Boudoir i Småland

morgongåva eller egoboost - kalla det vad du vill, kul är det!
Boudoir fotografering i Norrtälje på Granparkens pensionat
Boudoirfotograf i Stockholm
Boudoirfotografering i Småland
Boudoirfotograf i Göteborg

Boudoirfotograf till morgongåva, möhippa, för självförtroendet?

Boudoir kan självklart fotograferas oavsett om ni planerar att gifta er, redan gift er eller om du är singel och bara vill göra detta för dig själv. Boudoir är också perfekt som present vid möhippa, födelsedag, till alla hjärtans dag eller andra årsdagar.

När du fotar boudoir med mig får du en kul stund med peppig musik. Mitt mål är inte bara att leverera galet snygga bilder på dig utan även att skicka med dig en skön känsla efteråt. Du vet den där känslan där man känner att allt bara sitter, att man är snyggast, coolast, sexigast i världen!

Det spelar ingen roll hur du ser ut, alla kroppar är vackra precis som de är! Dina bilder blir sensuella och romantiska, en del bilder blir lite utmanande om du önskar, men alltid smakfullt. Jag fotograferar inte par eller dudoir (män), ej heller glamour, erotik eller helnaket.

Längst ner på sidan finner du mitt kontaktformulär. Berätta lite om vad du önskar så återkommer jag med pris- och boknings information.

Boudoirfotografering i Småland

Jag utgår från Småland men fotograferar ofta boudoir på andra platser. Det kan vara smidigt att boka en boudoirfotografering i samband med att jag fotar bröllop på annan ort eller liknande. Jag fotograferar gärna hemma hos dig, det blir en helt annan känsla att göra det i hemmet. Även om vackra hotell med lyxig inredning skapar en exklusiv känsla, så är det något speciellt med att bilderna är tagna i ert alldeles egna sovrum, vardagsrum eller varför inte köket?!

Sammet

Grymma bilder

Vi fotar i ca 1-1,5 timme där du hinner med 2-3 ombyten. Du får högupplösta bilder redigerade i färg och svartvitt.

Vackert fotoalbum

Dina bilder levereras i ett privat onlinegalleri där du laddar ner alla bilder till dator/mobil. Du får ett lyxigt fotoalbum med omslag i högkvalitativt linne och valfri guldfolierad text på framsidan.

fotoalbum boudoir

Spets

Grymma bilder

Vi fotar i ca 1-1,5 timme där du hinner med 2-3 ombyten. Du får högupplösta bilder redigerade i färg och svartvitt.

linnebox med printar

Dina bilder levereras i ett privat onlinegalleri där du laddar ner alla bilder till dator/mobil. 20 bilder framkallas i storlek 10×15 cm på ett högkvalitativt matt fotopapper och förpackas fint i en linnebox.

Boudoirfotografering i Småland

“Jag gjorde boudoirfotografering och hon var så proffsig. Lätt till skratt och fick mig att känna mig så bekväm. Fotona blev helt fantastiska och blev en perfekt morgongåva till min man. Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost. Rekomenderar alla att testa en sådan fotografering med världens bästa Mia!

– Nathalie, 2019

Vart fotar vi?

Hotell – Jag väljer passande rum och bokar ett som är lite större, luftigt och ljust, för att dina bilder ska bli så fina som du förtjänar! Denna kostnaden tillkommer.

Utomhus – Detta kräver kanske ett mer pålitligt väder, men jag har tex fotat boudoir bland vitsipporna utomhus en vår. Det var verkligen supervackert och jag kan ge många förslag på avskilda platser med olika miljöer, för otroligt vackra bilder!

Hemma hos dig eller mig – Har du ett sovrum med bra ljusinsläpp? Perfekt! Då kan vi fota där. Om inte så har jag det! Jag har fotat boudoir i mitt hem och kan visa bilder på hur det ser ut, vid efterfrågan.

Tillval

Beställ förstoringar i flera olika format på högkvalitativt papper. Eller kanske en kalender till din käresta? 😉 Bara fråga efter storlek och pris i din förfrågan! 😃

Makeup artist

Välj till makeupartist och bli totalt ompysslad till din fotografering 😃 Ca 60 minuters makeup och hårstyling innan fotograferingen. Jag samarbetar med olika makeup artister i landet. Vid boudoir i Eksjö/Småland jobbar jag med en makeup artist som heter Sophie. I Skåne/Blekinge jobbar jag tillsammans med en makeup artist som heter Kina. Om fotograferingen sker någon annanstans har jag ett stort kontaktnät för att hitta en grym makeup artist på just den orten!

Inga krav på publicering

Att synas i min portfolio är frivilligt när det gäller boudoir. Vi kommer överens och skriver avtal om detta före fotograferingen. Självklart blir jag glad om jag får använda några bilder, exempelvis detaljbilder eller bilder ur vinklar där du inte är igenkänningsbar. Men! Detta är inte ett krav och skulle du godkänna att jag får visa några bilder så kommer jag alltid fråga innan om den/de bilder jag önskar lägga upp är okej.

Reseersättning

Utanför Eksjö tillkommer reseersättning på 45kr/mil.

Digital faktura

50% av kostnaden för fotograferingen faktureras digitalt vid bokning och ska vara betald inom 10 dagar eller senast tre dagar före fotograferingstillfället, för att din bokning ska vara giltig. Slutfaktura på resterande 50% betalas efter fotograferingen, innan dina bilder levereras.

Avbokning/ombokning

14 dagars ångerrätt gäller, därefter är din bokning bindande och kan inte avbokas/återbetalas. Ombokning vid sjukdom kan ske vid mån av tid. Observera att kostnad för eventuellt hotell ej går att få tillbaka eller kan ombokas då hotellets regler för ombokning/avbokning gäller.

Boudoirfotografering - bokningsförfrågan

Berätta lite om dina önskemål och tankar med din boudoirfotografering. Jag återkommer med svar inom 24 timmar (måndag till fredag). Har du inte fått svar? Kika i skräpkorgen, ibland fastnar mina mail där!

Om formuläret inte fungerar så kan du skicka direkt till hej@mwfotograf.se 


* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag godkänner denna behandling av mina personuppgifter: *

JaNej

Boudoirfotografering i Småland