Fotograf Mia Modigh Westlund

En fotografering för dig, om dig

Jag heter Mia och är en boudoirfotograf med härlig dialekt från både Blekinge och Småland. Nu mera bor jag i Stockholm med min familj. Med en stor portion humor, glädje och lekfullhet skapar jag vackra boudoirbilder tillsammans med starka kvinnor.

Jag brinner för att ta fram din inre powerwoman, att stärka ditt självförtroende och din självkänsla och ge dig bilder som visar vilken grym kvinna du är!

Även om du gör den här fotograferingen för att ge bort i gåva till din partner, så hoppas jag att du efteråt ska känna att du gjorde det här för DIG själv.

Glad fotograf med kamera i handen
"You're a diamond dear, they can't break you"
Plus size kvinna sitter i en fåtölj i svarta underkläder på en boudoirfotografering

Vad säger din inre röst om dig?

Din anledning

Jag har fotograferat grymma, starka, coola kvinnor sedan 2018. Kvinnor som velat göra en boudoirfotografering av så många olika anledningar. Boudoirfotografering som morgongåva, för sin egen skull efter en dålig relation, efter en viktförändring, för egoboost, innan en graviditet, efter en graviditet, innan brösten opereras bort pga cancer, för att hon behöver förändra sitt sätt att se på sig själv eller bara för att hon vill bli fotograferad.

Anledningarna har betydelse, vi lyfter fram och fokuserar på det som betyder någonting. Ja, det är ytligt, bilderna är ditt yttre. Men upplevelsen är någonting djupare, du går iväg med en känsla som handlar om ditt inre. När du sedan ser dina bilder så kommer du minnas den känslan, hur det kändes och hur den där rösten inom dig sa ”Men skojar du, är det där verkligen jag?! Jag är ju såå vacker!”

För ja, DU ÄR VACKER. Du förtjänar det här, oavsett vad din anledning är, så förtjänar du en dag där det handlar om dig!

"Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna"
Mia är helt fantastisk. Jag var väldigt nervös inför boudoiren & ville helst ta mig en shot eller två, men de förbjöd hon mig ifrån. Men så fort hon började fotografera så kände jag mig bekväm & sexigare än vad jag nånsin gjort. Det är en sån egoboost att göra en boudoir, speciellt när Mia står bakom kameran. Hon får mig att skratta & slappna av, vilket jag inte trodde jag var möjligt då det ändå är en väldigt intim fotografering för mig. Jag grät glädjetårar när jag såg bilderna sen. Mia gör magi ❤️
Plus size kvinna i svarta underkläder och vit skjorta på en boudoirfotografering
- Emma
Kvinna i gröna underkläder ligger på en röd matta under en boudoirfotografering i Stockholm

Från bokning till leverans

Såhär går det till

Kvinna tittar in i kameran med en rosa fjäder framför halva ansiktet

1. Kontakt & bokning

När vi bestämt datum för fotograferingen får du ett digitalt avtal som du signerar via mobil eller dator och en faktura på fotokostnaden som reserverar din tid.

Om du vill så bokar vi in ett tillfälle där vi över telefon/online går igenom om du har några önskemål inför fotograferingen och dina bilder.

Blond kvinna i svart kimono sitter på en säng under en boudoirfotografering i Stockholm

2. Förberedelser inför fotografering

Du får en digital guide med massor av tips inför fotograferingen. Vi hörs via telefon eller online för att prata igenom om du har några särskilda önskemål, t.ex. om du önskar specifik rekvisita eller vill bolla tankar kring klädval eller annat.

Boudoirfotografering hemma hos dig;
Eftersom jag ofta fotograferar hemma hos dig som kund, så brukar jag be om lite bilder från ditt hem, för att se hur ljuset kommer in, hur det är möblerat och kunna planera din fotografering i förväg. Jag tar sedan kontakt dagen innan vårt bokade datum för att stämma av så vi är friska.

Blond kvinna i spetsklänning på en boudoirfotografering i Stockholm

3. Dags för fotografering

Vi ses vårt bokade datum, har en rolig boudoirfotografering och skapar magi tillsammans. Jag tycker inte om att stressa, så när vi träffas går vi lugnt igenom kläder och annat du har med dig innan vi börjar fota. Om vi fotograferar hemma hos dig börjar jag med att gå runt och titta på var ljuset är som bäst. Jag visar även några av mina produkter (linnebox med fine-art printar och fotbok) som du kan köpa till i efterhand.

Din fotografering med mig ska kännas som en kul grej med en vän där bonusen är skitsnygga bilder på dig! Jag guidar dig hela tiden så du behöver inte vara orolig över att du är ovan att stå framför kameran. 

Kvinna i underkläder sitter i en fåtölj med benen på armstödet

4. Leverans av bilder

Inom tre veckor efter fotograferingen får du en länk till ditt digitala urvalsgalleri. Där gör du ditt val av bilder och vilka fysiska produkter du önskar köpa. Jag skickar din slutfaktura och inom tre veckor eller tidigast när fakturan är betald, får du dina bilder färdiga att ladda ner från ditt webbgalleri.

Här kan du ladda ner alla bilder i både högupplöst format och i anpassat format för mobil och sociala medier. Om du beställer fysiska produkter får du dem på posten inom fem veckor.

"Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering!"
Jag är mållös, jag finner på riktigt inte orden att skriva till dig? Hur i hela friden blev det här så galet bra? Jag väntar spänt på resten utav bilderna och jag längtar så efter att få se *** reaktion på bilderna vår första morgon tillsammans som gifta! 🙈🙊 Tusentack för allt ditt stöd under själva fotograferingen men också fram till den själva dagen. Du fick mig att känna mig trygg från första stund med din sprudlande energi. Tror aldrig jag varit med om en roligare fotografering! Ser så fram emot att få alla bilderna, vilken sneakpeek alltså!!
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- Lilly
Vanliga frågor inför en boudoirfotografering

En av mina absoluta styrkor som fotograf är att få andra att känna sig lugna och trygga. Jag som person är väldigt avslappnad och skojar mycket, vilket smittar av sig och ger härliga bilder fulla med skratt. Jag kommer också guida dig hela tiden så du behöver aldrig fundera på vad du ska göra.

Du får en digital guide med massor av tips inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder och styling. Du får naturligtvis höra av dig om du önskar personlig vägledning vid klädvalen. Jag har även några plagg som du kan låna, t.ex kimono/negligé i skira tyger, linneskjortor, jeansjacka, spetsklänning och mysiga koftor.

Mer än gärna, jag rekommenderar verkligen att unna dig detta för att höja upplevelsen till din fotografering. Jag samarbetar med en professionell makeupartist som du kan välja som tillval till din fotografering.

Jag publicerar aldrig några bilder från din fotografering om du inte ger mig tillåtelse till det, detta är något vi skriver avtal om.

Jag efterbehandlar alla bilderna noggrant så ljus och färger känns enhetliga och stämmer överens med mitt bildspråk. Jag gör en slags fine-art retusch som förstärker ögon, jämnar ut flammig och ojämn hy, ger lyster och framhäver din kropp på ett vackert sätt. Om du dagen till ära fått en finne, ett sår eller någonting annat som normalt sett inte är en del av ditt utseende, så tar jag bort detta utan extra kostnad. Jag retuscherar inte din kropp på ett sätt som förändrar den, utan framhäver det vackra hos dig.

Självklart! Vi lägger upp en betalningsplan före fotograferingen och löser det på ett smidigt sätt.

I dagsläget erbjuder jag boudoirfotografering antingen hemma hos dig – för en riktig ’girl next door’ känsla, på någon avskild plats utomhus eller på hotell i Stockholm. Du väljer hotellrum som ett tillval så sköter jag allt med bokningen så vi får det finaste rummet som passar just din boudoirfotografering. Du behöver alltså inte ordna med någonting extra utan jag löser allt!

Låt mig svara med en motfråga. Vill du ha boudoirbilder på dig? Vill du känna dig som one in a million? Har du en kropp?
Då är svaret: ABSOLUT passar din kropp för boudoirbilder!

"Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen"
Vill bara tacka dig så mycket för allt jobb med fotograferingen och bilderna! Är så glad att jag efter så många år ÄNTLIGEN var redo att göra detta som jag varit sugen på så länge. Sååå nöjd med resultatet och hela upplevelsen, att få göra en sån här sak för sig själv 😀 Och lite feedback till dig… Hade inte kunnat drömma om ett bättre bemötande! 😃 Känner mig obekväm med 1. Främlingar 2. Stå framför kamera 3. Stå typ naken framför kamera och främling 😅 Men du skapade så trygg och lätt stämning så det var inga problem alls! Har rekommenderat dig till flera vänner 😊 Återigen, TACK för allt! 😍
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- C.
"Du fick mig att känna mig vacker"
Jag vill verkligen att du ska veta att Du gjorde allt Du kunde för att ge mig en fantastisk upplevelse, inte en enda gång fick du mig att tveka eller tänka på hur jag såg ut. Du fick mig att känna mig vacker, värdefull och jag upplevde att du gav mig din fulla uppmärksamhet. Riktigt proffsigt på ett personligt sätt 💯❤️ Och det var en fantastisk upplevelse från början till slut!
Inslagna album i rosa och grönt med sidenband och präglat motiv på
- Catharina

Din investering

Det här ingår i fotograferingskostnaden

Plus size kvinna i svarta underkläder och vit skjorta på en boudoirfotografering

♥ En rolig fotografering med dig i fokus

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Inför-möte över video eller telefon

♥ Tillgång till låne-kläder

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Omsorgsfull redigering av alla bilder

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop med produkter

1 500 kronor

Summan betalas i samband med bokning för att reservera din tid. Observera att det inte ingår några bilder i denna summan utan du köper till önskat antal digitala bilder och produkter i efterhand.

Möjliga tillval
Plus size kvinna i svarta underkläder och vit skjorta på en boudoirfotografering

Din investering

Det här ingår i fotograferingskostnaden

♥ En rolig fotografering med dig i fokus

♥ Inför-guide med tips och råd

♥ Inför-möte över video eller telefon

♥ Tillgång till låne-kläder

♥ Fri ombokning vid sjukdom

♥ Omsorgsfull redigering av alla bilder

♥ Privat webbgalleri till dator och mobil

♥ Personlig webshop med produkter

1 500 kronor

Summan betalas i samband med bokning för att reservera din tid. Observera att det inte ingår några bilder i denna summan utan du köper till önskat antal digitala bilder och produkter i efterhand.

Möjliga tillval

Bildpaket och produkter a'la carte

Du köper digitala bilder och produkter efter fotograferingen först när du sett resultatet, istället för att redan i förväg begränsa dig till hur många bilder du vill ha.

Linnebox med bilder

Vit box i linne med dina utvalda bilder framkallade i färg eller svartvitt, på ett lyxigt och tjockt matt fine-art papper i storlek 10×15 cm.

Vit linnebox med boudoirbilder
 • Linnebox + 10 bilder 3 700 kr

  Handgjord box i vitt linne inklusive 10 utvalda bilder framkallas på ett tjock och lyxigt fine art papper med matt struktur. Paketeras vackert och omsorgsfullt.

 • Linnebox + 20 bilder 4 700 kr

  Handgjord box i vitt linne inklusive 20 utvalda bilder framkallas på ett tjock och lyxigt fine art papper med matt struktur. Paketeras vackert och omsorgsfullt.

Lyxiga fotoböcker

Fotoböcker tillverkade för hand med omslag i linne, sammet, nubuk eller läder. Trycks med valfri text på omslaget. Se fler bilder och läs mer info om albumen här.

Fotoalbum med boudoirbilder
 • Fotobok 20x20 cm 4 000 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 180 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 25x25 cm 4 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 200 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 30x30 cm 5 000 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 225 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 30x20 cm 4 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 200 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

 • Fotobok 38x25 cm 5 500 kr

  10 stycken uppslag ingår. Extra uppslag kostar 225 kr/styck. Ett uppslag = 2 sidor.

"mest blev det nog en gåva till mig själv"
"Jag gjorde boudoirfotografering och hon var så proffsig. Lätt till skratt och fick mig att känna mig så bekväm. Fotona blev helt fantastiska och blev en perfekt morgongåva till min man. Men mest blev det nog en gåva till mig själv, vilken härlig egoboost. Rekomenderar alla att testa en sådan fotografering med världens bästa Mia!"
Brunhårig kvinna med långt lockigt hår med svarta underkläder i spets
- Nathalie
Kvinna i underkläder ligger på en säng

Vänta inte med att boka

Få antal lediga tider

Jag tar endast ett fåtal bokningar av boudoirfotografering varje månad, för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Därför bokas mina tider upp fort, så vänta inte med din bokning.
 
Om du planerar att ge bort bilderna i gåva, exempelvis till Alla Hjärtans Dag, födelsedag, bröllopspresent eller i morgongåva, så är det ännu viktigare att boka din fotografering, så vi hinner med leverans av bilder och produkter i tid.

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Jag erbjuder endast en helgtid varannan månad, dessa bokas upp ca 6 månader i förväg.

Kontakta mig för boudoirfotografering