Gifter ni er sommaren 2018?

För att fira att jag tagit det fantastiska beslutet att köra heltid som bröllopsfotograf, så erbjuder jag er nu 15% rabatt på ALLA mina bröllopspaket! 😍

OBS! Gäller enbart bokningar för bröllop 2018 ❤️

Bröllopsfotograf Eksjö erbjudande på bröllopsfoto under 2018

Bröllopsfotograf i Småland

Eksjö, Sverige eller världen?

Jag har haft förmånen att få fotografera bröllop i Järvsö, Hälsingland ända ner till Trelleborg i södra Skåne. Att jag bor i Eksjö i Småland är således inte ett bekymmer 😉 Jag delar mer än gärna er dag, oavsett vart i världen!

Bröllopsfotograf i Eksjö Nässjö Jönköping

Som bröllopsfotograf är det bästa jag vet all kärlek jag får vara en del av. Jag tar mitt uppdrag på största allvar, det är ju mitt jobb. Även om det inte känns som ett ”jobb”, utan mer att jag verkligen uppnått lyckan i att finna min passion i livet!

En stor del i min passion är all spännande planering inför er stora dag. Jag blir eld och lågor av att få vara ert bollplank, höra om alla detaljer och kanske till och med få vara smakråd och komma med tips!

Jag har rättat stavfel i festhäften och hjälpt till att planera tidsschemat för bröllopsdagen. 😄 Jag älskar glädjetårar och gapskratt på bröllop, knasiga miner och galna idéer.

Bröllopsfotograf i Småland Jönköping

Såå, låt oss planera er bröllopsdag! 😀

Vad är viktigt för er att få dokumenterat? Vill ni ha varje detalj professionellt fångad, från morgonens förberedelser med champangekorkar som flyger i luften, alla skratt och glädjetårar, till kvällens ordentliga fest där till och med morfar tar en sväng med rullatorn? Ja, då snackar vi heldag! 😀 Min favoritdag 😉 För det är då jag får som bäst möjlighet att i bilder få berätta er kärleksberättelse!

Bröllopsfest med bollinger bröllopsfotograf Jönköping

Hur många bilder blir det då?

Tjaa, det beror på hur många timmar jag är med er. Ju fler timmar, desto fler bilder! 😀 En heldag landar på ca 800 bilder, men det kan bero lite på bröllopsdagens tidsschema och förhållandena runt om.

Oavsett hur många timmar ni väljer att låta mig dela er dag, så ingår alltid alla era bästa bilder från dagen i högupplöst format. Det innebär att bilderna är i så pass hög kvalité att ni kan framkalla och förstora bilderna själva i upp till 40×50 cm. Självklart är alla era bilder noggrant redigerade enligt min bildstil. Utvalda bilder från ert bröllop levereras även i svartvitt. Jag väljer ut de jag tycker gör sig bäst i svartvitt men självklart kan ni i efterhand be om någon specifik bild om ni önskar komplettera.

Strax efter ert bröllop levererar jag ca 10 bilder som sneak peek, som ni kan njuta av och uppdatera profilbilder etc. Inom 8 veckor levererar jag sedan alla era bilder på usb i en vacker träbox.

Och alla era bästa bilder betyder verkligen alla era bästa bilder! Jag sållar bort sådana där ni blundar, oskarpa, dubbletter eller liknande.

Bröllopsfotograf i Jönköping tomtebloss porträtt

Om vi vill boka dig som vår bröllopsfotograf, hur gör vi?

Ni börjar med att kontrollera att jag är ledig ert datum genom att skicka en bokningsförfrågan. Vi träffas sedan för en fika eller över messenger videochatt så ni kan berätta mer om er dag och vi kan prata igenom alla era önskemål.

När ni sedan ropar JAA till bröllopsfotografen! så skickar jag en bokningsfaktura samt ett avtal, som trygghet kring vad som gäller vid leverans, upphovsrätt, era/mina skyldigheter etc. När avtalet är undertecknat och fakturan betald, så är ert datum (och jag) bokat! 

Bröllopsfotograf Eksjö all kärlek är vacker kärlek

All kärlek är vacker kärlek!

Hörrni, det här är viktigt för mig. Jag älskar kärlek. All kärlek. Oavsett hur den ser ut, i vilka konstellationer den befinner sig i, vilken bakgrund som finns eller vilken framtid som väntar. Det enda som betyder någonting, det är att kärleken mellan er är ömsesidig, äkta och stark.

Länge leve kärleken! ❤

Vill ni se lite mer?

Jaa, det vill ni ju!

Här kan ni kolla in ett par gallerier från några av alla fantastiska brudpar som jag fått följa med! På Instagram kan ni se bilder från fler bröllop jag fotograferat 😍

Bröllop i Tivedstorp
Alva & Anders - Tiveden
Johanna & Pelle - Nyköping
Sandra & Jesper - Växjö
Johanna & Max - Ingelstad
Veronica & Arvid - Kumla
Martina & Johan - Uddevalla
Anette & Dennis - Järvsö
Annie & Morgan - Örebro
Josefine & Philip - Kisa
Angela & Jimmy - Linköping