Bröllopsfotograf till bröllop utomlands

Bröllop utomlands fotografering i Stockholm i samarbete med Sisters in Law

Planerar ni bröllop utomlands och totalt tokälskar mina bilder och vill ha med mig? Tja, det är ju inga som helst problem! Om ni har gäster från andra delar av världen så är det lugnt, jag pratar och skriver flytande Engelska och är dessutom duktig på att använda mina händer när jag ska förklara något  😁Min man säger ofta att det ser ut som jag är från Italien när jag pratar, just för att jag gestikulerar så mycket. Haha!

Dessutom älskar jag att resa och jag älskar att fotografera, såå, jag antar att det är en perfect match. Eller hur? 😉

Bröllopsdans med brudpar från USA och Angola
Bröllopsfoto vigsel i Norra Sandsjö
Bröllop utomlands fotografering i Stockholm i samarbete med Sisters in Law

Bröllop utomlands - all in fotopaket

Hela helgen

Ett bröllop utomlands handlar inte bara om ceremonin och porträttbilderna. Det handlar om hela dagen. Hela helgen. En helg där ni samlar alla era nära och kära för att fira det största i livet. Det handlar om alla känslor och all kärlek. Därför finns det inga begränsade timmar i detta paketet. Jag dokumenterar alla känslor genom hela er helg.

Provfotografering

Vi smyger iväg från all er planering dagen före och har en liten porträttsession där ni kan ha en lugn, kul och avslappnad dejt. En perfekt möjlighet att chilla lite och njuta av varandra innan allt börjar.

Boudoir fotografering

Jag älskar verkligen att fotografera boudoir. Det är min passion bredvid att fotografera bröllop. Att se den där självkänslan hos en kvinna som bara växer och att ha en grym och rolig stund tillsammans. Därför har jag valt att inkludera en boudoir session. Du väljer själv om du vill ha sessionen på plats, dagen före bröllopet eller om vi bokar in den tidigare här i Sverige. Efter fotograferingen får du ungefär 60 redigerade bilder, högupplösta. Ett bildspel med bilderna och licensierad musik samt ett lyxigt fotoalbum i storlek 20×20 cm på 20 sidor som är perfekt att ge din partner som morgongåva.

Alla era bilder

Här ska ingen behöva stå i en godisaffär och välja bort några go’bitar. Ni får alla era fantastiska bilder från helgen i högupplöst format, redigerade i färg, några i svartvitt, på ett USB-minne.

Lyxigt fotoalbum

Ni vill väl inte låta era bilder bli kvar på ett USB-minne? Nä, självklart inte! Därför får ni ett vackert fotoalbum som berättar hela er helgs story! Albumet har ett omslag i vackert raw linne med era namn i guld embossing på framsidan. Albumet är i storlek 20×20 cm och har hela 120 sidor. Ni väljer alla era favoritbilder från helgen (ca 240 bilder).

Resa och logi

Jag inkluderar resa, boende och uppehälle i mitt paket. Jag har valt att göra så för att ni inte ska behöva oroa er för några chockerande summor som tillkommer på slutet. Utan för att ni enkelt ska kunna lägga in er bröllopsfotograf i budgeten.

Svensk skatt och moms

90% av mitt arbete utförs hemma i Sverige på mitt kontor, så alla min priser inkluderar Svensk skatt och moms.

Videograf till ert bröllop utomlands?

Jag har flera grymma videografer som jag samarbetar med och mer än gärna rekommenderar 😍

Skicka er förfrågan i formuläret nedan så får ni all information och priser inom 24 timmar (måndag-fredag). Om ni inte fått svar inom två dagar, kolla er skräppost eller kontakta mig igen! 👊 

Provfotografering innan bröllop i Blekinge
Bröllop utomlands fotografering i Stockholm i samarbete med Sisters in Law

Kolla om jag är ledig ert datum!

Har ni kommit såhär långt är ni onekligen nyfikna på mig som bröllopsfotograf och vill veta om jag är ledig! Yeey 😍 Jag lägger ner mycket kärlek och energi på mina brudpar och bokar endast ett fåtal bröllop varje år. Därför är det väldigt viktigt för mig att ni beskriver mer om vilka ni är, vad ni skrattar åt, vad ni älskar med varandra, vem som sjunger i duschen och vem som älskar sovmorgnar. Ja ni vet, vilka ni är, på riktigt!

Eftersom ni dessutom har valt att gifta er utomlands så behöver jag veta lite mer kring ert bröllop. T.ex vad ni valt för venue (plats för bröllopet/festen), inte enbart vilket land, och mer exakta planer kring dagen. Men allra viktigast av allt, är att jag vill veta vilka NI är. För på ett bröllop utomlands, kommer vi spendera mycket tid tillsammans. Så det vore ju skönt att veta att vi faktiskt klickar 😍😉

Fyll i formuläret och beskriv er själva och ert bröllop så bra som möjligt, för att se om vi är en match made in heaven 😉 Jag återkommer med svar inom 24 timmar (måndag till fredag).

DU

BAE* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *

JaNej

Bröllop utomlands fotografering i Stockholm i samarbete med Sisters in Law
Bröllopsfotografering på Mauritzberg Slott
Brudklänning från The WOW Closet på Båven Country Lodge
Brudpar på Barnens Ö i Norrtälje
Fungerar inte formuläret?

Skicka direkt till hej@mwfotograf.se och besvara de ovanstående formulärsfrågorna i ert mail, för att jag på bästa sätt ska kunna återkoppla till er! 😊