borgerlig vigsel eksjö

Borgerlig vigsel i Eksjö

Vigsel i stadshuset eller utomhus?

Ett intimt bröllop i stadshuset där du och din partner lovar varandra evig kärlek tillsammans med vigselförrättare och två vittnen. Eller, en borgerlig vigsel utomhus på er favoritplats, med era närmsta favoritpersoner och vigselförättare.

Och jag – fotografen som förevigar denna magiska dag!

För oavsett om ni väljer ett stort bröllop med massor av gäster eller en intim vigsel med några få av era närmsta, så är dagen precis lika viktig att föreviga som vilken annan bröllopsdag. Det är ju kärlekens dag. En dag där ni två blir ett!

Inte en kort borgerlig vigsel i stadshuset? Då kan du spana mina stora bröllopspaket HÄR!

Utomhusvigsel i Blekinge

Fotografen & personen Mia

jag älskar kaffe, kladdkaka och kramar

Jag dricker lite för mycket kaffe, bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och skrattar alltid åt mina egna skämt. Jag är dessutom hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver 😁

Min man säger att GIF’ar är ute och en del kan nog tycka att jag överanvänder smileys i mina mail. Men! Jag tänker inte be om ursäkt, det är en del av min charm! 💪🏼 Har ni förresten provat att föra en hel konversation enbart med GIF’ar, helt utan ord? Skriv med mig så testar vi!

Läs mer om mig här!

Bröllopsfotograf Mia Modigh Westlund

"Hon är en klippa att luta sig mot under ens stora dag!"

Borgerlig vigsel

”Det finns inget beslut ni som kommande brudpar kan ta som är så rätt som att välja Mia som er fotograf. Ni får så mycket mer än bara en grym fotograf, ni får en varm själ med tonvis av erfarenhet och livsglädje som får er själva att orka det lilla extra under alla förberedelser. Hon är en klippa att luta sig mot under ens stora dag!

– Malin & Emil, 2019

Fotograf till er borgerliga vigsel i Eksjö

Er dag är värd att förevigas!

En borgerlig vigsel är lika minnesvärd som vilken bröllopsdag som helst. Unna er därför professionella bilder från denna stunden som ni kan rama in och hänga upp på väggen!

Mina bilder är naturliga med en varm redigering full av färg och kontrast. Jag fångar ögonblick som är på riktigt, känslor som är på riktigt och människor som är på riktigt. Jag ställer er inte i stela poser och ber er se allvarliga ut (Jo, ibland poserar jag er faktiskt lite). Jag ber er främst att kramas, dansa och kyssas och säger något knasigt som får er att skratta. Med mig får ni vara naturliga, jag fångar er precis som ni är men vägleder och guidar er hela tiden utan att ni märker det, så ni aldrig ska behöva känna er osäkra.

"vi är inte så bekväma framför kameran"

De flesta brudpar säger ”Vi är inte vana att bli fotograferade, vi är inte så bekväma framför kameran.” Men vet ni, jag löser den biten, jag är expert på att få er bekväma, att ha roligt och att fota minnesvärda ögonblick! Med humor och lätt guidning gör jag er porträttsession till en av de roligaste fotograferingarna ni haft!

Borgerlig vigsel på Långängens gård

Bomull

borgerlig vigsel​

1 timmes fotografering

Bröllopsporträtt, kortare vigsel och gratulationer efteråt.
Jag fotograferar era bröllopsporträtt i anslutning till vigselplatsen/stadshuset.

10 bilder

Era bilder levereras i ett personligt webbgalleri där ni väljer vilka bilder ni önskar köpa. Det ingår 10 bilder i ert grundpaket men det finns möjlighet att köpa till fler eller alla bilder.

5 000 kronor

Reseersättning utanför Eksjö tillkommer á 45 kr/mil.

Bildpaket

fler bilder än de som ingår?

Om ni vill köpa till fler bilder än de som ingår i ert paket så kan ni göra det enligt dessa tre bildpaket:

Lilla paketet

10 st extra digitala bilder

Levereras via webbgalleri 

10% rabatt på framkallningar och fotoböcker

2 000 kr
Mellan paketet

20 st extra digitala bilder

Levereras via webbgalleri

10% rabatt på framkallningar och fotoböcker

3 000 kr
Stora paketet

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30-50 st)

Levereras via webbgalleri

10% rabatt på framkallningar och fotoböcker

5 000 kr

"Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt"

Bröllopsfotografering i Blekinge

”Alltså Mia. Som jag sa innan så är det svårt att sätta ord på allt; på hela vår bröllopsdag, på vännen vi fått i dig, på vad du gjort för oss. Att vi hittade dig var det bästa som kunde hänt. Vi har fått fantastiska minnen för livet genom dina bilder, och vad vi hoppas också en vän genom livet. För du är helt enkelt fantastisk. 🌟

 
Till och med Mattias som tycker det är så fruktansvärt jobbigt att stå framför kameran sa nu i efterhand att han inte kände några jobbiga känslor under tiden ni va med och fotograferade, STORT. 
Hur du, som jag sagt innan, lyckas fånga kärleken som finns mellan mig och Mattias emellan allt skit vi har för oss är bortom mitt förstånd. Att ha med dig på vår dag va som att ha med en av våra närmsta vänner. Många av våra gäster frågade ”Var fotografen er vän, för det kändes så” och ja, så har det ju blivit, fotografen är vår fina fina vän. ❤”

– My & Mattias, 2019

Vigsel i Eksjö stadshus eller utomhus

Fullbokad sommar + höst 2021

Lediga datum för borgerlig vigsel i Eksjö under 2021 finns från och med den 4 december. 

Bröllop på Tovrida Udde Lekeryd
Kontakta mig här

Om formuläret inte fungerar går det bra att skicka ett mail direkt till mig på hej@mwfotograf.se, men det är viktigt att ni ger mig den informationen som jag efterfrågar i formuläret, för att jag ska kunna svara så bra som möjligt.

Jag återkommer med svar inom 24 timmar (måndag till fredag). Har ni inte fått svar? Kika i skräpkorgen eller ta kontakt med mig igen.

 

Inte en kort borgerlig vigsel i stadshuset? Då kan du spana mina stora bröllopspaket HÄR!

  DU

  DIN PARTNER  Vi samtycker till att få mail med massa smileys 😉 : *
  JaNej

  * Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade så att jag inte längre har tillgång till dem, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.

  Jag/vi godkänner denna behandling av mina/våra personuppgifter: *
  JaNej

  Borgerlig vigsel i Eksjö Stadshus
  Bröllopsfotografering på Lidö