Boudoirfotograf i Småland

morgongåva eller egoboost - kalla det vad du vill, kul är det!
Boudoir fotografering i Norrtälje på Granparkens pensionat
Boudoirfotograf i Stockholm
Boudoirfotografering i Småland

Boudoirfotograf till morgongåva, möhippa, för självförtroendet?

Boudoir kan självklart fotograferas oavsett om ni planerar att gifta er, redan gift er eller om du är singel och bara vill göra detta för dig själv. Boudoir är också perfekt som present vid möhippa, födelsedag, till alla hjärtans dag eller andra årsdagar.

När du fotar boudoir med mig får du en kul stund med peppig musik. Mitt mål är inte bara att leverera galet snygga bilder på dig utan även att skicka med dig en skön känsla efteråt. Du vet den där känslan där man känner att allt bara sitter, att man är snyggast, coolast, sexigast i världen!

Det spelar ingen roll hur du ser ut, alla kroppar är vackra precis som de är! Dina bilder blir sensuella och romantiska, en del bilder blir lite utmanande om du önskar, men alltid smakfullt. Jag fotograferar inte par, dudoir (män), glamour, erotik eller helnaket.

Längst ner på sidan finner du mitt kontaktformulär. Berätta lite om vad du önskar så återkommer jag med lediga datum och bokningsinformation.

Boudoirfotografen Mia

jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Som boudoirfotograf är jag precis som den jag är i vanliga fall: Glad, skrattar åt mig själv och säger roliga saker för att få dig att slappna av och skratta. Jag tycker inte om att stressa, så när vi träffas går vi lugnt igenom kläder och annat du har med dig, pratar om allt möjligt och hänger som vilka vänner som helst. Din fotografering med mig ska kännas som en kul grej med en vän där bonusen är skitsnygga bilder på dig!

Läs mer om mig här!

Boudoirfotograf Mia

"Du fick mig att känna mig trygg från första stund med din sprudlande energi"

”Jag är mållös, jag finner på riktigt inte orden att skriva till dig? Hur i hela friden blev det här så galet bra? 

Jag väntar spänt på resten utav bilderna och jag längtar så efter att få se *** reaktion på bilderna vår första morgon tillsammans som gifta! 🙈🙊
 
Tusentack för allt ditt stöd under själva fotograferingen men också fram till den själva dagen. Du fick mig att känna mig trygg från första stund med din sprudlande energi. Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering! Ser så fram emot att få alla bilderna, vilken sneakpeek alltså!!

– Lilly, 2020

Boudoirfotografering i Småland

information inför din fotografering

Jag utgår från Småland men fotograferar ofta boudoir på andra platser. Det kan vara smidigt att boka en boudoirfotografering i samband med att jag fotar bröllop på annan ort eller liknande. Jag fotograferar gärna hemma hos dig, det blir en helt annan känsla att göra det i hemmet. Även om vackra hotell med lyxig inredning skapar en exklusiv känsla, så är det något speciellt med att bilderna är tagna i ditt alldeles egna sovrum, vardagsrum eller varför inte köket?! En riktig ”girl next door” känsla!

bokning

Skicka din förfrågan via formuläret längst ner på sidan och berätta mer om dig och vad du har för önskemål inför din fotografering, så återkommer jag med lediga datum. Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad, för att kunna ge de bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför blir jag snabbt fullbokad.

bokningskostnad

För att reservera din fotografering betalas 50% i samband med bokning.

ombokning

Om någon blir sjuk eller vi planerat att vara utomhus och vädret blir dåligt, så bokar vi om datumet utan några krångel.

efter fotograferingen

Jag lägger mycket omsorg och kärlek på dina bilder, så inom 3 veckor får du ett galleri med utvalda bilder som du väljer mellan. Om du önskar välja till fler bilder än de som ingår så kan du köpa till dem enligt bildpaketen nedan.

Dina bilder levereras högupplösta och i webbformat för fri användning när slutfakturan är betald.

linnebox med printar

Om du väljer paket Sammet där det ingår en lyxig linnebox med dina bilder framkallade, så tillkommer en leveranstid på 3 veckor innan boxen har landat i din brevlåda.

Sammet
det här ingår

Inför-guide med tips och förberedelser inför din fotografering

1-1,5 timmars fotografering

Du hinner med 2-3 klädombyten

Personligt webbgalleri med bilderna från din fotografering

10 st bilder högupplöst i både färg och svartvitt

En lyxig linnebox med dina bilder printade på ett högkvalitativt matt fotopapper

6 000 kr
Boudoirfotografering i Småland
Spets
det här ingår

Inför-guide med tips och förberedelser inför din fotografering

1-1,5 timmars fotografering

Du hinner med 2-3 klädombyten

Personligt webbgalleri med bilderna från din fotografering

10 st bilder högupplöst i både färg och svartvitt

5 000 kr
Boudoirfotografering i Jönköping och Växjö

Bildpaket

fler bilder än de som ingår?

Om du vill köpa till fler bilder än de som ingår i ditt paket så kan du göra det enligt dessa tre bildpaket.

Lilla paketet

10 st extra digitala bilder

Levereras via webbgalleri

2 000 kr
Mellan paketet

20 st extra digitala bilder

Levereras via webbgalleri

3 000 kr
Stora paketet

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 50 st)

Levereras via webbgalleri

5 000 kr

"Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost"

”Jag gjorde boudoirfotografering och hon var så proffsig. Lätt till skratt och fick mig att känna mig så bekväm. Fotona blev helt fantastiska och blev en perfekt morgongåva till min man. Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost. Rekomenderar alla att testa en sådan fotografering med världens bästa Mia!

– Nathalie, 2019

Boudoirfotografering - bokningsförfrågan

Berätta lite om dina önskemål och tankar med din boudoirfotografering. Jag återkommer med svar inom 24 timmar (måndag till fredag). Har du inte fått svar? Kika i skräpkorgen på din mail, ibland fastnar de där!

Om formuläret inte fungerar så kan du skicka direkt till hej@mwfotograf.se 


    * Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


    Jag godkänner denna behandling av mina personuppgifter: *

    JaNej

    Boudoirfotografering i Småland