Boudoirfotograf i Småland

morgongåva eller egoboost - kalla det vad du vill, kul är det!
Boudoir fotografering i Norrtälje på Granparkens pensionat
Boudoirfotograf i Stockholm
Boudoirfotografering i Småland
Boudoirfotograf i Göteborg

Boudoirfotograf till morgongåva, möhippa, för självförtroendet?

Boudoir kan självklart fotograferas oavsett om ni planerar att gifta er, redan gift er eller om du är singel och bara vill göra detta för dig själv. Boudoir är också perfekt som present vid möhippa, födelsedag, till alla hjärtans dag eller andra årsdagar.

När du fotar boudoir med mig får du en kul stund med peppig musik. Mitt mål är inte bara att leverera galet snygga bilder på dig utan även att skicka med dig en skön känsla efteråt. Du vet den där känslan där man känner att allt bara sitter, att man är snyggast, coolast, sexigast i världen!

Det spelar ingen roll hur du ser ut, alla kroppar är vackra precis som de är! Dina bilder blir sensuella och romantiska, en del bilder blir lite utmanande om du önskar, men alltid smakfullt. Jag fotograferar inte par eller dudoir (män), ej heller glamour, erotik eller helnaket.

Längst ner på sidan finner du mitt kontaktformulär. Berätta lite om vad du önskar så återkommer jag med pris- och boknings information.

Boudoirfotografen Mia

jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Som boudoirfotograf är jag precis som den jag är i vanliga fall: Glad, skrattar åt mig själv och säger roliga saker för att få dig att slappna av och skratta. Jag tycker inte om att stressa, så när vi träffas går vi lugnt igenom kläder och annat du har med dig, pratar om allt möjligt och hänger som vilka vänner som helst. Din fotografering med mig ska kännas som en kul grej med en vän där bonusen är skitsnygga bilder på dig!

Läs mer om mig här!

Boudoirfotograf Mia

"Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost"

“Jag gjorde boudoirfotografering och hon var så proffsig. Lätt till skratt och fick mig att känna mig så bekväm. Fotona blev helt fantastiska och blev en perfekt morgongåva till min man. Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost. Rekomenderar alla att testa en sådan fotografering med världens bästa Mia!

– Nathalie, 2019

Boudoirfotografering i Småland

Jag utgår från Småland men fotograferar ofta boudoir på andra platser. Det kan vara smidigt att boka en boudoirfotografering i samband med att jag fotar bröllop på annan ort eller liknande. Jag fotograferar gärna hemma hos dig, det blir en helt annan känsla att göra det i hemmet. Även om vackra hotell med lyxig inredning skapar en exklusiv känsla, så är det något speciellt med att bilderna är tagna i ert alldeles egna sovrum, vardagsrum eller varför inte köket?! En riktig “girl next door” känsla!

Sammet
Grymma bilder

Vi fotar i ca 1-1,5 timme där du hinner med 2-3 ombyten. Du får högupplösta bilder redigerade i färg och svartvitt.

linnebox med printar

Dina bilder levereras i ett privat onlinegalleri där du laddar ner alla bilder till dator/mobil. 30 bilder framkallas i storlek 10×15 cm på ett högkvalitativt matt fotopapper och förpackas fint i en linnebox.

Boudoirfotografering i Småland
Spets
Grymma bilder

Vi fotar i ca 1-1,5 timme där du hinner med 2-3 ombyten. Du får högupplösta bilder redigerade i färg och svartvitt.

Digitala bilder

Dina bilder levereras i ett privat onlinegalleri där du laddar ner alla bilder till dator/mobil. 

Boudoirfotografering i Jönköping och Växjö

Boudoirfotografering - bokningsförfrågan

Berätta lite om dina önskemål och tankar med din boudoirfotografering. Jag återkommer med svar inom 24 timmar (måndag till fredag). Har du inte fått svar? Kika i skräpkorgen, ibland fastnar mina mail där!

Om formuläret inte fungerar så kan du skicka direkt till hej@mwfotograf.se 


* Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.


Jag godkänner denna behandling av mina personuppgifter: *

JaNej

Boudoirfotografering i Småland