Boudoirfotografering i Stockholm

Jag erbjuder boudoirfotografering i Stockholm. Med en touch av lekfullhet skapar jag sensuella och vackra boudoirbilder tillsammans med starka kvinnor.

Mia Modigh Westlund heter jag. Sedan 2018 har jag fotograferat boudoir och min passion är att fotografera helt vanliga kvinnor och boosta just ditt självförtroende.

Glad fotograf med kamera i handen

Är du redo att boosta ditt självförtroende och skapa vackra minnen för livet?

Boudoirfotografering med fokus på självkärlek

Vi hyllar DIG, dig och din kropp, denna dag. En dag där du är i centrum och inte behöver tänka på några måsten varken hemma eller på jobbet. För hur ofta gör du det? Visst kan du ge bort bilderna från din boudoirfotografering i morgongåva till din partner. Men i grunden är det inte därför vi gör detta. I grunden är det för att du är värd det, som en present till dig själv!

Klicka här för att se lediga tider för boudoirfotografering i Stockholm.

"Jag har en perfekt kropp. Jag får precis plats i den"
Plus size kvinna i svarta underkläder på en boudoirfotografering

"Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering!"

”Jag är mållös, jag finner på riktigt inte orden att skriva till dig? Hur i hela friden blev det här så galet bra? Jag väntar spänt på resten utav bilderna och jag längtar så efter att få se *** reaktion på bilderna vår första morgon tillsammans som gifta! 🙈🙊 Tusentack för allt ditt stöd under själva fotograferingen men också fram till den själva dagen. Du fick mig att känna mig trygg från första stund med din sprudlande energi. Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering! Ser så fram emot att få alla bilderna, vilken sneakpeek alltså!!”
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- Lilly
Vanliga frågor inför en boudoirfotografering i Stockholm

En av mina absoluta styrkor som fotograf är att få andra att känna sig lugna och trygga. Jag som person är väldigt avslappnad och skojar mycket, vilket smittar av sig och ger härliga bilder fulla med skratt. Jag kommer också guida dig hela tiden så du behöver aldrig fundera på vad du ska göra.

Du får en digital guide med massor av tips inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder och styling. Du får naturligtvis hör av dig om du önskar personlig vägledning vid klädvalen. Jag har även några plagg som du kan låna, t.ex kimono/negligé i skira tyger, en spetsklänning, overziseskjortor och mysiga koftor.

Mer än gärna, jag rekommenderar verkligen att unna dig detta för att höja upplevelsen till din fotografering. Jag samarbetar med en professionell makeupartist som du kan välja som tillval till din fotografering.

Jag publicerar aldrig några bilder från din fotografering om du inte ger mig tillåtelse till det, detta är något vi skriver avtal om.

Jag efterbehandlar alla bilderna noggrant så ljus och färger känns enhetliga och stämmer överens med mitt bildspråk. Jag gör en slags fine-art retusch som förstärker ögon, jämnar ut flammig och ojämn hy, ger lyster och framhäver din kropp på ett vackert sätt. Om du dagen till ära fått en finne, ett sår eller någonting annat som inte normalt sett inte är en del av ditt utseende, så tar jag bort detta utan extra kostnad. Jag retuscherar inte din kropp på ett sätt som förändrar den, utan framhäver det vackra hos dig.

Självklart! Vi lägger upp en betalningsplan före fotograferingen och löser det på ett smidigt sätt.

I dagsläget erbjuder jag boudoirfotografering antingen hemma hos dig – för en riktig ’girl next door’ känsla, på någon avskild plats utomhus eller på hotell i Stockholm. Du väljer hotellrum som ett tillval så sköter jag allt med bokningen så vi får det finaste rummet som passar just din boudoirfotografering. Du behöver alltså inte ordna med någonting extra utan jag löser allt!

Låt mig svara med en motfråga. Vill du ha boudoirbilder på dig? Vill du känna dig som one in a million? Har du en kropp?
Då är svaret: ABSOLUT passar din kropp för boudoirbilder!

"Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna"

"Mia är helt fantastisk. Jag var väldigt nervös inför boudoiren & ville helst ta mig en shot eller två, men de förbjöd hon mig ifrån. Men så fort hon började fotografera så kände jag mig bekväm & sexigare än vad jag nånsin gjort. Det är en sån egoboost att göra en boudoir, speciellt när Mia står bakom kameran. Hon får mig att skratta & slappna av, vilket jag inte trodde jag var möjligt då det ändå är en väldigt intim fotografering för mig. Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna sen. Mia gör magi ❤️"
Plus size kvinna i svarta underkläder och vit skjorta på en boudoirfotografering
- Emma
Kvinna biter i en munk på en boudoirfotografering

Det är dags att säga snälla saker om dig själv

Din boudoirfotografering

Din kropp är ditt tempel och det är dags att ge ditt tempel den kärlek den förtjänar! Oavsett om du burit barn, är gravid, gått ner i vikt, tränat i många år, gått upp i vikt, har cancer, opererat bort brösten, har bristningar, celluliter, mycket muskler, har en rak kropp, en kurvig kropp eller helt enkelt bara har en kropp.

Oavsett vad du gått igenom, så förtjänar du så mycket bättre tankar om dig själv! Det jag älskar med boudoir är att få dig att se det jag ser. Att se hur dina ögon lyser upp, hur energin i rummet förändras, när du ser och inser hur otroligt vacker du är.

Fotograf med brun kofta tittar in i kameran och ler

Jag vill ge dig en egoboost

Fotograf Mia Modigh Westlund

Jag är en glädjespridare som under en boudoirfotografering gör allt i min makt för att du ska vara bekväm och inte tänka så mycket på att du står halvnaken framför en kamera. En av mina största styrkor som fotograf är just att få andra att känna sig trygga och avslappnade.

När vi fotar boudoir skapar vi en kul stund med peppig musik och skön stämning. Mitt mål är inte bara att leverera galet snygga bilder på dig utan även att skicka med dig en skön känsla efteråt. Du vet den där känslan där man känner att allt bara sitter, att man är snyggast, coolast, sexigast i världen. Den känslan!

Det spelar ingen roll hur du ser ut

Alla kroppar är vackra precis som de är! Jag har fotat kvinnor som är unga, äldre, smala, plussize, har fött barn, har hudsjukdomar, har bristningar, celluliter, vältränade muskler, har cancer och tappat håret, opererat bort brösten, har stora bröst, har små bröst.

Det som länkar samman alla kvinnor jag fotat är att de har en kropp och de är vackra. Alla har en historia värd att berätta och jag brinner verkligen för att skapa magiska bilder med alla kvinnor som vill investera i sig själva.

"Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen"
"Vill bara tacka dig så mycket för allt jobb med fotograferingen och bilderna! Är så glad att jag efter så många år ÄNTLIGEN var redo att göra detta som jag varit sugen på så länge. Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen, att få göra en sån här sak för sig själv 😀 Och lite feedback till dig… Hade inte kunnat drömma om ett bättre bemötande! 😃 Känner mig obekväm med 1. Främlingar 2. Stå framför kamera 3. Stå typ naken framför kamera och främling 😅 Men du skapade så trygg och lätt stämning så det var inga problem alls! Har rekommenderat dig till flera vänner 😊 Återigen, TACK för allt! 😍"
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- C.
Kvinna ligger på en röd matta med smaragdgröna underkläder
"Du fick mig att känna mig vacker"
Jag vill verkligen att du ska veta att Du gjorde allt Du kunde för att ge mig en fantastisk upplevelse, inte en enda gång fick du mig att tveka eller tänka på hur jag såg ut. Du fick mig att känna mig vacker, värdefull och jag upplevde att du gav mig din fulla uppmärksamhet. Riktigt proffsigt på ett personligt sätt 💯❤️ Och det var en fantastisk upplevelse från början till slut!
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- Catharina

"mest blev det nog en gåva till mig själv"

"Jag gjorde boudoirfotografering och hon var så proffsig. Lätt till skratt och fick mig att känna mig så bekväm. Fotona blev helt fantastiska och blev en perfekt morgongåva till min man. Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost. Rekomenderar alla att testa en sådan fotografering med världens bästa Mia!"
Brunhårig kvinna med långt lockigt hår med svarta underkläder i spets
- Nathalie
Kvinna i underkläder ligger på en säng

Priser och information

Vad kostar en boudoirfotografering i Stockholm?

Boudoirfotograferingen kostar från 2 000 kr (betalas vid bokning, inga bilder ingår. Kostnad för eventuellt hotell samt makeupartist tillkommer).

Kontakta mig för fullständig prislista via formuläret nedan.

Lediga tider

 Om en månad är fullbokad, hör gärna av dig ändå för att hamna på väntelistan vid eventuell öppning.

MARS

2 TIDER

APRIL

4 TIDER

MAJ

5 TIDER

JUNI

4 TIDER

Vänta inte med att boka

Få antal lediga tider

 

Jag tar endast ett fåtal bokningar av boudoirfotografering i Stockholm varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med att skicka din förfrågan.

Inom 2 arbetsdagar får du mailsvar med lediga datum.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

Kontakta mig för boudoirfotografering i Stockholm

Kvinna i blommiga trosor och skinnjacka under en boudoirfotografering i Stockholm