Bröllop i Grekland

Bröllopsfotograf till bröllop utomlands

Jag fångar era känslor på bild, även utomlands

Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet alla känslor jag får vara en del av. Jag älskar att mingla med era gäster, dansa loss på dansgolvet under festen och skratta ikapp med er under tal. Vi delar något så stort i ert liv att vi blir vänner. Så ser jag det. Oavsett om ni kommer känna att ni vill fortsätta bjuda in mig på kaffe eller ej, så vill jag att ni ska känna att ni alltid kommer kunna vara välkomna till mig på kaffe!

Så planerar ni bröllop utomlands och totalt tokälskar mina bilder och vill ha med just mig? Då tycker jag vi lär känna varandra, dricker kaffe och planerar! Dessutom älskar jag att resa och jag älskar att fotografera, såå, jag antar att det är en perfect match. Eller hur?

Bröllop utomlands

gifter ni er 2020, vänta inte med att boka ert datum!

Jag blir snabbt uppbokad och tar dessutom inte så många bröllop utomlands, så vänta inte för länge med att skicka er förfrågan och boka fotograf!

All-In fotopaket
Två dagar

Ett bröllop utomlands handlar inte bara om ceremonin och porträttbilderna. Det handlar om hela dagen. Hela helgen. En helg där ni samlar alla era nära och kära för att fira det största i livet. Det handlar om alla känslor och all kärlek. Jag dokumenterar alla känslor hos er i ungefär två dagar, eller utifrån er planering.

Provfotografering

Vi smyger iväg dagen före ert bröllop och har en liten kärlekssession. En perfekt möjlighet att chilla lite och njuta av varandra innan allt börjar.

Second shooter

Ni får två professionella och erfarna fotografer, för att vara helt säkra på att ingenting viktigt missas under er helg! Alla bilder levereras under mitt varumärke, med min redigering.

Alla era bilder

Här ska ingen behöva stå i en godisaffär och välja bort några go’bitar. Ni får alla era fantastiska bilder i högupplöst format, redigerade i färg, några i svartvitt, på ett USB-minne samt i ett privat webbgalleri som ni kan dela med era gäster.

Lyxigt fotoalbum

Ni vill väl inte låta era bilder bli kvar på ett USB-minne? Nä, självklart inte! Därför får ni ett vackert fotoalbum som berättar hela er story! Albumet har ett omslag i vackert raw linne med era namn i guld embossing på framsidan. Albumet är i storlek 25×25 cm och har hela 120 sidor.

Resa och logi

Jag inkluderar resa, boende och uppehälle i mitt paket. Jag har valt att göra så för att ni inte ska behöva oroa er för några chockerande summor som tillkommer på slutet. Utan för att ni enkelt ska kunna lägga in er bröllopsfotograf i budgeten.

Svensk skatt och moms

90% av mitt arbete utförs hemma i Sverige på mitt kontor, så alla min priser inkluderar Svensk skatt och moms.

Videograf till ert bröllop utomlands

Jag har flera grymma videografer som jag samarbetar med och mer än gärna rekommenderar 😍 Skicka er förfrågan i formuläret nedan så får ni all information och priser inom 24 timmar (måndag-fredag). Om ni inte fått svar inom två dagar, kolla er skräppost eller kontakta mig igen! 👊 

“Alltså Mia. Som jag sa innan så är det svårt att sätta ord på allt; på hela vår bröllopsdag, på vännen vi fått i dig, på vad du gjort för oss. Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt. Vi har fått fantastiska minnen för livet genom dina bilder, och vad vi hoppas också en vän genom livet. För du är helt enkelt fantastisk. 🌟

 
Till och med Mattias som tycker det är så fruktansvärt jobbigt att stå framför kameran sa nu i efterhand att han inte kände några jobbiga känslor under tiden ni va med och fotograferade, STORT. 
Hur du, som jag sagt innan, lyckas fånga kärleken som finns mellan mig och Mattias emellan allt skit vi har för oss är bortom mitt förstånd. Att ha med dig på vår dag va som att ha med en av våra närmsta vänner. Många av våra gäster frågade “Var fotografen er vän, för det kändes så” och ja, så har det ju blivit, fotografen är vår fina fina vän. ❤”

– My & Mattias, 2019

Kolla om jag är ledig ert datum!

Har ni kommit såhär långt är ni onekligen nyfikna på mig som bröllopsfotograf och vill veta om jag är ledig! 

Jag vill hemskt gärna veta mer om vilka ni är, vad ni skrattar åt, vad ni älskar med varandra, vem som sjunger i duschen och vem som älskar sovmorgnar. Ja ni vet, vilka ni är, på riktigt! Självklart vill jag veta lite mer om ert bröllop också, har ni något tema, planerar ni något extra spännande eller är det en liten intimt vigsel bara du och din blivande? Tell me all!

Fyll i formuläret och beskriv er själva och ert bröllop så bra som möjligt, för att se om vi är en match made in heaven. Jag återkommer med svar inom 24 timmar (måndag till fredag). Har ni inte fått svar? Kika i skräpkorgen!

Fungerar inte formuläret?

Skicka direkt till hej@mwfotograf.se men besvara gärna formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er!

DU

BAE* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *

JaNej

Bröllop i Grekland
Brudbukett inspiration
Fungerar inte formuläret?

Skicka direkt till hej@mwfotograf.se och besvara de ovanstående formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er! 😊