på kaffe!

Med några år som både gift och bröllopsfotograf har jag samlat på mig stor erfarenhet kring hur en vigsel kan gå till, hur tidsschemat planeras på bästa sätt och vart ni hittar den bästa DJ’n. Tveka inte att ta hjälp av mig under er planering, jag finns här för er, i stort och smått!

Bröllopsförberedelser på Hotell Kungsträdgården
Golden hour fotografering under bröllop vid Gustavsbergs societetshus i Uddevalla
Bröllop i Norrtälje på Barnens Ö
Samkönat bröllop i Norrtälje
Bröllopsfotografering i Uddevalla vid Gustavsbergs societetshus
Höstbröllop i regn med bröllopsparaply
Bröllop på Långängens gård

Att välja bröllopsfotograf

hur vill ni minnas er dag?

Att välja bröllopsfotograf. Ja, det är inte det enklaste, det förstår jag verkligen!

Först och främst, kika på bilder – har jag en stil som ni kan se hänga inramade på era väggar i hemmet? Mina bilder håller samma stil, alltså kommer ni veta vad ni får när ni bokar mig, medan en del fotografer redigerar olika stilar för olika bröllop. Stilen kan absolut skilja från väderlek och olika miljöer – naturen ser ju inte likadan ut bland grönska som på en strand. Men en genomgående stil och känsla finns alltid hos mig, så ni inte blir chockade över ert slutresultat.

Mina bilder är naturliga, jag fångar ögonblick som är på riktigt, känslor som är på riktigt och människor som är på riktigt. Jag ställer er inte i stela poser och ber er se allvarliga ut. Jag ber er istället kramas, dansa och kyssas och säger något knasigt som får er att skratta. Med mig får ni vara naturliga, jag fångar er precis som ni är men vägleder och guidar er hela tiden utan att ni märker det, så ni aldrig ska behöva känna er osäkra.

De flesta av mina brudpar säger “Vi är inte vana att bli fotograferade, vi är inte så bekväma framför kameran.” Men hörrni, jag löser liksom den biten, jag är expert på att få er bekväma, att ha roligt och att fota när ni minst anar det! Jag är en ninjafotograf 😉

Bröllopsfest
Golden hour fotografering vid bröllop på Herrängs marina
Bröllop i Växjö
Bröllopsförberedelser på Mauritzberg Slott
Bröllopsdans
Sammetsask till vigselring
Bröllopsfoto på Åmund vin och fruktgård
Bröllop på Lidö

“Heeeeeej fina Mia!

Alltså tack! Det är vi som ska tacka för att du var med och förgyllde vår dag och fotade alla ögonblick som vi så gärna vill minnas 😍 Den här helgen blev helt magisk och vi har svårt att smälta allting. Kommer nog ta tid att landa i vilket fantastiskt bröllop vi fick, så tacksamma för det! ❤️ Dina sneak peeks!!! Herregud vad vackra 💥💞 Vi blev lite tåriga när vi kollade på dem igår kväll, wow! Tack snälla!!! Vi ser fram emot att se alla andra bilder sen!
Vi hörs snart igen! Stor kram från oss

Jag kan bara instämma med Johanna, vi är så oerhört glada att du var med och förgyllde vår dag med vad jag vet kommer bli helt fantastiska bilder:-). Tack för fantastiska sneak peeks, jag vill bara tillbaka till dom där stunderna igen och uppleva det om och om igen:)

Stort stort tack för allt!
Kramar från oss!”

– Johanna & Fredrik, 2019

Bröllop på Långängens gård
Bröllop på Långängens gård
Bröllopsdans med brudpar från USA och Angola
Samkönat bröllop i Norrtälje
Bröllopsförberedelser på Hotell Kungsträdgården
Bröllop på Mauritzberg Slott
Bröllop i Växjö
Brudgummar i kilt på bröllop på Mauritzberg Slott

Bröllopspaket

Resa och boende ingår alltid inom Sverige
Ni behöver alltså aldrig oroa er för tillkommande extra kostnader.

Bildleverans
Ni får samtliga utvalda bilder redigerade i färg, vissa svartvita, levererade på ett USB-minne. Era bilder är högupplösta, vilket gör att ni kan förstora och framkalla dem fritt.

Provfotografering
I både Kashmir och Silke ingår en fotografering. Fotograferingen sker i Eksjö eller Karlshamn. Här kan ni läsa mer om provfotografering och kika på bilder.

Kashmir

12 timmar

Det här är mitt favoritpaket där ingenting missas! Jag spenderar i stort sett hela dagen med er, från förberedelsernas start till dansen mitt i natten!

Fotoalbum

Ett vackert album med omslag i högkvalitativt linne i storlek 25×25 cm på 60 sidor. För vem minns inte hur mysigt det var att bläddra i fotoalbum när en var liten!? Värde 5 000 kr.

Silke

8 timmar

Jag fotograferar ert bröllop under 8 sammanhängande timmar. Här får vi t.ex med; förberedelser, vigsel, porträtt och en bit in på middagen.

Fotoalbum

Ett vackert album med omslag i högkvalitativt linne i storlek 25×25 cm på 40 sidor. För vem minns inte hur mysigt det var att bläddra i fotoalbum när en var liten!? Värde 4 500 kr.

Linne

5 timmar

Jag fotograferar ert bröllop under 5 sammanhängande timmar. Här får vi t.ex med; en sista stund av förberedelser, porträttfotografering, vigsel och mingel.

Bomull

2 timmar i Eksjö
eller Karlshamn

Detta paketet är för er som gifter er i Eksjö eller Karlshamn och endast önskar era porträtt och/eller kort borgerlig vigsel dokumenterat. Resan ingår inom Eksjö samt Karlshamns kommun.

Bokning

Detta paketet är endast bokningsbart om ni gifter er en måndag-fredag eller en lördag mellan oktober-april.
Samt om jag har ‘en lucka’ med kort varsel och ni gifter er inom 2 månader.

Samkönat bröllop i Norrtälje
Bröllop på holmanäs gård
Bröllop på Långängens gård
Bröllopsfotografering i Stockholm i samarbete med Sisters in Law
Bröllop i Småland
Vigsel i St Sigfrids kapell i Kronoberg Växjö
Publicerad i Bröllopsguiden med bröllopskoordinator Wedding by Moalee

Kolla om jag är ledig ert datum!

Har ni kommit såhär långt är ni onekligen nyfikna på mig som bröllopsfotograf och vill veta om jag är ledig! 

Jag vill hemskt gärna veta mer om vilka ni är, vad ni skrattar åt, vad ni älskar med varandra, vem som sjunger i duschen och vem som älskar sovmorgnar. Ja ni vet, vilka ni är, på riktigt! Självklart vill jag veta lite mer om ert bröllop också, har ni något tema, planerar ni något extra spännande eller är det en liten intimt vigsel bara du och din blivande? Tell me all!

Fyll i formuläret och beskriv er själva och ert bröllop så bra som möjligt, för att se om vi är en match made in heaven. Jag återkommer med svar inom 24 timmar (måndag till fredag). Har ni inte fått svar? Kika i skräpkorgen!

Fungerar inte formuläret?

Skicka direkt till hej@mwfotograf.se men besvara gärna formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er!
Gäller det inte bröllop? Klicka här så kommer du till ett vanligt formulär 😃

DU

BAE
Vi samtycker till att få mail med massa smileys 😉 : *
JaNej

* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *
JaNej

Bröllop på Åmund Vin & Fruktgård i Kalmar
Bröllopsfotograf på Gotland
publicerad i bröllopsguiden

Publicerad i BröllopsGuiden, September 2018. Utvald till “Månadens bröllopsbild” September 2018

medlem hos sisters in law

Medlem som leverantör hos Sisters in Law

Bröllop i Karlshamn Blekinge Småland Eksjö Vetlanda Jönköping Nässjö