Boudoirfotografering i Stockholm

Jag är en boudoirfotograf från Blekinge och Småland med härlig dialekt, som nu mera bor i Stockholm. Med en stor portion humor, glädje och lekfullhet skapar jag vackra boudoirbilder tillsammans med starka kvinnor. Jag brinner för att ta fram din inre powerwoman, att stärka ditt självförtroende och självkänsla och oavsett om du gör din fotografering för att ge bort i gåva till din partner. Så är mitt största mål med fotograferingen, att du efteråt, innerst inne ska känna att du har gjort det här för DIG själv.

Det här är min prislista. Om du vill läsa mer information om hur jag arbetar när jag fotograferar boudoir så kan du klicka här för att läsa mer information och här kan du läsa svar på de vanligaste frågorna, som exempelvis vart vi fotograferar eller hur det fungerar med delbetalning.

Plus size kvinna sitter i en fåtölj i svarta underkläder på en boudoirfotografering
"Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna"
Mia är helt fantastisk. Jag var väldigt nervös inför boudoiren & ville helst ta mig en shot eller två, men de förbjöd hon mig ifrån. Men så fort hon började fotografera så kände jag mig bekväm & sexigare än vad jag nånsin gjort. Det är en sån egoboost att göra en boudoir, speciellt när Mia står bakom kameran. Hon får mig att skratta & slappna av, vilket jag inte trodde jag var möjligt då det ändå är en väldigt intim fotografering för mig. Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna sen. Mia gör magi ❤️
Plus size kvinna i svarta underkläder och vit skjorta på en boudoirfotografering
- Emma
Kvinna i gröna underkläder ligger på en röd matta under en boudoirfotografering i Stockholm

Från bokning till leverans

Såhär går det till

Kvinna tittar in i kameran med en rosa fjäder framför halva ansiktet

Kontakt & bokning

När vi bestämt datum för fotograferingen får du ett digitalt avtal som du signerar via mobil eller dator och en faktura på fotokostnaden som reserverar din tid.

Vi bokar in ett tillfälle där vi över telefon/online går igenom om du har några önskemål inför fotograferingen och dina bilder.

Kvinna i rosa kimono och ögonmask framför en spegel på en boudoirfotografering i Stockholm

Förberedelser

Du får en digital guide med massor av tips inför fotograferingen. Vi hörs via telefon eller online för att prata igenom om du har några särskilda önskemål, t.ex. om du önskar specifik rekvisita eller vill bolla tankar kring klädval eller annat.

Boudoirfotografering hemma hos dig;
Eftersom jag ofta fotograferar hemma hos dig som kund, så brukar jag be om lite bilder från ditt hem, för att se hur ljuset kommer in, hur det är möblerat och kunna planera din fotografering i förväg. Jag tar sedan kontakt dagen innan vårt bokade datum för att stämma av så vi är friska.

Blond kvinna i spetsklänning på en boudoirfotografering i Stockholm

Fotografering

Vi ses vårt bokade datum, har en rolig boudoirfotografering och skapar magi tillsammans. Jag tycker inte om att stressa, så när vi träffas går vi lugnt igenom kläder och annat du har med dig innan vi börjar fota. Om vi fotograferar hemma hos dig börjar jag med att gå runt och titta på var ljuset är som bäst. Jag visar även några av mina produkter (linnebox med fine-art printar och fotbok) som du kan köpa till i efterhand.

Din fotografering med mig ska kännas som en kul grej med en vän där bonusen är skitsnygga bilder på dig! Jag guidar dig hela tiden så du behöver inte vara orolig över att du är ovan att stå framför kameran. 

Fotoalbum med omslag i sammet

Leverans & produkter

Inom tre veckor efter fotograferingen får du en länk till ditt digitala urvalsgalleri. Där gör du ditt val av bilder och vilka fysiska produkter du önskar köpa. Jag skickar din slutfaktura och inom tre veckor eller tidigast när fakturan är betald, får du dina bilder färdiga att ladda ner från ditt webbgalleri.

Här kan du ladda ner alla bilder i både högupplöst format och i anpassat format för mobil och sociala medier. Om du beställer fysiska produkter får du dem på posten inom fem veckor.

"Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering!"
Jag är mållös, jag finner på riktigt inte orden att skriva till dig? Hur i hela friden blev det här så galet bra? Jag väntar spänt på resten utav bilderna och jag längtar så efter att få se *** reaktion på bilderna vår första morgon tillsammans som gifta! 🙈🙊 Tusentack för allt ditt stöd under själva fotograferingen men också fram till den själva dagen. Du fick mig att känna mig trygg från första stund med din sprudlande energi. Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering! Ser så fram emot att få alla bilderna, vilken sneakpeek alltså!!
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- Lilly
Kvinna biter i en munk på en boudoirfotografering
"Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen"
Vill bara tacka dig så mycket för allt jobb med fotograferingen och bilderna! Är så glad att jag efter så många år ÄNTLIGEN var redo att göra detta som jag varit sugen på så länge. Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen, att få göra en sån här sak för sig själv 😀 Och lite feedback till dig… Hade inte kunnat drömma om ett bättre bemötande! 😃 Känner mig obekväm med 1. Främlingar 2. Stå framför kamera 3. Stå typ naken framför kamera och främling 😅 Men du skapade så trygg och lätt stämning så det var inga problem alls! Har rekommenderat dig till flera vänner 😊 Återigen, TACK för allt! 😍
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- C.
Kvinna sitter på en säng iklädd svarta spetsunderkläder
"Du fick mig att känna mig vacker"
Jag vill verkligen att du ska veta att Du gjorde allt Du kunde för att ge mig en fantastisk upplevelse, inte en enda gång fick du mig att tveka eller tänka på hur jag såg ut. Du fick mig att känna mig vacker, värdefull och jag upplevde att du gav mig din fulla uppmärksamhet. Riktigt proffsigt på ett personligt sätt 💯❤️ Och det var en fantastisk upplevelse från början till slut!
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- Catharina
Plus size kvinna i svarta underkläder och vit skjorta på en boudoirfotografering

Din investering

Det här ingår i din upplevelse

♥ 1,5 timmes rolig fotografering

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Inför-möte över video eller telefon

♥ Tillgång till låne-kläder

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Omsorgsfull redigering av alla bilder

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop med produkter

2 000 kronor

Summan betalas i samband med bokning för att reservera din tid. Observera att det inte ingår några bilder i denna summan utan du köper till önskat antal digitala bilder och produkter i efterhand.

Bildpaket och produkter a'la carte

Du köper alla digitala bilder och produkter efter din fotografering. Jag erbjuder lyxiga produkter som tillverkas för hand av Europas bästa leverantörer. När vi ses för din fotografering visar jag upp produkterna på plats för att du ska kunna se och känna på dem.

Digitala bilder

Högupplösta bilder blandat i färg och svartvitt. Bilderna laddas ner via ditt webbgalleri och kan framkallas på egen hand i upp till ca storlek A3.

Kvinna i gröna underkläder ligger på en röd matta under en boudoirfotografering i Stockholm

Lyxiga paketet

Du får alla dina bilder digitalt samt en handgjord fotobok med 10 sidor, i storlek 15×15 cm. Trycks med ett guldhjärta på framsidan. 

QtAlbums property product photo
 • Alla bilder + fotobok 9 500 kr

  Du får alla dina bilder digitalt samt en handgjord fotobok med 10 sidor, i storlek 15x15 cm. Trycks med ett guldhjärta på framsidan. Flera olika omslag och färger finns att välja på. (komplett värde 10 500 kr)

Här kan du läsa mer om andra storlekar och mer personifierade fotoböcker som jag erbjuder utöver fotoboken i detta paketet.

Linnebox med bilder

Vit box i linne med dina utvalda bilder framkallade i färg eller svartvitt, på ett lyxigt och tjockt matt fine-art papper i storlek 10×15 cm.

Vit linnebox med boudoirbilder
 • Linnebox + 10 bilder 3 700 kr

  Handgjord box i vitt linne inklusive 10 utvalda bilder framkallas på ett tjock och lyxigt fine art papper med matt struktur. Paketeras vackert och omsorgsfullt.

 • Linnebox + 20 bilder 4 700 kr

  Handgjord box i vitt linne inklusive 20 utvalda bilder framkallas på ett tjock och lyxigt fine art papper med matt struktur. Paketeras vackert och omsorgsfullt.

 • Linnebox + 30 bilder 5 700 kr

  Handgjord box i vitt linne inklusive 30 utvalda bilder framkallas på ett tjock och lyxigt fine art papper med matt struktur. Paketeras vackert och omsorgsfullt.

Lyxiga fotoböcker

Fotoböcker tillverkade för hand med omslag i linne, sammet, nubuk eller läder. Trycks med valfri text på omslaget. Läs mer info om albumet här

Fotoalbum med omslag i sammet
 • Fotobok 15x15 cm 3 000 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 160 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 20x20 cm 4 000 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 180 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 25x25 cm 4 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 200 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 30x30 cm 5 000 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 225 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 30x20 cm 4 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 200 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 38x25 cm 5 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 225 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

"mest blev det nog en gåva till mig själv"
"Jag gjorde boudoirfotografering och hon var så proffsig. Lätt till skratt och fick mig att känna mig så bekväm. Fotona blev helt fantastiska och blev en perfekt morgongåva till min man. Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost. Rekomenderar alla att testa en sådan fotografering med världens bästa Mia!"
Brunhårig kvinna med långt lockigt hår med svarta underkläder i spets
- Nathalie
Kvinna i underkläder ligger på en säng

Vänta inte med att boka

Få antal lediga tider

Jag tar endast ett fåtal bokningar av boudoirfotografering i Stockholm varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med din bokning.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

Kontakta mig för boudoirfotografering